- 14 Haziran 2016
- 16
- 1
- 1
- 39
Mrb bunlar şans işi sanırım öncelikle geçmiş olsun keşke 2. bir ameliyata gerek olmasaydı. Ben muhabbet dilberi bu siteden görüp yoğun çabalar sonucu kendisine ameliyat olmuştum hatta öyle ki burda 7 kadın birleşip ist a gitmek yerine muhammet beyi ankaraya getirip burda ameliyat olmuştuk. En sorunlu burunlardan biri bnmkiydi mesela nefes alamıyordum yamuktu kemerliydi düşüktü vs yani hem sağlık hemde görsel açıdan tam bir faciaydı ama ameliyat sonrası sadece bir arkadaş sorun yaşadı hatta kendisi ameliyat günüde benden önce olacaktı ama kan değerlerindeki bir anormallik nedeniyle ameliyat olamamıştı. Daha sonrasında da tek sorun yaşayan arkadaş oydu ben 2014 ocakta ameliyat oldum ve yıllardır ne görsel ne sağlık açısından en ufak sorun yaşamadım. Mesela muhammet bey bana ameliyat öncesi burnun yine bi tarafa kayacak bu ameliyatı kim yaoarsa yapsın düzelmeyecek tekrar edecek eskisi kdr olmasada ufak bir faek olacak demişti buda beni çok üzmüştü ameliyatta en çok ona dikkat etmiş ameliyat sonrasında da bana bir masaj önermişti hergün mutlaka yap diye şimdi tekrar eder dediği yamukluk bile yok. Sizinki çok büyük bir talihsizlik olmuşTabi ki herkesin kendi tecrübesi daha önemli.. takdir kişinin kendisine ait. Ben şu an revizyon için başka doktor arayışındayım. İsmini yanlış hatırlamıyorsam eskiden Ankara'da doktorken şimdi Denizli'ye geçen kbb'ci Umut Kaygusuz'un oldukça başarılı bir ameliyatını görmüştüm. Bana ilk onu tavsiye etmişti kadın doğumcum. Ben o zaman buradaki fotoğraflardan çok etkilendim ve o burunlardan birine sahip olma isteğiyle iki yıl önce ameliyat oldum. Fakat sonuç benim için hüsran oldu. Muhammet beye asla ilgisiz demiyorum ama bana revizyon yapılsa da burun deliklerimdeki eşitsizliğin giderilemeyeceğini söyledi. Ben şu an önce bir kbb'ciye görünüp burnuma sonradan konulan kıkırdak dokusunun alınıp alınamayacağını soracağım. Belki Zühtü beyle de görüşürüm. Ankara'da Zühtü beyin yaptığı bir burnu görmüştüm. Aşırı güzeldi ama estetik olduğu anlaşılıyordu. O zaman tereddüt etmiştim ama ona da gidebilirim.. size şimdiden geçmiş olsun..
Fotoğraf paylaşmak istemiyorum ama genel yazayım .. burun deliklerim eşit değil. Bu sorun sadece bana özgü değilmiş üstelik başka yaşayanlarda var. Burun sırtım karşıdan bakınca yamuk görünüyor. Konulan kıkırdak burnumun şeklini bozdu. Ve sadece kıkırdak konulan taraftan burnum akıyor. Yakında başka bir kulak burun boğazcıya gidip sorunun ne olduğunu öğreneceğim. benimle birlikte ameliyat olup şikayetlerini dile getirenler sosyal medyada engelleniyormuş ki bu da hiç etik değil. İnsanlar memnuniyetleri kadar eleştirilerini de dile getirmeli ki insanlar doğru bilgilenebilsin. Bence mecbur değilseniz paylaşımlara aldanıp sakın ameliyat masasına yatmayın çünkü bu aynı zamanda tehlikeli ve zor bir ameliyat. Yakın zamanda burun ameliyatı olurken beyin kanaması geçirmek gibi bir riskin de olduğunu okuduk zaten. O narkoz, çektiğiniz sıkıntı, ödediğiniz para ama yine mutsuzluk olacaksa boşverin.
