Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba teşekkür ederim cevabın için, umarım istediğin gibi olur, fotoğraf varsa görebilir miyim özelden mesaj atıcam.

Gozun aydin arkadasim.
Banada foto atabilir misin?

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Aranızda bayadır bana ne durumda olduğumu soranlar oldu ama ben sizleri yanıltmayayım diye pek cevap vermek istemedim. Revizyon ameliyatımdan sonra tam 13 ay geçti artık burnumda ödem falan kalmadı. Burnumun şu anki hali ilk ameliyata göre sanki bi tık daha iyi gibi. Burnum hâlâ büyük, sırt kısmı biraz yüksek, maalesef ucuda pek kalkık sayılmaz. Ayrıca önden görünüşü biraz tuhaf ne bileyim işte asimetrik gibi sanki
Anlayacağınız bana üçüncü ameliyat kesinlikle şart!!
Şu an çokmu kötü derseniz hayır kesinlikle değil, ama bana ve çevremdeki bir sürü kişiye göre iki kez ameliyat olmama rağmen asla güzel de değil. Burnum çok doğal görünüyor sanırım fazla doğal ve bu beni hiçte mutlu etmiyor. Ameliyata girmeden önce L lindsaylohan esmerbomb burnu gibi olacak diye doktor beyden onayıda alınca ister istemez beklentiler yüksek oldu. Maalesef ikisinin burnuylada alakası olmayan bir burnum var artık. Bu arada ameliyat öncesi benim burnum, ucu düşük ve kemerliydi ama asla zor bir burun değildi bunu Dr Muhammet'te başka doktorlarda defalarca söylemişti. Sonuç neden böyle oldu hiç bir fikrim yok Dr Muhammette sebebini bilmiyor. Senin burnunu çok güzel yapmıştım deyip duruyor.. Daha önceden yaptığı güzel burunlari faceden intagramdan görüyordum ve benimki neden böyle olmadı diye sinirlerim bozuluyordu. Allah'tan artık sayfalarında engelliyimde yeni ameliyat fotoğraflarını görüp daha da fazla sinirden küplere binmiyorum

Kızlaaar. Burnum kırık estetik ameliyatı olmam gerek ve internette muhammet dilber beyin çalışmalarını gördüm. Çok doğal tam kafamda ki gibi ancak öğrenciyim ve fiyatları nasıl bilmiyorum. Bilgi verebilecek olan var mı?

merhaba:) muhammet beyde hastaneye göre iki secenek var. ben eylülde 9 bin tlye ameliyat oldum . ucuz olan o kadardı. ancak fiyat artmış olabilir.

arttıysa muhtemelen ucuz seçenek on bin tl olmuştur.

merhaba:) muhammet beyde hastaneye göre iki secenek var. ben eylülde 9 bin tlye ameliyat oldum . ucuz olan o kadardı. ancak fiyat artmış olabilir.

arttıysa muhtemelen ucuz seçenek on bin tl olmuştur.
Teşekkür ederim. :) Gerçekten hiç estetik fiyatlarından haberim yokmuş. Bir hayli yüksek geldi...

merhaba arkadaslar ben muhammet dilbere ameliyat oldum 18.12.2016 da ameliyat süresince baskalari gibi cok sis cok moraran felaket bi yüzüm olmadi.
sislik vardi ama internette gördüklerimize nazaran cok azdi ve morarmalar sariya bakiyodu ama sunu da söylim ben cidden iki saat de bir yüzüme buz eritmis bir insanim buz torbasi bile kullanmadim buzu peceteye sarip sagda solda eritiyodum yani bi hafta yaptim bunu ama iyimi ettim kötümü bilemem cildime zarar verirmiyim diye düsünmedim acikcasi, bi hafta icinde anormal görüntü gitti burun kismindaki sislikler kaldi. Simdi üc bucuk hafta oldu üst kisimda sislikler azaldi ucu ve yanlari ödemli dogal olarak. Önden burun ucu kalinligi pek hosuma gitmiyor ama henüz cok erken oldugu icin sorun etmiyorum genel anlamda simdiden cok begendim arkadaslarim ve ailemde öyle herkes doktorumu soruyor.

ön görüsmeye istedigim resimlerle gittim muhammet beyin ameliyat ettigi hastalardan iki resim götürdüm onayladi tipa tip olmaz her yapi farkli ama benzeri olur dedi.
ve benim icin en önemli sey her hastasina yapariz ederiz diyip ameliyat etmiyor ticari degil yani.

