- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
Fotografinizi koyar misiniz? Eski yorumlariniza baktim biraz. 5 aylikken guzel duruyormus. Suanki halini merak ettim. Once ve sonrasi varmi?Muhteşem bir burnun olacak denmişti oysa Benim gittikçe şekli bozulan düşen bir burnum var psikolojim bozuldu resmen telefonum burun fotolarıyla doldu başta da beğenmemiştim ama en güzeli ilk hali oluyormuş gerçekten en kısa hali o zamanla şişler indikçe uzun bir görüntü çıkıyor hiç memnun kalamadım
Bir de sizin beğenmediniz burnunuz var ya benim hayalimdi insallah iyilesme sürecim yolunda giderBurnunuz gercekten düzgün iciniz rahat olsun
Resim ekleyebilir misiniz? Bende aynı doktora ameliyat oldumMuhteşem bir burnun olacak denmişti oysa Benim gittikçe şekli bozulan düşen bir burnum var psikolojim bozuldu resmen telefonum burun fotolarıyla doldu başta da beğenmemiştim ama en güzeli ilk hali oluyormuş gerçekten en kısa hali o zamanla şişler indikçe uzun bir görüntü çıkıyor hiç memnun kalamadım
Ben memnunum burnumdan inş hep memnun kalırım, alciyı aldıkları gibi bantladilar, sis haliyle bile tamamdi, ins cokta inmez, bugun 9. Gun son kontrolüm var ve bantlarım alınacak, büyük ihtimal tekrar bant yapıştırırlar. (2 kuzenimde Muhammed beye ameliyat olmuşlar biri 5 yıl diğeri 3 yıl önce ve memnundular, onların tavsiyesiyle gittim)Benimdr öümüzdeki ay ameliyatim tedirgin oldum :/ dilosmiraa seninki nasil oldu?
Ben memnunum burnumdan inş hep memnun kalırım, alciyı aldıkları gibi bantladilar, sis haliyle bile tamamdi, ins cokta inmez, bugun 9. Gun son kontrolüm var ve bantlarım alınacak, büyük ihtimal tekrar bant yapıştırırlar. (2 kuzenimde Muhammed beye ameliyat olmuşlar biri 5 yıl diğeri 3 yıl önce ve memnundular, onların tavsiyesiyle gittim)
Toplam uyutma ameliyat uyanma 3-4 saat surdu. Ben hep uyumak istedim ilk gun, refekatcim yoktu aksam eve gittim ama cok rahat gecti yorgunlugum morarma sisme haricInsallah hep istedigin gibi kalir. Ameliyat sonrasi kendine gelmen ne kadar zamab aldi?
İlk gün çıkarsan süper olur misal etken ameliyat olursan akşam durumun iyise çıkabilirsin akşam ameliyat olursan ertesi gün sabah çıkarsın. Ben hastaneden çıkmadan agrı kesici verdiler damar yolundan sonra egilmeden eşyalarımı topladım kızımın yemeğini yedirdim ve süper enerjim vardı. Ama ertesi gün ilaçlarımada başladıgımdan çok halsizdim akrabamızın evindeydim evi soguktu kalabalıktı yukte olmak istemedim oyuzden ameliyatın 2. Gunu otele yerlestık ve cok rahat ettim. Şişlikler morluklar azalınca da 4. Gunden sonra başladım gezmelere. Otelde sana bakan biri olacakmı? Gerçi olmasada kendini kurtarırsın yemeksepetinden yemeği odana kadar getiriyorlar fiyatlarda iyi. Benım 3 yaşlarında kızım vardı oyuzden kızkardeşimde ona bakmak için yanıma geldi.Bende buyuk ihtimal refakatcim olmadan gidicem hastaneden sonra otele giderken sersem gibi olmaktan korkuyormbayilma fln olurmu diye dusunuorm
selam bende almanyadan 05.12 de yanlz gidecegim.. siz nezaman..birlikte gitmek cok iyi olurduMerhaba canim,
bende almanyadan gitmeyi düsünüyorum. fakat istanbulda kimsem olmadigi icin yalniz gitmeyi düsünüyorumcekiniyorumda aslinda.... eger isterseniz tanisalim birlikte gidelim. tabi terminler uyarsa ???