Ben de Muhammet Dilber e ameliyat olmak istetim ama reddedildim. Ameliyat yapmak istemediği bir hastasıyım. Neredeyse 20 yıldır ameliyat isterim, bir şekilde erteleyip durdum. Araştırdım burada ismi çok geçiyor , yaptığı burunlar da güzel, Deviasyonum olduğu için de KBB cidir iyidir mantığındaydım. Muayene etti kem kümleri başladı. Yok yüzüm asimetrikmiş, beklentim çok yüksekmiş, kemiğim çok eğriymiş, burun ucum orta kalın deriliymiş, kemikli kısmım ince deriliymiş vs va beni kibarca reddetti. 200 tl de alıp gönderdi. (Zaten sinir bozucu şeylerden biri de bu, reddediyorsan o parayı alma, ben ameliyat olmak için sizi beğeniyorum, siz belki kendinizce geçerli nedenlerinizle redddiyorsunuz, almayın o 200 tl yi) Resmen hasta seçiyor. Sayın dr, işiniz bu, burunlar çeşit çeşit bunu düzeltmek de sizin işiniz, bunu devlet hastanesinde bedava da yapmıyorsunuz, emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.Revizyonu belki seçebilir ne de olsa başka birinin yaptığı burun. Basit,uğraştırmayacak, sonu garantili burunları seçiyor, zaten hasta bolluğu var, aradan seçim. Kendisi açısından en rahat ameliyat konforu sağlayan burunları tercih eden, dr etiğine yakıştıramadığım bir dr olarak yerini almıştır
Okuduğum yorumlar beni hayret içerisinde bırakıyor. Ben kendisine 2014 yılında ameliyat olmuştum ve ciddi anlamda zor bir burundu benimki hem kemikleşmiş sinüzit im vardı hem deviasyonum büyümüş sinüslerim vs görüntü olarak zaten kötüydü ama sağlık açısından çok daha berbattı. Hergün geçmeyen baş ağrılarım burnumdan hiç nefes alamadığım için ağzım qçık gezer uyurdum o nedenle boğaz ağrılarım vs vardı.kendisini tercih etme sebebim kbb cı olmasıydı. Şunu istiyorum bunu istiyorum dediğimde orda bi dur bakalım bu hamur değil ki istediğini yapayım bunun içinde damarlar hava aldığın nefes boruları sönüsler vs bir sürü şey var önce sağlık sonra görüntü demişti. Deviasyonum için diğer dr lar yine tekrar eder demişti muhammet beyde aynı şeyi söylemişti vs ben çok üzülmüştüm. Ameliyatta elinden gelenin en iyisini yapmıştı. Hatta ilk uyandığımda dr karşımdaydı ve bnm en büyük şikayetim nefes alamamaktı uyanır uyanmaz dr umu başımda görmek elbette hoşuma gitti. Ve bana ilk dediği şey yine önce sağlık bi nefes al bakalım şöyle derince oldu. O an ilk kez nefes aldığımı hissettim ciddi anlamda. Sonra ayna getirip burnumu gösterdi. Bir sene boyunca arayıp sormaya drvam etti. Hatta ist dan ankaraya getirtmiştik biz ameliyat için 1 hafta sonra tampon ve ateli almaya yine kendi geldi uçakla kimseye emanet etmedi yönlendirmedi. 3 sene oldu ameliyat olalı hergün çektiğim o baş ağrıları ayda yılda bir uğrar oda işin stresinden. Görüntüde bir sorun yok ne çökme ne başka birşey sağlık yönü hala misler gibi nefes alırım ve artık sinüzitim yok. Şimdi o kdr çok şikayet var ki hakkında bir dr değil bir insan bu kdr değişemez diye bakıyorum hayretle. Muhammet beye hiç yakıştıramayacağım hareketler resmen. Ki bizden muayene ücreti flnda almamıştı. Tamam hasta seçmek olabilir çünkü bazı hastalara ciddi anlamda istediğini veremeyebilir çünk0 biz aynaya bakınca bir çıkıntı iki delik görüyoruz ama en önemli organlardan biri ve işlevi var sonuçta hasta uçuk kaçık şeyler ister dr da onu yapamayacağını burnun anatomisini