16.12 ameliyatim ne kadar kalcaksin?
Selam Arkadaslar
05.12 Muhammet beye ön muayene icin gidiyorum.. 06.12 deAmeliyat günüm..
O tarihlerde giden baska arkadaslar varmi??
Canim bana 05.12de geldedi.. telefonlasalimmi .. özelden nr. Yazsan geri dönsem sana
Valla artık her doktordan korkar olduk kime guvenicez kime inancaz valla kötü burunla yaşamak bile daha cazip geliyor sonuçta beterin beteri var diyorum düzeltelim derken elimizdekinden olmayalım valla o kadar para ver sonra kötü sonuçla karşılaş Allah korusun insallah revizyon olacaklar insallah herkes iyi olacağı doktora gider 2 inci hayal kırıklığını yasatmasın daha ilkini kaldıramadı k !BENce de arkadaşlar revizyon işini çok iyi araştıtmak lazım ve eğer kendi doktorunuzun düzeltebileceği bir şey değilse, kendi doktorunuz dışında bir estetik cerraha olmak lazım bence. Her doktorun hatası var ama 18 - 20 bin liralık revizyonlar hata kaldırmamalı
Kesinlikle size katılıyorum..Merhaba kizlar ben 2 ay sonra 2ci seneme girecegim...size burdan önerim burdaki fotoraflara konusmalara pek inanmayin hemen karar vermeyin herseye süpheli bakin ben malesef birazcik naiv davrandim ve aldandim
Burnumu muhammet dilbere yapdirdim kendisi hastalarina iyi yaklasiyor anlatiyor ama sonucu iyi ama daha iyi olabilirmiydi evet olurdu burnumda cikinti olusdu bantlar cikdiginda belliydi zaten halende duruyor sol tarafimda tabiki tekrarliOrum burnum düsük ve kemerliydi simdi eskisinden daha iyi ama daha gzl bir sonuc olabilirdi
Bence muhammet bey daha problemsih burunlari iyi yapiyor biraz sikintili burunlari pek iyi yapamiyor malesef
Revizyon icin hayir düsünmek isdemedim cünkü bunun ile yasiyabilirim burda bi bayanda cpk mutsuzdu muhammet beye tekrardan ameliyat oldu be öncekinden daha kötü olmusdu karar sizin ama hersey olumlu degil malesef bu sayfadaki gibi
Auch an meine deutsch-türkischen mädels ich kann diesen arzt nicht mit reinem gewissen jedem empfehlen bei leichten nasen ok aber mit großem höcker usw ist er meiner meinung nach leider nicjt gut genug!!!!
Ozel e mesaj attım cevap yazarsanız sevinirim ?Kesinlikle size katılıyorum..
kemer vardı fakat cok asırı degıldı ve ucu dusuktu. sımdı kemer yok ama yamukluk var burun ucu da yıne bıraz dusuk yanı benım cok degısmedı burnumburun türün nasıldı kemer mi aldırdın? ne gibi sorunun vardı ne gibi sorun oldu?
Resim atabilirmisin peki benim kararim muhammet beydi geri boyle seyler gorunce koekuyorumkemer vardı fakat cok asırı degıldı ve ucu dusuktu. sımdı kemer yok ama yamukluk var burun ucu da yıne bıraz dusuk yanı benım cok degısmedı burnumburdaki resimler gibi harika bir burnum olmadı. kımse benım burnumun estetikli oldugunu anlayamaz yanı
Salih emre uregen ve muhammet dilber arasi kaldimCok guzel olmus burnun, peki ne dedin boyle burun yapmasi icin sana
merhaba, kndisi yaptğı burunlardan örnek göstermemi istedi. begenmediklerini de göster begendiklerini de dedi.Salih emre uregen ve muhammet dilber arasi kaldim
Canim cok guzel olmus:) amaonden nasilgorunuyor, sirt kismi ozellikle kavisli olunca kalinlasma durumunu merak etimde :)merhaba, kndisi yaptğı burunlardan örnek göstermemi istedi. begenmediklerini de göster begendiklerini de dedi.
ben çok kalkık istemiyorum ve burun deliklerim karşıdan gözükmesin dedim.
Bana bi örnek gösterdi. senin burnun buna benzer diye. yani tabi tam aynısı değil ama yapı olarak böyle olacak bil dedi.
merhaba kayla:) önden hala yanlardan şiş şu an foto atamıyorum gece atacağımdan emin olabilirsin:)Canim cok guzel olmus:) amaonden nasilgorunuyor, sirt kismi ozellikle kavisli olunca kalinlasma durumunu merak etimde :)
Ama bariz sisler var Hala:)Canim cok guzel olmus:) amaonden nasilgorunuyor, sirt kismi ozellikle kavisli olunca kalinlasma durumunu merak etimde :)
kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfennn, muhammet dilbere revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi tecrübelerini paylaşıp, bir de eski hali ve yeni hali olarak fotoğraf görmem mümkün mü, lütfen yardımcı olur musunuz, o kadar çok şey okudum ki kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?