Merhaba yıldızlı, ben Muhammet beye geçen hafta revizyon ameliyat oldum. Alçım dün alındı bantlar ve dikişler 2 gün sonra alınacak. En son halını daha görmedim, ve çok şiş var ama ben burnumu şimdiden çok beyeniyorum. Nefes ve koku alabiliyorum, ilk ameliyatda olan sağlık sorunları şimdilik düzelmiş gibi. Burnumun şekli bant ve sisli olmasına rahmen çok daha güzel.
Gozun aydin arkadasim.Merhaba yıldızlı, ben Muhammet beye geçen hafta revizyon ameliyat oldum. Alçım dün alındı bantlar ve dikişler 2 gün sonra alınacak. En son halını daha görmedim, ve çok şiş var ama ben burnumu şimdiden çok beyeniyorum. Nefes ve koku alabiliyorum, ilk ameliyatda olan sağlık sorunları şimdilik düzelmiş gibi. Burnumun şekli bant ve sisli olmasına rahmen çok daha güzel.
Arkadaslar özelden Nasıl mesaj atılıyor biri yardım etsin lütfen rica ediyorumKesinlikle size katılıyorum..
Kızlaaar. Burnum kırık estetik ameliyatı olmam gerek ve internette muhammet dilber beyin çalışmalarını gördüm. Çok doğal tam kafamda ki gibi ancak öğrenciyim ve fiyatları nasıl bilmiyorum. Bilgi verebilecek olan var mı?Biz Muhammet bey ile tek bir görüşme yaptık. Beni ikna etti, hemen ameliyat tarihine karar verdik. Bir görüşmeye gidin isterseniz, çok ilgili bir doktor ayrıca yaptığı burunları gördüm, inanılmaz problemli burunları harika yapmış. Ben biraz da bu yüzden ikna oldum, benimki kolay bir burun nispeten çünkü.
merhaba:) muhammet beyde hastaneye göre iki secenek var. ben eylülde 9 bin tlye ameliyat oldum . ucuz olan o kadardı. ancak fiyat artmış olabilir.Kızlaaar. Burnum kırık estetik ameliyatı olmam gerek ve internette muhammet dilber beyin çalışmalarını gördüm. Çok doğal tam kafamda ki gibi ancak öğrenciyim ve fiyatları nasıl bilmiyorum. Bilgi verebilecek olan var mı?
Teşekkür ederim. :) Gerçekten hiç estetik fiyatlarından haberim yokmuş. Bir hayli yüksek geldi...merhaba:) muhammet beyde hastaneye göre iki secenek var. ben eylülde 9 bin tlye ameliyat oldum . ucuz olan o kadardı. ancak fiyat artmış olabilir.
arttıysa muhtemelen ucuz seçenek on bin tl olmuştur.
arda pelen var ben onu da çok begeniyorum. instagramda bakabilirsin. gecen sene fiyatı 5 bin tl demişti. şimdi kaçtır bilemiyorumTeşekkür ederim. :) Gerçekten hiç estetik fiyatlarından haberim yokmuş. Bir hayli yüksek geldi...
arda pelen var ben onu da çok begeniyorum. instagramda bakabilirsin. gecen sene fiyatı 5 bin tl demişti. şimdi kaçtır bilemiyorum
Asel çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası ilk dakikalar ve ilk 3 gün nasıl geçiyor, Benim de çok yaklaştı ameliyat günüm, Biraz korkuyorum, onerilerin var mı ameliyat olacak arkadaşlara
Benim en büyük korkum narkozdan zor uyanırmıyımmıydı yada kusarmıyım o sırada burnumu zorlarmıyım çok şükür hiç öle bi sıkıntım olmadı çıkar çıkmaz sadece tek gözümün altında hafif bi morarma vardı ama kendimi çok iyi hissediyordum 2. Gün morarma biraz daha arttı 3. Gün şiştim ama aşırı degil dışarıya çıktım zaten 3. Günden sonra hergün hiç kanamam da olmadı buza ilk 3. Gün devam ettik sanırım onun etkisiyle 3. Günde bende hiç morluk kalmamıstı tabi ben ameliyattan 3 gün önce bir de arnicaya başlamıştımAsel çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası ilk dakikalar ve ilk 3 gün nasıl geçiyor, Benim de çok yaklaştı ameliyat günüm, Biraz korkuyorum, onerilerin var mı ameliyat olacak arkadaşlara
Neden memnun kalmadınız? Fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba?Merhaba Muhammet bey dünya tatlısı biri ve iyi bir doktor ancak ben yaptığı işten memnun kalmadım. Sadece ben değil benimle birlikte mutsuz olan altı yedi kişi daha var. Üstelik instagramdaki olumsuz yorumları asistanı hemen siliyor ☺ naçizane tavsiyem başka doktorları da araştırın ve tercih yapacaksanız kulak burun boğazcıya değil estetik doktoruna yaptırın. Buraya konulan resimler sizi yanıltmasın beni yanılttı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Hepinize bol şans. (Umarım bu yorumu da sildirmezler )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?