bildiği için tahmin eder ve sonra hastayla muhattağ olmak zorunda olmak istemeyeceği için geri çevirebilir ama ücret almak pek etik görünmüyorBen de Muhammet Dilber e ameliyat olmak istetim ama reddedildim. Ameliyat yapmak istemediği bir hastasıyım. Neredeyse 20 yıldır ameliyat isterim, bir şekilde erteleyip durdum. Araştırdım burada ismi çok geçiyor , yaptığı burunlar da güzel, Deviasyonum olduğu için de KBB cidir iyidir mantığındaydım. Muayene etti kem kümleri başladı. Yok yüzüm asimetrikmiş, beklentim çok yüksekmiş, kemiğim çok eğriymiş, burun ucum orta kalın deriliymiş, kemikli kısmım ince deriliymiş vs va beni kibarca reddetti. 200 tl de alıp gönderdi. (Zaten sinir bozucu şeylerden biri de bu, reddediyorsan o parayı alma, ben ameliyat olmak için sizi beğeniyorum, siz belki kendinizce geçerli nedenlerinizle redddiyorsunuz, almayın o 200 tl yi) Resmen hasta seçiyor. Sayın dr, işiniz bu, burunlar çeşit çeşit bunu düzeltmek de sizin işiniz, bunu devlet hastanesinde bedava da yapmıyorsunuz, emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.Revizyonu belki seçebilir ne de olsa başka birinin yaptığı burun. Basit,uğraştırmayacak, sonu garantili burunları seçiyor, zaten hasta bolluğu var, aradan seçim. Kendisi açısından en rahat ameliyat konforu sağlayan burunları tercih eden, dr etiğine yakıştıramadığım bir dr olarak yerini almıştır
Okuduğum yorumlar beni hayret içerisinde bırakıyor. Ben kendisine 2014 yılında ameliyat olmuştum ve ciddi anlamda zor bir burundu benimki hem kemikleşmiş sinüzit im vardı hem deviasyonum büyümüş sinüslerim vs görüntü olarak zaten kötüydü ama sağlık açısından çok daha berbattı. Hergün geçmeyen baş ağrılarım burnumdan hiç nefes alamadığım için ağzım qçık gezer uyurdum o nedenle boğaz ağrılarım vs vardı.kendisini tercih etme sebebim kbb cı olmasıydı. Şunu istiyorum bunu istiyorum dediğimde orda bi dur bakalım bu hamur değil ki istediğini yapayım bunun içinde damarlar hava aldığın nefes boruları sönüsler vs bir sürü şey var önce sağlık sonra görüntü demişti. Deviasyonum için diğer dr lar yine tekrar eder demişti muhammet beyde aynı şeyi söylemişti vs ben çok üzülmüştüm. Ameliyatta elinden gelenin en iyisini yapmıştı. Hatta ilk uyandığımda dr karşımdaydı ve bnm en büyük şikayetim nefes alamamaktı uyanır uyanmaz dr umu başımda görmek elbette hoşuma gitti. Ve bana ilk dediği şey yine önce sağlık bi nefes al bakalım şöyle derince oldu. O an ilk kez nefes aldığımı hissettim ciddi anlamda. Sonra ayna getirip burnumu gösterdi. Bir sene boyunca arayıp sormaya drvam etti. Hatta ist dan ankaraya getirtmiştik biz ameliyat için 1 hafta sonra tampon ve ateli almaya yine kendi geldi uçakla kimseye emanet etmedi yönlendirmedi. 3 sene oldu ameliyat olalı hergün çektiğim o baş ağrıları ayda yılda bir uğrar oda işin stresinden. Görüntüde bir sorun yok ne çökme ne başka birşey sağlık yönü hala misler gibi nefes alırım ve artık sinüzitim yok. Şimdi o kdr çok şikayet var ki hakkında bir dr değil bir insan bu kdr değişemez diye bakıyorum hayretle. Muhammet beye hiç yakıştıramayacağım hareketler resmen. Ki bizden muayene ücreti flnda almamıştı. Tamam hasta seçmek olabilir çünkü bazı hastalara ciddi anlamda istediğini veremeyebilir çünk0 biz aynaya bakınca bir çıkıntı iki delik görüyoruz ama en önemli organlardan biri ve işlevi var sonuçta hasta uçuk kaçık şeyler ister dr da onu yapamayacağını burnun anatomisini bildiği için tahmin eder ve sonra hastayla muhattağ olmak zorunda olmak istemeyeceği için geri çevirebilir ama ücret almak pek etik görünmüyor
