Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fotografinizi koyar misiniz? Eski yorumlariniza baktim biraz. 5 aylikken guzel duruyormus. Suanki halini merak ettim. Once ve sonrasi varmi?

Resim ekleyebilir misiniz? Bende aynı doktora ameliyat oldum

Benimdr öümüzdeki ay ameliyatim tedirgin oldum :/ dilosmiraa seninki nasil oldu?

Benimdr öümüzdeki ay ameliyatim tedirgin oldum :/ dilosmiraa seninki nasil oldu?
Ben memnunum burnumdan inş hep memnun kalırım, alciyı aldıkları gibi bantladilar, sis haliyle bile tamamdi, ins cokta inmez, bugun 9. Gun son kontrolüm var ve bantlarım alınacak, büyük ihtimal tekrar bant yapıştırırlar. (2 kuzenimde Muhammed beye ameliyat olmuşlar biri 5 yıl diğeri 3 yıl önce ve memnundular, onların tavsiyesiyle gittim)

Bu arada hikayem uzun yurtdisindan baska bir doktor icin gelmistim ama son dakika durumlar degisti ve doktorum Muhammed bey oldu ve doktorun yakin olmasi bizim icin cok iyi oldu.

Insallah hep istedigin gibi kalir. Ameliyat sonrasi kendine gelmen ne kadar zamab aldi?

Insallah hep istedigin gibi kalir. Ameliyat sonrasi kendine gelmen ne kadar zamab aldi?
Toplam uyutma ameliyat uyanma 3-4 saat surdu. Ben hep uyumak istedim ilk gun, refekatcim yoktu aksam eve gittim ama cok rahat gecti yorgunlugum morarma sisme haric

Bende buyuk ihtimal refakatcim olmadan gidicem hastaneden sonra otele giderken sersem gibi olmaktan korkuyorm bayilma fln olurmu diye dusunuorm

Bende buyuk ihtimal refakatcim olmadan gidicem hastaneden sonra otele giderken sersem gibi olmaktan korkuyorm bayilma fln olurmu diye dusunuorm
İlk gün çıkarsan süper olur misal etken ameliyat olursan akşam durumun iyise çıkabilirsin akşam ameliyat olursan ertesi gün sabah çıkarsın. Ben hastaneden çıkmadan agrı kesici verdiler damar yolundan sonra egilmeden eşyalarımı topladım kızımın yemeğini yedirdim ve süper enerjim vardı. Ama ertesi gün ilaçlarımada başladıgımdan çok halsizdim akrabamızın evindeydim evi soguktu kalabalıktı yukte olmak istemedim oyuzden ameliyatın 2. Gunu otele yerlestık ve cok rahat ettim. Şişlikler morluklar azalınca da 4. Gunden sonra başladım gezmelere. Otelde sana bakan biri olacakmı? Gerçi olmasada kendini kurtarırsın yemeksepetinden yemeği odana kadar getiriyorlar fiyatlarda iyi. Benım 3 yaşlarında kızım vardı oyuzden kızkardeşimde ona bakmak için yanıma geldi.

Bu arada wc ye cıkmadan ve yurutmeden eve yollamıyorlar. Ameliyattan 4-5 saat önce hiçbirşey yiyşp içmemelisin ve ameliyattan 2-3 saat sonra yiyebilirsin zaten anca uyanabiliyor insan.

Merhaba canim,

bende almanyadan gitmeyi düsünüyorum. fakat istanbulda kimsem olmadigi icin yalniz gitmeyi düsünüyorum cekiniyorumda aslinda.... eger isterseniz tanisalim birlikte gidelim. tabi terminler uyarsa ???
selam bende almanyadan 05.12 de yanlz gidecegim.. siz nezaman..birlikte gitmek cok iyi olurdu

Arzummm evet askim yaa..
Nihayetinde kendimi asabildim...
Senin burunla alakali varmiydi bisey canim...
Beni bilgilendir azcik hayatim.. busefer doktorum Findik bey degil ama

Arzummm evet askim yaa..
Nihayetinde kendimi asabildim...
Senin burunla alakali varmiydi bisey canim...
Beni bilgilendir azcik hayatim.. busefer doktorum Findik bey degil ama
Ben daha önce iki kez burun ameliyatı oldmuştum KBB doktoruna ama başarısızdı ikiside. Zar zor üçüncü ameliyatı oldum,Hasan beye ama çok zordu . Revizyon heleki üçüncü revizyon çok zor. Hem kıkırdak eklendi hem Yag.. iki kulaktanda kıkırdak alınmıştı. Çökmüş bir burunu normal hale getirmek,tahmin edersin.. o günleri aklıma getirmek istemiyorum bile
Çok şükür atlattım..
Olsun tatlım,doktor tercihin kim olursa olsun başarılı istediğin sonucu alırsın ilk seferde inşallah

Insallah canim benim.. bu ilk ameliyatim benim cok heyecan var arti cok da korkuyorum aslinda.. kuzum cok asiri sisme veya morarma oluyormu.. sislikler 3..4 günde azalirmi dersin.. disari filan cikabilir hale gelirmi insan 3..5günde?? Acayip cok soru isareti var kafamda

Slm cnm bende 3hafta sonra ameliyat olucam muhammet beye.. bu tamponlar kac gün sonra aliniyor?? Sisme morarma nekadar sürüyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…