Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sonradan süleyman taş denen doktoru araştırdım ve en az barış çakır tarzı iyi burunlar yapıyor hala araştırmadayım son kararımı veremedim. muhammet diberin burunları fazla sevimli ve kusursuz yüzüm minicik kaşık kadar bana yakışmayabilir diye düşündüm . gölgeli köşeli hatta hafif kemerli bir burun yapabilecek birini hala araştırmaktayım . sizin ameliyattan sonrada bilgilendirmeniz iyi olacaktır. bu ay benimde karar vermem gerekiyor birine.göğüs hastalıkları doktoru kendi sıradan kulakburun boğazcısına yönlendiricek yoksa . durumum acil çocuk yapabilmem için burnumun açılması lazım. yani hamile kalmamı önermemişti doktor ağır nefes darlığım var ve yazın doğurmamı önermemişti .zaman daralıyor günü tutturmak için :)

ince deriliyseniz şanslısınız muhammet bey ince derililerde harika sonuçlar elde ediyor.

ince deriliyseniz şanslısınız muhammet bey ince derililerde harika sonuçlar elde ediyor.
evet ince deriliyim ama burun ucum ince zar gibi burun deliklerim kocaman içi görünüyor yani biri dokunsa elinde kalır et yok bişi yok geriye burnum kalmaz kocaman bir delik kalır diye korkuyorum zaten çok zarif bir burun sadece ucu düşük kemerinden memnunum kemer in birazı karizma katar. muhammet beyin çok minik burunlarını görünce kararsız kaldım küçücük bir fındık burun istemem ama doktorla yakından görüşüp konuşmaktada fayda var

ilginç bir burnunuz varmış siz anlatınca saydam bir burun gözümde canlandı, anlattığınıza göre çok aşırı ince derilisiniz aşırı olması da dezavantaj.

Evett en sonunda muhammet dilber e revizyon ameliyatı oldum. Bugün 5.günüm
Morluklarim sararmaya döndü sisliklerim epey bir geçti. Şu an şekli ile ilgili pek bir fikrim yok fakat deliklerinde asimetri görünmüyor ve kalkikligi gayet normal seviyede. Perşembe günü atel çıkacak bakalım neyle karsilasicaz. Revizyon konusunda sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum çünkü ben de karar aşamasındayken çok kişiden yardım aldım ve kime yazsiysam sagolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar. Ben de ayni sekilde kim yardımcı olmamı isterse elimden geleni yapmaya hazırım.

Canım merhaba bende muhamet beye revizyon düşünüyorum. Foto atabilirmisin özelden ? Birde tabiki fiyatını çok merak ediyorum. Bütçemi aşacal gibime geliyor ama yapcak bişey de yok sonuçta 3. Yü gözüm yemiyor

