bir şey sorabilir miyim nefes probleminiz halloldu mu bende muhammet beye oldum ama nefes alamıyorum şu an 18çgünüm yardım edin çok agladım zaten nefes probleminden dolayı ameliyat oldum biraz da estettik ama şu an içi şişYnc canım sen nefes alabiliyomuydun ilk bir ayda? Ben çok iyi alamıyorum.İçi daha şişmiş çok of ne zaman geçer ki
Banada atarmisiniz cok merak ettimBen yurtdışından geldiğim için öyle ayarlandı :) özelden atarım fotoğrafları
Gercekten sonradan kavis oluyormu boyle seyler duymaya okadar ihtiyacim varki.48 gunluk ameliyatliyim ve dumduz kavissiz bi burnum varHala tam şekli oturmamış o zmn cnm daha ne kdr değişebilir diyorsun şimdi değil mi ama inan 9. Aya kdr fln öyle bir değişiyor ki daha da kavislenip güzelleşiyor
Cnm bende çok hafif bir kavis vardı ilk ameliyattan çıktığımda ve burun ucum uzun kalmış sivri durmuş gibi görünüyordu ama zamanla ucu toplandı kavisi arttı. Yani başta kavis yoksa çok derin bi kavis bekleme ama şişlikler indikçe kavisleniyor yani bir 2 aya şişlikmi kalır deme ben 1 senenin sonuna kdr değiştiğini gördüm burnumun yaniGercekten sonradan kavis oluyormu boyle seyler duymaya okadar ihtiyacim varki.48 gunluk ameliyatliyim ve dumduz kavissiz bi burnum var
Geçmiş olsun fiyat bilgisi vermeniz mümkün mü özelden ya da burdanGercekten sonradan kavis oluyormu boyle seyler duymaya okadar ihtiyacim varki.48 gunluk ameliyatliyim ve dumduz kavissiz bi burnum var
Ben ameliyatın 4. Gecesi uyku sersemi kendi kolumu burnuma soldan sağa tam anlamıyla burnumun direği sızlayacak şekilde çarptım canımın acısından başka hiçbirşey olmadı korkmana gerek yok süreklilik arz ederek dokuların yanlış kaynamasına neden olacak bir durum olmadığı için acıdığıyla kalır sadece geçmiş olsunBugun 11. günüm, burnuma telefonum carpti sizce birsey olmus mudur? Nasil carpti anlamadim ama burnumun ucunun biraz ustune carpti. Cok acimadi ama carptigini hissettim, simdi de biraz sizliyor. 5-10 dk oldu carpali. Sekli bozulur diye korkuyorum daha cok yeni cunkubenim gibi darbe alan var mi ?
Tesekkur ederim, bisey yok gibi suan. :)Ben ameliyatın 4. Gecesi uyku sersemi kendi kolumu burnuma soldan sağa tam anlamıyla burnumun direği sızlayacak şekilde çarptım canımın acısından başka hiçbirşey olmadı korkmana gerek yok süreklilik arz ederek dokuların yanlış kaynamasına neden olacak bir durum olmadığı için acıdığıyla kalır sadece geçmiş olsun
Ben devlet hastanesinde kbb ye oldum 2000 tl.Geçmiş olsun fiyat bilgisi vermeniz mümkün mü özelden ya da burdan
Acı ağrı çekmiyorsan gerisi hiç önemli değil cnm en ufak bir iz sorun olmazTesekkur ederim, bisey yok gibi suan. :)
Tabiki de icten odem olur. Ben 8. Aya girdim. Icten dokundugumda hala sislikleri farkedebiliyorum. Onceden odemler nefws almami zorlastiriyordu ilk 2 ay. Ama suanda rahat alabiliyorum.sadece sabahlari uyandigimda sis kalkiyorum hala. O yuzden 1 saat falan zorlaniyorum o kadar . Korkma bosuna.arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz siz de de mi içte ödem oldu nefes alamadınız sonra geçti ne bileyim çok korkuyorum
peki burnunuz ne zaman indi benimki çok kalkık geliyor 21.günümdeyimTabiki de icten odem olur. Ben 8. Aya girdim. Icten dokundugumda hala sislikleri farkedebiliyorum. Onceden odemler nefws almami zorlastiriyordu ilk 2 ay. Ama suanda rahat alabiliyorum.sadece sabahlari uyandigimda sis kalkiyorum hala. O yuzden 1 saat falan zorlaniyorum o kadar . Korkma bosuna.
