- 19 Aralık 2014
- 34
- 4
- 16
- 48
evet oluyor tabiki burun gittikçe oturup daha güzel oluyor.Arkadaşlar burununuzu ilk gördugunuz andan sonra degisim oluyor mu?Yani ilk gordum degisik geldi;ama sonra güzellleşti diyen var mı yardım lutfen
ayy demeyin böyle şeyler yaa. valla kaç tane dr u ektim muhammet hoca için ve başka şansımda yok hani ankaraya gelecek ekim ayında yok yapmıyorum dese ya da daha büyük olacak istediğin gibi olmayacak dese ne yaparım bilemem. rica etsem bana da kendi burnunuzun ve istediğiniz burnun fotosunu özelden atabilir misinizKendi resmini ve gönderdiğin resmini özelden yollayabilir misin Rica etsem
Valla bence de gayet güzel burnun var. Hani yine de sen bilirsinKızlar merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve aklımdaki tek doktor muhammet dilber.. Ameliyat olanlar yada olacaklar.. Bana fikir verirmisiniz?
Muhammet bey istediğim bu burnu yapabilirmi?
Ayrıca etrafımdakiler burnun güZel hiç olma diyorlar .. Ben aşırı takmış durumdayım siz ne diyorsunuz?
Ameliyat oldunuz sanırım,nasılsınız :)Kimse foto falan gondermiyo. Ben 8 gun sonra ameliyat olucam ins. Son yaptigi.ameliyatlaru gormek istiyordum ya..
MaşAllah,cok guzel olmus kacinci gun ya da aydasiniz fotograflariniz var mı?muhammet bey alaninda en iyi doktorlardan biridir kendinizi iyi ifade ederseniz sorun olmycktir
Cok guzel ozelden ilk ve 6.aydaki degisim fotosu varsa gonderir misiniz?benim senem doldu mayista
ilk derken ameliyat olmamş halim miCok guzel ozelden ilk ve 6.aydaki degisim fotosu varsa gonderir misiniz?
Evet oldum. 5. Gunumdeyim.bugun cok daha iyiyim tesekkur ederimm :)Ameliyat oldunuz sanırım,nasılsınız :)
valla revizyon olsun ya da ilk ameliyat olsun yapanlar bir de foto paylaşsaa süper olurAmeliyat oldunuz sanırım,nasılsınız :)
Revizyon muydu yoksa ilk ameliyat mı? Ve nasıl şu an istediğiniz gibi mi. Bu arada geçmiş olsun tekrardanEvet oldum. 5. Gunumdeyim.bugun cok daha iyiyim tesekkur ederimm :)
Ilk ameliyatimdi.. suanda sisliklerim var.bugun alci ve tamponum alindi.. birazcik daha duzelmesini bekliyorum foto icin.. daha 6 gun gectiRevizyon muydu yoksa ilk ameliyat mı? Ve nasıl şu an istediğiniz gibi mi. Bu arada geçmiş olsun tekrardan
1 ay sonrasina verir diye dusunuyorum..Selam arkadaslar, Emre Ilhan bey 2017'de randevu veriyormus simdi ararsak. Muhammet Dilber bey'de durumlar nasil bi bilgisi olan varmi ? Randevularini hizli veriyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?