Arkadaşlar merhaba. Biraz uzunca bir yazı olacak ama burda anlatılmayanları anlatabilirim diye düşünüyorum. Bir süredir yazmayı istiyordum ama bir türlü fırsatım bulamamıştım. Ben bu forumdaki yorumlardan ikna olarak 2 sene önce gittim Muhammed Beye muayene oldum. Söylenildiği gibi gerçekten inanılmaz sempatik ve sorulan her soruya çok güzel cevaplar veren sabırlı bir hekimle karşılaştım. Burnum klasik kemerli ve ucu düşüktü. Ameliyat için çok uygun bir deri yapısına sahip olduğunu ve "muhteşem" bir burun yapacağını söyledi bana (muhteşem kelimesini gerçekten kullandı) Tabi büyük bir coşku ile ameliyat tarihini kararlaştırdık. Öyle ikna olmuştun ki ameliyattan ölümüne korkan iki arkadaşımı da kendisine götürdüm ve onlar da karar kılarak tarih aldılar. Neyse ameliyat günü geldi güle oynaya girdim çıktım çok tatlı bir burun yaptım dedi sana. Benim ardımdan diğer arkadaşlarımin da operasyonu yapildi. İlk üç ay aşırı şişlikten burnumun neye benzediğini anlayamadım. 6. ay kendisine rahatsızlık duyduğum konuları burnumun fotosunu çekerek yolladığımda daha zaman var düzelecek düzelecek dedi. Sonra bir randevu alamama furyası başladı. Arıyorum açmıyor, hemşiresine ulaşamıyorum muaynehanesindeki kızlar randevu vermiyor. Bu böyle devam etti bi süre. Ha deyince çıkıp gidecek bir yerde de oturmuyorum. 1 seneyi geçtikten sonra artık gittiğim bütün dr.ler burnunun yeni şekilde bu halde dediler bana. Önceleri nefes alamamamı bana ödeme bağlattı. Şu an uykularımdan boğulacak gibi uyanıyorum çünkü farketmeden ağzımı kapatıyorum gece. Burnundan asla nefes alamadigimdan panik atak olucam yakinda. Eskiden çok iyi koku alırdım. Şimdi derin derin içime çektiğimde bişilerin kokusunu ancak anlayabiliyorum. Nese ben en son sonunda büyük olay çıkarıp randevu aldım gittim muayene olmaya. Başladım dertlerimi sıkıntılarımı anlatmaya. Nefes alma vb konular sağlıksal ki onlarda asla bi problem görmediğini söylüyor ısrarla. Burnumun kemeri gitti ama ucu malesef sayesinde artık sola çekiyor. Hatta estetik olduğumu bilmeyen bi çok insan bunun çok güzel de şu eğrilik için yaptırsan harika sonuçlar ortaya çıkar şeklinde tepkiler veriyorlar. Kocaman dolgun bir uç ve yamuk bir burun ile baş başa kaldım. Daha kötüsü ben bunları ağlayarak kendisine anlattığımda yediğim azarın beni şoka sokmasıydı. O tatlı minnoş Muhammed Bey'in içinden net bir canavar çıktı. Asla ve asla kabul etmiyor hiş bir şeyi. Benim yüzümde asimetri sorunu varmış burun derim çok kalınmış kendi operasyonunda hiç bir problem yokmuş benim yüz problemimmiş o. Eeee hani muhteşem burunn?????? Ben nasıl bilmezmişim bunu. Tavrini gorseniz inanin sok olursunuz. Be adam ben profesor muyum ne bileyim kalin deri ne asimetri ne??? Sen beni uyardin mi bu konuda. Yoooooo. Eee hocam hani "muhtesem olacakti?" "Ben hekimim asla oyle bir kelime kullanmam, yaptigim iste hic bir sıkıntı yokkk" (arkadaşlarım şahit bana yapacağı burnu anlatırken kullandığı kelimelere). O ses tonunu yüzünün ifadesini beni bir saat boyunca azarlamasına keşke şahit olabilseydi birileri. Neyse Yazacak milyonlarca seyim daha var aslinda da cok uzattim farkındayım. Demem o ki kizlar; he bu arada arkadaslarimin burnunu soracak olursaniz iki rezaletten onlarda var. Benle konusmuyorlar su an. Muhammed Bey cok guzel yaptigi burunlarin fotolarini paylasiyor olabilir ama benimki ya da arkadaşlarımki yok o fotolarda. Guzel burunlar yapiyor ama sartlar uygunsa. Kendi yapinizi iyi taniyin dogru sorular sorun bi de benim gibi hocam en iyisini siz bilirsiniz demeyin. Siz aklinizda ne varsa net bi sekilde bildirin. Bilmiyorum ne kadar faydali olur sizlere paylaştıklarım ama sunlari yazarken bile gozumun yasi dinmiyor.

Foto varmi cok merak ettim

Evet ben de merak ettim foto görmemiz mümkün mu yüzünüzü kapatıp gönderebilir misiniz.

Senin için uzuldum...Yorumun için sagol. Kotu doktorlardan uzak durmak lazim.

Ben Muhammed Bey'i instagramdan takip ediyorum .. Genelde 3-5 sene önce yaptığı burunları dönüp dolanıp paylaşıyor ! Daha önce burdan da konuştuğum hastaları var. Kendisinden beklentilerinizi yükseltmeyin. Ameliyat ücretlerinin de maşallahı var !

Asimetrik yüzleri yapıyorum iddiası yok Muhammed Bey'in.Yapmayayım mutsuz olursun diyor direk.Ben yüzümün asimetrik olduğunu burnumda büyük asimetri olduğunu bilerek ve her doktora üstüne basa basa söyledim.Yapamayan her doktor hep geri durdu söyleyince.Yüzünüzü iyi analiz edin ve bunu belirtin.Doktorlar bunu çıplak gözle görmüyor bakınca. Bu asimetri nasıl bişey diyenler için,elmacık kemiği biri yukarda diğeri aşağıda olur.Burun kanadının bi tarafı aşağıda kalır,çene kemiğinin bi tarafı yine aşağıda.
mavi09 arkadaşın yaşadığı sorunlar çok başka tabii ki yorumları çok değerli.İnşallah telafi olacak sorunlardır ve geride kalır bu günler..

Bende de asimetri var ,elmacık kemiklerimden biri daha çıkık ,eğri burun kemiği nedeniyle daha belirgindi ,şimdi kemik ortaya çekilince hafif düzelme oldu .
Ancak çok dikkatli ve uzun süre inceleyen biri bu durumu takıntı haline getirebilir Kimse kimsenin yüzünü milimetrik ölçüp incelemiyor ..Bir doktor herkese koşullama yapar gibi gibi "mutsuz olursun "demektense "Yüzünüzde asimetri var ,bunu hafif düzeltebilirim ama beklentilerinizi gerçekçi tutun ." dese daha iyi olur gibi geliyor
Asimetrik bir yüzde yaptığım burun iddialı görünmeyecek ,o yüzden hiç yapmayayım diyorsa o başka ..