öncesi sonrasi görmek isteyenler özelime whatsapp birakabilirsiniz buraya pek bakamiyorum resim eklemesini zaten anlamiyorum -.-

simdilik hoscakalin umarim herkes istedigi buruna kavusur.

ha bu arada 9200tl ödedim suanki fiyati 10.000-11.000 tl muayene 200tl ben bahcelievler aile hastanesinde ameliyat olmustum.

merhaba 26 eylülde ameliyat olmuştum. işte 3.5 aylık burnum:) kıyafetlerim farklı ama biri dün akşam biri şimdi:) yanlış anlaşılma olmasın

Bende 16.01.2017 de sonunda olabildim :) Daha çok yeni şimdilik herhangi bir sıkıntı yok zaten herkes zorlu kısmı sonrası diyordu sanırım sabredip beklemek lazım.Ameliyat günü ve ilk haftası ile ilgili merak edilenler varsa seve seve yardımcı olurum.Muhammet bey konusunda da şuana kadar çok ilgiliydi ki hemşiresi selin hanım da aynı şekilde ama burun için cok yorum yapamıyorum bi 6 ayı görmek gerekiyor sanırım.

Asel çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası ilk dakikalar ve ilk 3 gün nasıl geçiyor, Benim de çok yaklaştı ameliyat günüm, Biraz korkuyorum, onerilerin var mı ameliyat olacak arkadaşlara

arda pelen var ben onu da çok begeniyorum. instagramda bakabilirsin. gecen sene fiyatı 5 bin tl demişti. şimdi kaçtır bilemiyorum

10 12 diye biliyorum ben kendisi ile baya oldu görüşeli o zaman uygundu fiyatları gerçi yine yaptığı burunları görünce hakkı diyorum bu rakamlar hem doğal hem de çok başarılı sonuçları

Asel çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası ilk dakikalar ve ilk 3 gün nasıl geçiyor, Benim de çok yaklaştı ameliyat günüm, Biraz korkuyorum, onerilerin var mı ameliyat olacak arkadaşlara
Benim en büyük korkum narkozdan zor uyanırmıyımmıydı yada kusarmıyım o sırada burnumu zorlarmıyım çok şükür hiç öle bi sıkıntım olmadı çıkar çıkmaz sadece tek gözümün altında hafif bi morarma vardı ama kendimi çok iyi hissediyordum 2. Gün morarma biraz daha arttı 3. Gün şiştim ama aşırı degil dışarıya çıktım zaten 3. Günden sonra hergün hiç kanamam da olmadı buza ilk 3. Gün devam ettik sanırım onun etkisiyle 3. Günde bende hiç morluk kalmamıstı tabi ben ameliyattan 3 gün önce bir de arnicaya başlamıştım

Merhaba muhammet bey hangi hastanede acaba?
Deviasyon ameliyatı olan varmı? Hekimliği konussunda memnun kaldınızmı

Merhaba Muhammet bey dünya tatlısı biri ve iyi bir doktor ancak ben yaptığı işten memnun kalmadım. Sadece ben değil benimle birlikte mutsuz olan altı yedi kişi daha var. Üstelik instagramdaki olumsuz yorumları asistanı hemen siliyor ☺ naçizane tavsiyem başka doktorları da araştırın ve tercih yapacaksanız kulak burun boğazcıya değil estetik doktoruna yaptırın. Buraya konulan resimler sizi yanıltmasın beni yanılttı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Hepinize bol şans. (Umarım bu yorumu da sildirmezler )

Neden memnun kalmadınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba?

Fotoğraf paylaşmak istemiyorum ama genel yazayım .. burun deliklerim eşit değil. Bu sorun sadece bana özgü değilmiş üstelik başka yaşayanlarda var. Burun sırtım karşıdan bakınca yamuk görünüyor. Konulan kıkırdak burnumun şeklini bozdu. Ve sadece kıkırdak konulan taraftan burnum akıyor. Yakında başka bir kulak burun boğazcıya gidip sorunun ne olduğunu öğreneceğim. benimle birlikte ameliyat olup şikayetlerini dile getirenler sosyal medyada engelleniyormuş ki bu da hiç etik değil. İnsanlar memnuniyetleri kadar eleştirilerini de dile getirmeli ki insanlar doğru bilgilenebilsin. Bence mecbur değilseniz paylaşımlara aldanıp sakın ameliyat masasına yatmayın çünkü bu aynı zamanda tehlikeli ve zor bir ameliyat. Yakın zamanda burun ameliyatı olurken beyin kanaması geçirmek gibi bir riskin de olduğunu okuduk zaten. O narkoz, çektiğiniz sıkıntı, ödediğiniz para ama yine mutsuzluk olacaksa boşverin.

Bende 24 Şubat Muhammet beye ameliyat olacağim. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

O tarihte veya ona yakın ameliyat olacak başka arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…