merhaba ben de eylülde muhammet beye ameliyat oldum açıkçası ben memnunum ama nefes sorunum tam geçmedi hala bekliyorum. tabi bi burnu görünce öngörüsü yüksektir eminim ama senin psikolojin açısında diyorum ki beklentin benimki en güzeli olacak olmasın:)selamben de Muhammet beye ameliyat olacağım önümüzdeki ay, burda yorumları okurken kötü sonuç alan kişileri görünce biraz korktum.. ben görüşmeye gittiğimde çok olumlu konuştu benimle, gösterdiğim burunları görünce seninki hepsinden daha güzel olacak dedi :) baya da mutlu oldum tabi ama merak da ettim açıkçası acaba herkese mi öyle diyor görüşmede
teşekkür ederim cevabınız için :)) haklısınız aslında beklentiyi yüksek tutmamak lazım. benim en güzel olur diye bir düşüncem yok zaten ama güzel olmasını istiyorum tabikide, Muhammet beyin instagram sayfasındaki burunlar gibi istiyorum, doğal ama kavisli ve kalkık. Burnum tam oturunca kötü olur kusurlu olur falan diye çok korkuyorum. bir daha ameliyat olmak zorunda kalırım diye korkuyorum baya...merhaba ben de eylülde muhammet beye ameliyat oldum açıkçası ben memnunum ama nefes sorunum tam geçmedi hala bekliyorum. tabi bi burnu görünce öngörüsü yüksektir eminim ama senin psikolojin açısında diyorum ki beklentin benimki en güzeli olacak olmasın:)
Cnm bak bende muhammet beye ameliyat oldum 3 sene oldu albümüm fotolarım fln mevcut en son mesela geçen kasımda yüklediğim fotom var saçımı nasık uzattım albümünde bak istersen çökme vs olmuş mu kendin karar verteşekkür ederim cevabınız için :)) haklısınız aslında beklentiyi yüksek tutmamak lazım. benim en güzel olur diye bir düşüncem yok zaten ama güzel olmasını istiyorum tabikide, Muhammet beyin instagram sayfasındaki burunlar gibi istiyorum, doğal ama kavisli ve kalkık. Burnum tam oturunca kötü olur kusurlu olur falan diye çok korkuyorum. bir daha ameliyat olmak zorunda kalırım diye korkuyorum baya...
Sizin burnunuz istediğiniz gibi oldu mu, doktor bey ne demişti görüşmede? fotoğraf atmışsınız başka bir konuya, onu gördüm çok yakışmış burnunuz :))
çok teşekkürler insan kendisi begense de dışarıdan duymak daha güvenilir oluyor:) aslında ben gerçekten hayal etmemiştim sadece çok kalkık olmasın burun deliklerim gözükmesin dedim. o da bana örnek gösterdi burun kökümün yapısıyla ilgili olarak . açıkçası be begeniyorum hala şiş ama önden görsen :) yandan gayet hoş da:) ben çok şükür memnunum ama biraqz şans işi oldugunu da düşünüyorum :) inaşşalh çok isterim Allah gönlüne versin gerçekten zor bir psikoloji ama eğer burnunu begenirsen bütün gün aynalara bakacaksın:)teşekkür ederim cevabınız için :)) haklısınız aslında beklentiyi yüksek tutmamak lazım. benim en güzel olur diye bir düşüncem yok zaten ama güzel olmasını istiyorum tabikide, Muhammet beyin instagram sayfasındaki burunlar gibi istiyorum, doğal ama kavisli ve kalkık. Burnum tam oturunca kötü olur kusurlu olur falan diye çok korkuyorum. bir daha ameliyat olmak zorunda kalırım diye korkuyorum baya...
