Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba ben ameliyat olalı 3-4 sene oldu. Cok memnunum burnumdan. Şekli, duruşu, nefes alabilmem. Yani ameliyatdan önce hiç nefes alamıyordum.şimdi çok güzel nefes alıyorum. Şekli harika oldu. Estetik oldugum anlasılmıyor. yukarıda yazılanlara uzuldum. Uzun zamandır forumu takip etmiyordum. Burada tanıstıgım arkadaslarımından burunları o donem cok guzel olmustu. Fakat benim burnum ve arkadaslarımın ince deriliydi. eger ince deriliyseniz hic dusunmeyin. Ama ince derili degilseniz ozaman Muhabbet Beyde istediginiz sonucu alamıyabilirsiniz. Benim kuzenim revizyon oldu. Burnu cok kotu durumdaydı. Kurtardı. resmen yeniden burun inşaa etti ama kalın derili oldugu için ve 3. ameliyatı oldugu için zarif bir burnu olmadı ama resmen burnu var artık ve boyle mutlu. Umarım herkesin istedigi gibi olur. ben bir sene arastırmıstım. iki dr arasında kararsız kalmıstım. Ben mutluyum. Lutfen içinize sinen dr a ameliyat olun. Guvenmek cok mühim..

Sizinm adınıza sevindim. Ama dediklerim yanlış anlaşılmasın çok saygılı beyfendi ve realist bir doktor ama önemli olan doktorun zor burunları da yapabilmesi. iddialı azimli doktor tadından yenmez. Üzülerek çıktım. Madem öyle muayene ücreti almasınlar yani ne bileyim fotoğraf yolladım o zaman asimetrik deselerdi

Sizinm adınıza sevindim.

Açıkcası bunun nedemek oldugunu bilirim. cunku gogus arastırmasında aynı seyi yasadım. Butun moralim göçtü. Ama bir dr ile daha gorusecegim o nedenle. O nedenle dr a guvenmek cok onemli. Boyle bi ryorum karsısında insan ameliyattan tabiki çekinir. Bazı drlar beklentiyi dusuk tutmak icin bazıları ise realistik oldukjları için bazısı ise kendini tanığı için ve basarı sınırlarını bildigi icin boyle yorumlar yapabilir. Maralinizi yuksek tutun lutfen.

Kesinlikle öyle ama insan üzülüyor. İnşaAllah ikimizde şu çıkmazdan çıkarız rabbim şifalar versin hayırlı insanlarla hayırlı doktorlarla karşılaştırsın

doktorun sizin yüzünüzdeki asimetriye müdahalesi olamayacağı için asimetri bir yüzde yapılan estetik burun operasyonu asimetriyi daha çok ön plana çıkaracağından sizin beklentinizi karşılamayacağını düşündüğü için böyle konuştuğunu düşünüyorum. siz önemli olan yüz ile bütünlük sağlanması değil sadece burnumun düzgün olması yüzümle uyumlu olması değil diyorsanız bu da bir tercihtir, ama anlattıklarınız doktorun mesleki becerileriyle alakalı değil o yüzden tepkinizi biraz abartılı buldum. size şu konuda çok katılıyorum o da, doktor eğer gelen hastayı kendisi reddediyorsa görüşme muayene ücreti almamalı, bu konudaki tepkiniz son derece haklı, bence doktorlar gelen hastayı ameliyat etmeyeceğini söylüyorsa gelen hastasının parasını almamalı.
moralinizi bozmayın, yüzünüzde asimetri de olsa sizi siz yapan şeyler bunlar belki de farklılığınız güzelliğiniz burdan geliyordur güzel bir burun bu güzelliği bozabilir, forumda ameliyat oldum tüm yüz ifadem değişti artık kusurlu burunlara iç geçirerek bakıyorum diyen çok kişi var..
sevgiler..

Bu sizin fikriniz saygı duyarım ama abartılacak derecede asimetrim yok her insanın bir tarafı diğer tarafıyla eşit değil adriana lima bile. Amacım illa burun yapması değil yüz ile uyumlu bu görüntüyü en aza indirgeyecek bir burun yapmasıydı zor bir. İburum oldgu düşüncesiyle geri çevirdi. Yani kendine güvenmiyorsa bu konuda bişey diyemem ama ücret almasına üzüldüğüm gerek yok ayrıca önceden de fotoğraf yolladım her açıdan göremedi mi anlamadım. Neyse. Amacım doktoru kötülemek değil böyle olan arkadaşların hiç görüşmeye gitmemesi. 250 tl de az değil onun yerine başka doktorlar araştırsınlar

merhabalar, ben de muhammet beye 2 sene once ameliyat oldum.. ilgili iyi bir doktor, ancak ben burnumu on taraftan hic begenmiyorum, onden buyuk duruyor hala ve burun deliklerim asimetrik.. en son randevumda kendisi de bunu kabul etti ve kucuk bir operasyonla duzeltiriz, ucret olarak da sadece hastene parasini odersin demisti.. ancak ondan sonra hamile kaldim dusuk oldu, tekrar hamile kaldim.. birdaha gitmedim acikcasi.. ozaman 8000 tl odemistim, cok iyi yaptigi burunlar da var, sanssizlik beni buldu.. doktorumuzu iyi secin..

Peki tekrar ameliyat olacak mısınız? Nasip bu işler galiba. Ben ikinci ameliyat olamam galiba ilkine zor ikna ettim ailemi ikincisi için asla bana bırakmazlar kararı o yüzden çok korkuyorum. Özelden fotoğrafınızı görebilir miyim

peki en başında harika bir burnun olacak, burnun ameliyata çok uygun, derin çok iyi deyip ameliyat sonrası oluşan sıkıntılar için de senin yüzünde asimetri var ancak bu kadar olur denmesi?

peki en başında harika bir burnun olacak, burnun ameliyata çok uygun, derin çok iyi deyip ameliyat sonrası oluşan sıkıntılar için de senin yüzünde asimetri var ancak bu kadar olur denmesi?
hanımefendi zaten ben sizin yaşadığınız duruma yorum yapmadım, muhakkak ki kötü olmuştur ama yorumum sizi kapsamıyor her durum farklı değerlendirilmeli.

Canım merhaba fotoğraf varsa atanbilif misin albumundeki fooğraflar muazzam oysaki
zaten son hali ordaki fotoğraflar, kızımız biraz büyümüş ve yüz hatları değişmiş eski haline özlem duyuyor ve bu değişimin sebebinin burun olduğunu sanıyor :)) ben de çok beğeniyorum hala burnunu

Canım moralini bozmak istemem ama ilk fotolarına göre malesef uzama ve sağ tarafta çökme var

Ben de Muhammet beye ameliyat olalı neredeyse 1 ay olacak. Görünüşü çok güzel ve yüzüme uyumlu, hatta bazıları doğal olduğunu bile düşünmüş. Bu açıdan memnunum. Tek sorun, diğer bazı hastaların yazdığı gibi, deliklerin eşit olmaması. Sol delik, sağa göre biraz daha büyük. Yüzüme bakıldığında delikler gözükmüyor ancak burnumu yukarı kaldırınca belli oluyor.

Geçmiş olsun benim de öyleydi 3 ay sonra normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…