Çok geçmiş olsun resminiz varmı öncesi sonrası görebilirmiyim? Muhhamet beyle görüşmüştüm çok naif efendi biri izlenimi verdi hatta yaptığı burunların çoğunluğununu beğendiğim için birkaç arkadaşıma tavsiye etmiştim oldular sorunları yok şükür,burun işi sıkıntılı % 40 hangi dr ye olursa olsun sıkıntı okuyorum umarım sorununu çözersiniz

Yo dediği tam olarak şu: zemin sabit olduğu için burun kanadının bağlı olduğu dokunun yeri belli ve onu değiştiremem.Bir kanadı çok aşağıda olduğu için burun ucunda yapılacak düzeltme ile bu kabak gibi ortaya çıkıyor tabiri caizse.Ameliyat olmadığın taktirde bu belli değil çünkü burun ucu kamufle ediyor kendini.Profil çok güzel olur ama karşıdan bakan biri burnun yamuk der canın sıkılır.Çok kusurlu bir burnum yoktu bu açıdan öyle değerlendirdi.

o zmn bu kusurlari kamufle edicek sekilde burun yapicak. mesela cok kaldirmayacak. hacimli bir burnu kucuk kavisli iddiali yapmaya calismayacak. mavi09 a guzel olur yaparim ederim demis. o burnu guzel yapsinda tek sorun yuzun asimetrikliginden kaynaklansin

Cok uzuldum ya... buyuk gecmis olsun.. gercekten de kalin derilimisin? bende instagramdan falan takip ediyorum.. guzel burunlar yaptigi dogru ama iste bu tarz olaylari bilmiyoruz.. ben yurtdisindan ona whatsapptan yazmistim bir bucuk sene once, asistani bana kalin derilisin, cok buyuk degisimler bekleme ama guzel sonuc elde ederiz dedi.. o ara yapicak param ve durumum yoktu... bu kezte kasim sonuna ayarlamak istedim... baya yogunlar... tekrar resim attim, onden yandan ama iste bu kez de muayene gelmen gerekiyor, kalin derilisin falan dedi asistani yine ( farkli asistan galiba) bilmem zor da su da bu da... bilemedim cidden, tek ona sinmisti icim gercekten... burunlari acayip hosuma gidiyor... mumkunse once ve sonraki halini cekip atabilirmisin? Simdi ne yaptin peki? baska doktora mi gidiceksin? Zaten asimetri manyakligim oldugu icin doktor seciyorum... birde hafif kemerli burnum ama bu ne muamele boyle ya! Umarim en kisa zamanda cozum bulursun.. ne kadar kotu bisey oldugunu tahmin edebilirim. sonucta burun bu... yuzun ortasinda bulunuyor.. ve burun yaptirmak isteyen kisi zaten, burun konusunda genelde takik olur ben oyleyim yani...

Merhaba arkadaşlar bende doktor arayışındayım. Bir kaç şey söyleyeyim seçim yaparken aklınızda bulunsun. Ben de doktor ararken instagrama aldandım muhammed beyin profilindeki fotoğraflar kusursuzdu beğenerek gittim aklımdaki tek doktordu. Parayı falan gözden çıkardım ne zaman ameliyat olsam dye düşünğyırdum o derece güvenmiştim. Videolarını izledim yorumlaını okudum. Kötü yorumları görmezden geldim. Hata ettim. Asistanı fotoğraf istedi yolladım süper burun olacak şöyle böyle öve öve bitiremedi heveslendim muayeneye gittim. Muhammet bey de bana yüzün asimetri dedi bunun kanadın biri olan üstte biri altta dedi. Normal derili oldugumu ucunun etli oldugunu kemer ve düşüklük oldugunu söyledi içten de deviasyon oldugunu söyledi. Ben sçylerken yoruldum adamdan olumlu tek cümle duyamadım. Ameliyat olma olacaksan içten ol rahatlarsın dedi benim istediğim ikisini olmak bir kere bıöak altına yattıgımda ikisi de aradan çıksın istiyordum. Beni reddetti yüzde yüz olma asla olma kusurların öne çıkar dedi. Forumu okudum cogu görüşmeye gidene aynı sözler. Zor bir burnu görünce yapmıyor. Önemli olan bu bence. Mesleki olarak kendini en üst seviyeye çıkarması ama yerinde sayıyor. Çıkarken verdiğim paraya üzüldüm. Para da bir yana paikolojim alt üst oldu iki hafta boyunca. Siz siz olun burdaki eleştirileri de dikkate alın. Şuan doktor arayışımdayım. Tek isteğim anlattığım kriterleri taşıyan hastalar bana ulaşıp yardımcı olabilir mi kafayı yiyeceğim riskli bir burnum var bir kaç doktor önerisi aldım aam korkuyorum içim rahat değil . Küçük kalkık burun falan istemiyorum kemersiz hcu düşük olmayan önden de profilden de yüzdeki sert ifadeyi dağıtan burun istiyorım. Neyse çok konuştum ama demek istediğim uyarıları dikkate alın kolay burnunuz varsa da gidin muhammet beye iyi sonuçlar elde edersiniz ama zorsa hiç gitmeyin o reddediyor zaten. Size göre kolay bir burnunuz vardır ama ona göre olmayabilir. O yğzden seçiminizde dikkatli olun 250 lira da az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…