Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kendi resmini ve gönderdiğin resmini özelden yollayabilir misin Rica etsem
ayy demeyin böyle şeyler yaa. valla kaç tane dr u ektim muhammet hoca için ve başka şansımda yok hani ankaraya gelecek ekim ayında yok yapmıyorum dese ya da daha büyük olacak istediğin gibi olmayacak dese ne yaparım bilemem. rica etsem bana da kendi burnunuzun ve istediğiniz burnun fotosunu özelden atabilir misiniz

Kızlar merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve aklımdaki tek doktor muhammet dilber.. Ameliyat olanlar yada olacaklar.. Bana fikir verirmisiniz?
Muhammet bey istediğim bu burnu yapabilirmi?
Ayrıca etrafımdakiler burnun güZel hiç olma diyorlar .. Ben aşırı takmış durumdayım siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 692
Valla bence de gayet güzel burnun var. Hani yine de sen bilirsin

muhammet bey alaninda en iyi doktorlardan biridir kendinizi iyi ifade ederseniz sorun olmycktir

Uzun zamandır ameliyat olmayı kafaya koymuştum;ama bir türlü cesaret edemiyordum.Ya sonuç kötu olur aşiri kalkık olursa ne yapardim?Adeta geceleri uykum kaciyordu.Daha sonra sosyal medyadan takip ettigim cok populer bir doktor vardi.Ona gittim.Inanin doktor bir makine gibiydi.Fikrimi sormadı bile şaşkındım.O kadar populer herkesin memnun oldugu doktor nasıl böyle olur diye?Sonra olabilir yogundur insandir diyerek 2.kez ameliyat gunu almaya gittim tavır yine ayniydi.Baktim ki kadinlar kulubundw olumsuz yorumları varaninda tum yorumları doktor istegiyle sildirtti dedim ki hayir boyle bir doktora ameliyat olamam.Daha sonra 2.bir doktora gittim muayene ucreti odedim tasarim yapti oyle bir tavri vardi ki hayattan bezmis tasarimi yap yolla seklindeydi.Yaptigi tasarimi 100 kisiye gosterin 100 ü de begenmez.O doktoru da eledim.Sonra nasil olduysa sosyal medyadan ve buradan Muhammet Bey'e rastladim.Ve muayene olmaya gittim.Diger doktorlardan farkliydi.Hastasiyla beraber konusuyordu.Dinliyordu anlatiyordu ve en onemlisi dürüsttü.Bana acik acik ben senin yerindd olsam ameliyat olmam dedi.Cunku senin ameliyatin cok dogal olmaz ve sen bunu kafana takarsin dedi.Oyle hızlı hızlı ameliyat edeyim ben mükemmel yaparım asla 2.ameliyat olmazsin tasarim yapayim deyip de olayin şov kısminda degildi.Ben bir ögretmenim,adeta Anadolu insaniydi.Gayet acik,doğal ve havasız.Ortak bir noktada bulusup olur ve olmazı anlatiyordu.Siz dusunun isterseniz asistanlarim tasarim yollar dedi.Eve geldim bir kac gun sonra tasarim geldi.Bir gorseniz igrenc böyle çirkin olamaz;ama ben ona hic takilmadim dedim ki bu hızlı hızlı yapilmis o doktor bunu begenmez bile hemen aradim ameliyat icin gun aldim

Doktora ameliyattan once gorusmeye gittigimde son gorusme de tasarima bakti.Hic kivirmadi acik acik bu nasil bir tasarim cok cirkin dedi.Zaten benim guvendigim once ALLAH,sonra Muhammet Bey'di.Gelelim ameliyata nasil korkuyorum narkozdan bir bilseniz;ama inanin hic mi agri sizi olmaz hic olmadi.Ameliyattan odama gayet uyanik cıktim.Deyin ki neyde
zorlandiniz 4 gün çooook morardim.Sistim adeta gozlerimi acamadim.Onda da doktor balon gibi soneceksin dedi oyle oldu.Tampon alinirken dikisler alinirken ruhunuz bile duymuyor hic aci yok.Gelelim sonuca 26.günüm bana iyi ki dedittiriyor.En az 6 ay lazimmis oturmasi icin.Benim 26.gunum olmasina ragmen insanlar sasiriyor.Gözlerinde mi bir sey var kasinda mi bir sey var botoks mu var yuzun guzellesmis;ama ne var deyip o dogallikta ancak buluyorlar.Tabiki Muhammet Bey bunda da cok durusttu.6 ay her sey mukemmel olup sonradan problem de olabilir dedi.Demem o ki reklama şova hiç kapilmayin?gidin gorusun fikrinizi anlatin.Cunku karsinizda tam bir bizim gibi olan egosuz havasız Anadolulu dogal bir doktor goreceksiniz iyi geceler

Selam arkadaslar, Emre Ilhan bey 2017'de randevu veriyormus simdi ararsak. Muhammet Dilber bey'de durumlar nasil bi bilgisi olan varmi ? Randevularini hizli veriyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…