16.12 ameliyatim ne kadar kalcaksin?selam bende almanyadan 05.12 de yanlz gidecegim.. siz nezaman..birlikte gitmek cok iyi olurdu
Canim bana 05.12de geldedi.. telefonlasalimmi .. özelden nr. Yazsan geri dönsem sana16.12 ameliyatim ne kadar kalcaksin?
Aa burun ameliyatımı oluyorsun ? Hadi hayırlısı olsunselam bende almanyadan 05.12 de yanlz gidecegim.. siz nezaman..birlikte gitmek cok iyi olurdu
Kuzum yazdim ama buraya bilemedim isminle cikmayinca .. sen bulursun gerci buranin afetisinyazimi okursan cvp bekliorum kuzucumAa burun ameliyatımı oluyorsun ? Hadi hayırlısı olsun
Ben daha önce iki kez burun ameliyatı oldmuştum KBB doktoruna ama başarısızdı ikiside. Zar zor üçüncü ameliyatı oldum,Hasan beye ama çok zordu . Revizyon heleki üçüncü revizyon çok zor. Hem kıkırdak eklendi hem Yag.. iki kulaktanda kıkırdak alınmıştı. Çökmüş bir burunu normal hale getirmek,tahmin edersin.. o günleri aklıma getirmek istemiyorum bileArzummm evet askim yaa..
Nihayetinde kendimi asabildim...
Senin burunla alakali varmiydi bisey canim...
Beni bilgilendir azcik hayatim.. busefer doktorum Findik bey degil ama
Insallah canim benim.. bu ilk ameliyatim benim cok heyecan var arti cok da korkuyorum aslinda.. kuzum cok asiri sisme veya morarma oluyormu.. sislikler 3..4 günde azalirmi dersin.. disari filan cikabilir hale gelirmi insan 3..5günde?? Acayip cok soru isareti var kafamdaBen daha önce iki kez burun ameliyatı oldmuştum KBB doktoruna ama başarısızdı ikiside. Zar zor üçüncü ameliyatı oldum,Hasan beye ama çok zordu . Revizyon heleki üçüncü revizyon çok zor. Hem kıkırdak eklendi hem Yag.. iki kulaktanda kıkırdak alınmıştı. Çökmüş bir burunu normal hale getirmek,tahmin edersin.. o günleri aklıma getirmek istemiyorum bile
Çok şükür atlattım..
Olsun tatlım,doktor tercihin kim olursa olsun başarılı istediğin sonucu alırsın ilk seferde inşallah
Slm cnm bende 3hafta sonra ameliyat olucam muhammet beye.. bu tamponlar kac gün sonra aliniyor?? Sisme morarma nekadar sürüyor??Doktora ameliyattan once gorusmeye gittigimde son gorusme de tasarima bakti.Hic kivirmadi acik acik bu nasil bir tasarim cok cirkin dedi.Zaten benim guvendigim once ALLAH,sonra Muhammet Bey'di.Gelelim ameliyata nasil korkuyorum narkozdan bir bilseniz;ama inanin hic mi agri sizi olmaz hic olmadi.Ameliyattan odama gayet uyanik cıktim.Deyin ki neyde
zorlandiniz 4 gün çooook morardim.Sistim adeta gozlerimi acamadim.Onda da doktor balon gibi soneceksin dedi oyle oldu.Tampon alinirken dikisler alinirken ruhunuz bile duymuyor hic aci yok.Gelelim sonuca 26.günüm bana iyi ki dedittiriyor.En az 6 ay lazimmis oturmasi icin.Benim 26.gunum olmasina ragmen insanlar sasiriyor.Gözlerinde mi bir sey var kasinda mi bir sey var botoks mu var yuzun guzellesmis;ama ne var deyip o dogallikta ancak buluyorlar.Tabiki Muhammet Bey bunda da cok durusttu.6 ay her sey mukemmel olup sonradan problem de olabilir dedi.Demem o ki reklama şova hiç kapilmayin?gidin gorusun fikrinizi anlatin.Cunku karsinizda tam bir bizim gibi olan egosuz havasız Anadolulu dogal bir doktor goreceksiniz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?