Sizin burnunuz istediğiniz gibi oldu mu, doktor bey ne demişti görüşmede? fotoğraf atmışsınız başka bir konuya, onu gördüm çok yakışmış burnunuz :))
önceki halinizi bilmiyorum ama şuan gayet güzel görünüyor :) size görüşmede söylediği şekilde mi yaptı burnunuzu? istediğiniz gibi oldu mu?Cnm bak bende muhammet beye ameliyat oldum 3 sene oldu albümüm fotolarım fln mevcut en son mesela geçen kasımda yüklediğim fotom var saçımı nasık uzattım albümünde bak istersen çökme vs olmuş mu kendin karar ver
inşallah ya, burda ve instagramda gördüklerimin hepsine çok yakışmış burunları darısı başıma :)) şişlikleriniz de birkaç aya iner herhalde, 1 yıla tamamen iniyormuş sanırım :)çok teşekkürler insan kendisi begense de dışarıdan duymak daha güvenilir oluyor:) aslında ben gerçekten hayal etmemiştim sadece çok kalkık olmasın burun deliklerim gözükmesin dedim. o da bana örnek gösterdi burun kökümün yapısıyla ilgili olarak . açıkçası be begeniyorum hala şiş ama önden görsen :) yandan gayet hoş da:) ben çok şükür memnunum ama biraqz şans işi oldugunu da düşünüyorum :) inaşşalh çok isterim Allah gönlüne versin gerçekten zor bir psikoloji ama eğer burnunu begenirsen bütün gün aynalara bakacaksın:)
Cnm ben 21 ocak 2014 te ameliyat oldum. Bnm şekli gerçekten çok kötüydü ama daha kötüsü sağlığımdı nefes hiç alamıyordum ve ilaçla çözülmeyecek kemikleşmiş sinüzit sorunum vardı. Ameliyattan sonra ne sinüzit kaldı ne baş ağrısı ne de nefes alamama sorunu. Hatta ameliyat sonrası eğer alerjin varsa yada sigara çok içiyorsan sinüsler yine büyür ve nefes alma sorunu yaşarsın demişti hem alerjim var hemde sigara içerim ama hala nefes almada sorun yaşamadım. Ameliyattan yaklaşık 3 hafta sonra fln grip olmuştum çok iyi hatırlıyorum selpağı dokundurup çekerek siliyordum burnumu yani acı fln yoktu ama hani henüz çok yeni şekli bozulursa vs diye silmeye korkuyordum burnumun ucunu da tuhaf gelecek ama top gibi hissediyordum yani görünüş olarak değil resimleri gördün ztn ama hissizlik vardı sanki ucunda top var ve ona dokunuyormuşum gibiydi yaklaşık 4 ay sonra hissizlikte gitti silerken hırpalamaya da başladım. Benim 3 sene bitti 4 e girdim ocakta şekil olarakta öyle çöktü vs bilmem ne oldu sorunum hiç olmadı. Ameliyattan önce bir arkadaşım resmini gösterdim böyle olsun diye. Ama muhammet bey kabul etmedi herkesim yapısı farklı hamur değil bu organ demişti bende o zmn doğal olsun kavisli yada domuz burnu gibi kalkık olmasın nefes alayım yeter demiştim muhammet beyde bana bırak yüzüne yakışacak burnu yapacam içerdeki yapı müsaade ettiğince demişti iyiki ona bırakmışım önceden kemerli uzun düşük ve bir tarafa aşırı eğikti şimdikileri gördün işteönceki halinizi bilmiyorum ama şuan gayet güzel görünüyor :) size görüşmede söylediği şekilde mi yaptı burnunuzu? istediğiniz gibi oldu mu?
Bir de ne kadar zaman geçtikten sonra kendi burnunuzmuş gibi rahat dokunmaya silmeye falan başladınız? :)
Ameliyat olalı ne kdr oldu cnmçok teşekkürler insan kendisi begense de dışarıdan duymak daha güvenilir oluyor:) aslında ben gerçekten hayal etmemiştim sadece çok kalkık olmasın burun deliklerim gözükmesin dedim. o da bana örnek gösterdi burun kökümün yapısıyla ilgili olarak . açıkçası be begeniyorum hala şiş ama önden görsen :) yandan gayet hoş da:) ben çok şükür memnunum ama biraqz şans işi oldugunu da düşünüyorum :) inaşşalh çok isterim Allah gönlüne versin gerçekten zor bir psikoloji ama eğer burnunu begenirsen bütün gün aynalara bakacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?