merhaba :) önce ve sonra fotografini görebilir miyim? ben de ocak ayinda dr muhammet dilbere ameliyat olmayi düsünüyorum ama emin degilim :/ fotograf gönderebilirsen cok sevinirimcok gecmis olsun bende muhammet beye mayisda ameliyat oldum ve coooook memunun kaldim isininin ehli süper kisilikli bi insan doktor, iyki kendisini tercih etmisim
Ben muhammet beye revizyon oldum daha burnum 26 gunluk simdilik bi sıkntı yok gibi duruyor ilerde nolur bilemem amaMerhaba arkadaşlar bende başka doktora 1 ay önce ameliyat oldum ufak tefek sıkıntılar için girdim ama kasab doktorum burnumu baştan aşağı değiştirdi burnumda ne kemik ne kıkırdak bırakmış burnumun 3/2 yok gibi yuzumle orantisiz küçük bir burun yapmış . oda yetmezmiş gibi ters v deformitesi var ya adama mahvetmis burnumu revizyon olmam gerekiyor aralıkta muhammet beye git cem revizyon olan var mi muhammet bey e ? Insalah benim icinde bir cozum vardir 1 yıl bu saçma burunla nasıl yasiycagimi dahi bilmiyorum benim gibi sıkıntı yasiyip duzelen var mi ?
Bana özelden mesaj yazabiirmisin, muhammet.beyle ilgili birde resimlerini görebilirmiykm lütfenben geldım ama sen gıtmışsın. evet bende muhammet dılbere amelıyat oldum, fatıh oktem benımde aklımdan gectı ama ben uzun uzun doktor aramadım. fatıh oktemı sadece bırınden duymuştum. o arada muhammet beyın adını duydum eve yakın dıye bı arım dedım o gun hemen muayeneye gıttım. 2 gun sonrada amelıyat oldum. muhammet beyle konuşurken o benım doktorum gıbı hıssettım ıyı kı de dogru bı hıs dogmuş bende:)
fatıh oktem cok ıyı bır doktor hem de profesor ama cerrahı ışlemde prof. olmanın cokta bı katkısı oldugunu dusunmuyorum. bende muh. fak. doktora ogrencısıyım, akademık işler kagıda dokme ışı sadece cerrahı pratıklık gerektırır. bi cerrah ne kadar cok amelıyat yaptıysa tecrubesı o kadar fazladır dıye dusunuyrm. fatıh bey kbb cı olarak çok ıyı bır hekım ama muhammet bey kadar seklen ıçıme sınen burunları yoktu. 3 tanıdıgımın burnunu yapmıştı, ıstersen fıkır olması acısından sana maıl atabılırım. 3 hemşıre kız kardeş fatıh okteme amelıyat olmş, hepsıde aynı tıp:)
saglık sorunun varsa kesınlkle kbb cı olmalı. saglık sorunu olmayan ıcınde bence burun estetıgını kbbcı yapmalı burun sadece gorselı olan bır organ degıl. ustunu yaptırıım derken nefesınden olanlarda cıkıyoo.
benımde burnumun sag tarafında kemık vardı, o alındı ve ben o taraftan nefes alamazdım, sabah agzım kuru uyanırdım. bu yuzden bende sabah dırek ıkı bardak su ıcme alışkanlıgı hala var:) sag tarafım acıldı, sımdı canavar gıbı nefes alıyorum.
bende sınuzıt hastasıyım, eskıden sag tarafım akmazdı, şımdı sag tarafım akıyoo sureklı ve ben 1.5 aydır agır bı sınuzıt gecırıyorum. muhammet bey yapma ılaç falan yazmıştı, sımdı ıyıyım. amelıyattan sonra akmayan burnumda akmaya başladı.
şeklen mutluyum, doya doya nefes ıcın muhammet beye cok sey borcluyum, sınuzıtım ıcın ve dıger kbb le ılgılı hangı sorunum ıcın arasam halaa ılgılenır, tatlı dılı ve hoş sohbetı için buyuk kazanımım olarak goruyorum muhammet beyı.
MUHAMMET BEYDEN BAŞKASI BENI BU KADAR MUTLU EDEMEZDI KESINLIKLE...1.5 YILDIR HER GUNE UYANIŞIMLA BU PEKIŞTI BENIM ICIN...BURNUM BANA ÇOK TATLI BI HEKIM TANITMIŞ OLDU:) BURNUMU BUNUN ICIN BIR KERE DAHA SEVIYORUM
Bana resmini atabilirmisin özelden lütfen???Ben Muhammed dilbere ameliyat oldum suan memnunum
Hiiii...Osesimiiii duyannn varrrmmmmiiii?????????
Ameliyat diyoruummmmmmm olcammmm diyorummmmm, iki insan arasinda kaldim diyorummmm, yardimmm edinnnn diyorummmm haaaallllooooo, Hören sie auf micchhhhh
Ne şikayetin var burnunda doktor hatasından mi kaynaklıMErhaba arkadaslar 1 yıldan fazladır gırmıyordum kadınlar klubune. cunku buradakı guzel burunları gorunce sınır oluyorum:) Ben de yaklasık 2 yıl once muhamet beye amelıyat olmustum ama benım sonuc kotu malesef. Muhammet bey duzeltecegını soylemıstı fakat benım hayatımdakı ozel durumlar nedenıyle ertelemek zorunda kalmıstım. sımdı yıne burnuma takmıs vazıyetteyım. Benım gıbı memnun olmayıp muhammet beye tekrar operasyon yaptıran arkadaslar acaba sonuctan memnunlar mı?
burun türün nasıldı kemer mi aldırdın? ne gibi sorunun vardı ne gibi sorun oldu?MErhaba arkadaslar 1 yıldan fazladır gırmıyordum kadınlar klubune. cunku buradakı guzel burunları gorunce sınır oluyorum:) Ben de yaklasık 2 yıl once muhamet beye amelıyat olmustum ama benım sonuc kotu malesef. Muhammet bey duzeltecegını soylemıstı fakat benım hayatımdakı ozel durumlar nedenıyle ertelemek zorunda kalmıstım. sımdı yıne burnuma takmıs vazıyetteyım. Benım gıbı memnun olmayıp muhammet beye tekrar operasyon yaptıran arkadaslar acaba sonuctan memnunlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?