Resmin var mıBende muhammed beye oldum hiç memnun kalmadım üstelik iki kez oldum kendisine burnum çok kötü çöktü ilkinde açıkçası yapacağı şeye güvenmeyen bir doktor bence muhammed dilber şikayetçiside çok ben tavsiye etmiyorum kesinlikle olumsuz yorumları sildiriyor ayrıca kendiside uğraşıyor olumsuz yorum yapanlarla
Şimdi ki aklım olsa asla olmazdım bu doktora çok çektim ha üstelik şimdide memnun değilim hiç üçüncü için doktor arıyorum
2 ay icinde indi. Sizin daha erken. Ben keske cok inmeseydi bile diyorum yani :) herkesin iniyorpeki burnunuz ne zaman indi benimki çok kalkık geliyor 21.günümdeyim
burdan edindiğim bilgiler ve instg. hesaplarından öncesi sonrası resimlere bakarak muhammet dilbere karar kıldım ilk kez gidip onunla görüşeceğim. aslında barış çakır veya abdülkadir göksel in yaptığı işleri beğenmiştim fakat hepsinden aldığım fiyat doğrultusunda en iyiler içinde en uygun fiyatlı muhammet beyi buldum. Ameliyatın üzerinden birkaç sene geçipte memnun olmayan varmı aranızda. benim burnum çok ince ucu düşük burun deliğim büyük ve göğüs hastalıkları doktorunun isteği üzerine nefes alabilmem için ameliyat olmam lazım. benim gibi ince buruna sahip olupta memnun kalmayan olursa lütfen özelden mesajda atabilir
burdan edindiğim bilgiler ve instg. hesaplarından öncesi sonrası resimlere bakarak muhammet dilbere karar kıldım ilk kez gidip onunla görüşeceğim. aslında barış çakır veya abdülkadir göksel in yaptığı işleri beğenmiştim fakat hepsinden aldığım fiyat doğrultusunda en iyiler içinde en uygun fiyatlı muhammet beyi buldum. Ameliyatın üzerinden birkaç sene geçipte memnun olmayan varmı aranızda. benim burnum çok ince ucu düşük burun deliğim büyük ve göğüs hastalıkları doktorunun isteği üzerine nefes alabilmem için ameliyat olmam lazım. benim gibi ince buruna sahip olupta memnun kalmayan olursa lütfen özelden mesajda atabilir
Ben kendisine kalın deriliyim revizyon ameliyatı oldum 6. ayımdayım burun ucumda şişlik var hala ama bana bir sene sabretmemi söylemişti çok memnunum yandan çok güzel önden de öyle bence başarılı bir doktorayrıca kendisi instagram hesabında genelde ince derili yaptığı burunları paylaşıyor çünkü ince derili burunları daha zarif sekilde yapabiliyorlar, kalın deriliye göre daha fazla küçültebiliyorlar ayrıca kavis de verebiliyorlar ince deri her zaman avantajdır. benim malesef pek ince deri değil ben de kalın derili burunları nasıl yaptığını merak ediyorum yok mu burda kalın derili olup da kendisine ameliyat olan, keşke olmasaydım diyen ya da keşke daha önce olsaydım diyen, memnun olan olmayan varsa yazarsa çok sevinirim, ameliyat günü yaklaşıyor ve ben tedirginim her an vazgeçebilirim bakalım hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?