Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok gecmis olsun bende muhammet beye mayisda ameliyat oldum ve coooook memunun kaldim isininin ehli süper kisilikli bi insan doktor, iyki kendisini tercih etmisim
merhaba :) önce ve sonra fotografini görebilir miyim? ben de ocak ayinda dr muhammet dilbere ameliyat olmayi düsünüyorum ama emin degilim :/ fotograf gönderebilirsen cok sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende başka doktora 1 ay önce ameliyat oldum ufak tefek sıkıntılar için girdim ama kasab doktorum burnumu baştan aşağı değiştirdi burnumda ne kemik ne kıkırdak bırakmış burnumun 3/2 yok gibi yuzumle orantisiz küçük bir burun yapmış . oda yetmezmiş gibi ters v deformitesi var ya adama mahvetmis burnumu revizyon olmam gerekiyor aralıkta muhammet beye git cem revizyon olan var mi muhammet bey e ? Insalah benim icinde bir cozum vardir 1 yıl bu saçma burunla nasıl yasiycagimi dahi bilmiyorum benim gibi sıkıntı yasiyip duzelen var mi ?

Ben muhammet beye revizyon oldum daha burnum 26 gunluk simdilik bi sıkntı yok gibi duruyor ilerde nolur bilemem ama

Slm kizlar ben iki doktor arasinda kaldim, ikisendede randevum var!! Muhammet dilber ve alpaslan yildirim, gercekten kararsizim cok degil bir cevap. Bekliyorum, ilk ameliyat olcak. Deneyiminize güveniyorum

Bana özelden mesaj yazabiirmisin, muhammet.beyle ilgili birde resimlerini görebilirmiykm lütfen

Osesimiiii duyannn varrrmmmmiiii?????????
Ameliyat diyoruummmmmmm olcammmm diyorummmmm, iki insan arasinda kaldim diyorummmm, yardimmm edinnnn diyorummmm haaaallllooooo, Hören sie auf micchhhhh

Barış Çakır ve Muhammet Dilber bana göre şuan da en iyileri ama pahalı yapıyorlar tabi. Bide sadece sosyal medya hesaplarından attıkları burunlara göre yorum yapıyorum diğer türlü nasıllar hiç bir fikrim yok kimseyi yanlış yönlendirmek istemem 1 senedir bakıyorum fotolara hep.

Osesimiiii duyannn varrrmmmmiiii?????????
Ameliyat diyoruummmmmmm olcammmm diyorummmmm, iki insan arasinda kaldim diyorummmm, yardimmm edinnnn diyorummmm haaaallllooooo, Hören sie auf micchhhhh
Hiiii...
Soo jetzt hab ich dich gehört.. :))
Ich habe mich für Muhammed bey entschieden.. mal schauen schreibe euch allen mal danach meine Erfahrungen..

MErhaba arkadaslar 1 yıldan fazladır gırmıyordum kadınlar klubune. cunku buradakı guzel burunları gorunce sınır oluyorum:) Ben de yaklasık 2 yıl once muhamet beye amelıyat olmustum ama benım sonuc kotu malesef. Muhammet bey duzeltecegını soylemıstı fakat benım hayatımdakı ozel durumlar nedenıyle ertelemek zorunda kalmıstım. sımdı yıne burnuma takmıs vazıyetteyım. Benım gıbı memnun olmayıp muhammet beye tekrar operasyon yaptıran arkadaslar acaba sonuctan memnunlar mı?

Ne şikayetin var burnunda doktor hatasından mi kaynaklı

burun türün nasıldı kemer mi aldırdın? ne gibi sorunun vardı ne gibi sorun oldu?

14 binden başlıyor bütün yapısına göre artıyor diye biliyorum

Arkadaşlar merhaba. Lütfen kendinizi benim yerime koyup yardım edin. Muhammed beye revizyon olanlar yazabilir mi. Memnun musunuz şu an durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…