- 27 Ağustos 2016
- 144
- 25
- 48
- 31
Anladim tesekkürler1 ay sonrasina verir diye dusunuyorum..
Albumume foto ekledim bakabilirsiniz.8 gunlukvalla revizyon olsun ya da ilk ameliyat olsun yapanlar bir de foto paylaşsaa süper olur
Çok teşekkürler ve resmen bayıldımmmm. Harika olmuş güle güle kullanın burnunuzu.Albumume foto ekledim bakabilirsiniz.8 gunluk
Cok tesekkur ederim canimm ben bile o kadar bayilmadim dahaÇok teşekkürler ve resmen bayıldımmmm. Harika olmuş güle güle kullanın burnunuzu.
Neden bayılmadın yaa bence çok güzel olmuşCok tesekkur ederim canimm ben bile o kadar bayilmadim daha
Alcinin ciktigi gun gormustum de o bantsiz halini.. hic ic acici gelmemisti. Ondan canim :)Neden bayılmadın yaa bence çok güzel olmuş
sen o ana hiç bakma çok yanıltıcı benim burnum alçıdan çıktığında berbattı gözlerim kanadı resmen ama on beş gün sonra o halinden çok uzak oluyor korkma yani.Alcinin ciktigi gun gormustum de o bantsiz halini.. hic ic acici gelmemisti. Ondan canim :)
Az once cikarttim bantlari.. burun ucu belirgin sekilde sis. Kavis yeri de biraz daha inmesi gerekiyor.. korktugum basima gelmedi cok sukur.sen o ana hiç bakma çok yanıltıcı benim burnum alçıdan çıktığında berbattı gözlerim kanadı resmen ama on beş gün sonra o halinden çok uzak oluyor korkma yani.
cok gecmis olsun bende muhammet beye mayisda ameliyat oldum ve coooook memunun kaldim isininin ehli süper kisilikli bi insan doktor, iyki kendisini tercih etmisimAz once cikarttim bantlari.. burun ucu belirgin sekilde sis. Kavis yeri de biraz daha inmesi gerekiyor.. korktugum basima gelmedi cok sukur.
Çok sevindim istediğin gibi olmasına. Darısı bana diyelim.Az once cikarttim bantlari.. burun ucu belirgin sekilde sis. Kavis yeri de biraz daha inmesi gerekiyor.. korktugum basima gelmedi cok sukur.
merhaba.Sizin tecrübeniz olduğu için sormak istedim.mızlar arkadaşım ameliyat oldu hemde 2 günde karar verdi hemen oldu kıskanmamak elde değil şimdi 15 gün oldu fakat dün çocuğuna sinirlenip ayaktaykin alak topuğunu sert şekilde yere vurmuş . burnu sızlamış.korkuyormuş.doktorada sormaya çekinmiş.Bana sordu ama tecrübem yok daha buraya üye olduğumu söyledim ameliyat olan arkadaşlara bormamı istedi teşekkürler şimdiden.L lovalieber 9000 binden basliyo canim. Fiyatlar burnunuza gore degiskenlik gosterebilir. Dr.la gorusun bence.
Merhaba.. burnu belki o anda cok sinirlendigi veya gerildigi icin sizlamis olabilir.. bilmiyorum yani kendini kasmistir belki o anda. Aklima bu geldi.. soguklarda vs de sizladigini soyleyenleri duymustum ama bunu hic duymadim. Sizisi hala gecmiyorsa doktorunu arasin. Ama daha 15 gunluk dedin. Ben o siralar arada agri sizi baslayinca agri kesici iciyordum. Yani tam iyilesmis durumda degil burnu. En az 10 gun sonra dikisleri kapancak.. suan hersey cok yeni..merhaba.Sizin tecrübeniz olduğu için sormak istedim.mızlar arkadaşım ameliyat oldu hemde 2 günde karar verdi hemen oldu kıskanmamak elde değil şimdi 15 gün oldu fakat dün çocuğuna sinirlenip ayaktaykin alak topuğunu sert şekilde yere vurmuş . burnu sızlamış.korkuyormuş.doktorada sormaya çekinmiş.Bana sordu ama tecrübem yok daha buraya üye olduğumu söyledim ameliyat olan arkadaşlara bormamı istedi teşekkürler şimdiden.
tamam hemen ileteceğim çok sağol buket.Merhaba.. burnu belki o anda cok sinirlendigi veya gerildigi icin sizlamis olabilir.. bilmiyorum yani kendini kasmistir belki o anda. Aklima bu geldi.. soguklarda vs de sizladigini soyleyenleri duymustum ama bunu hic duymadim. Sizisi hala gecmiyorsa doktorunu arasin. Ama daha 15 gunluk dedin. Ben o siralar arada agri sizi baslayinca agri kesici iciyordum. Yani tam iyilesmis durumda degil burnu. En az 10 gun sonra dikisleri kapancak.. suan hersey cok yeni..
Güzel olmuş sağlıklı günler dileriiimmm11 gunluk
Revizyon icin mi gitti kardesinizKardeşim için tam bir hayal kırıklığı oldu okadar doktor araştırmalarına rağmen Muhammet dilbere gitmeye karar vermişti ve annemle kızkardeşim randevu alıp il dışından gelerek görüşmeye gitti öncesinde foto gönderip asistanı yorum yapıp halledileceğini ve 14.000 tl den başlıyor deyip çağıldılar ve sonuç olumsuz konuşmalar ve hiç samimi olmayan hasta ilişkisi açıkçası 26.000 tl fiyat demesi ilginç geldi ve yok efendim burun delikleri hiç kimsenin simetri olmazmış o hayalle yaşama felan demiş üzerine 200 tl muayene ücreti istemiş bende gitmeyi düşünüyordum ama Malesef eledim
Evet Can'ım fakat burnu çok kötü değil yani ufak tefek kusuru var fakat nefes alma sorunu var diye kkb doktoru olsun istedi nefesini açmak için ayrı para istemişRevizyon icin mi gitti kardesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?