Çok teşekkür ederim yorum için. Rica etsem burnunuzun resmini özelden gönderebilir misiniz?Çok konforlu bir hastane, gerçekten rahat ettim. Yanında ev terliği götür. Bana getirmeleri 1 saat sürdü.
ameliyatınız nasıl geçtiMerhaba,
Ben de 2 hafta sonra Liv hastanesinde Muhammet Bey'e ameliyat olacağım . Sanırım yeni açılmış bir hastane. Daha önce orada ameliyat olan var mı?
merhaba, ameliyatım iyi geçti. bugün 14. günüm. kalın deriliyim şişlikler geç iyileşecek dendi ama şimdiden memnun olduğumu söyleyebilirim.estetik olduğu belli olmayan şirin bir burnum var şimdilik. 13. günümde işe başladım normal yaşamıma döndüm. umarım ilerleyen zamanlarda şişlikler inince daha da güzel olur.ameliyatınız nasıl geçti
Merhaba gecmis olsun. Kalin deriliyim bende etli bir burun. Cekincelerim var. Rica etsem oncesi ve sonrasi fotonuzu gorebilirmiyim.merhaba, ameliyatım iyi geçti. bugün 14. günüm. kalın deriliyim şişlikler geç iyileşecek dendi ama şimdiden memnun olduğumu söyleyebilirim.estetik olduğu belli olmayan şirin bir burnum var şimdilik. 13. günümde işe başladım normal yaşamıma döndüm. umarım ilerleyen zamanlarda şişlikler inince daha da güzel olur.
özelden atıyorumMerhaba gecmis olsun. Kalin deriliyim bende etli bir burun. Cekincelerim var. Rica etsem oncesi ve sonrasi fotonuzu gorebilirmiyim.
Sizin için sevindim çok geçmiş olsun kalın deriler için 6ay bir yıl sonra şişlikler inmezse burna ayda bir olmak üzere bir iğne yapıyor ödem şişlik gitsin diye bilginiz olsun umarım daha da güzelleşir burnunuz bende bir hafta sonra olucam burdan yorumları okuyorum:)merhaba, ameliyatım iyi geçti. bugün 14. günüm. kalın deriliyim şişlikler geç iyileşecek dendi ama şimdiden memnun olduğumu söyleyebilirim.estetik olduğu belli olmayan şirin bir burnum var şimdilik. 13. günümde işe başladım normal yaşamıma döndüm. umarım ilerleyen zamanlarda şişlikler inince daha da güzel olur.
İğneyi duymuştum evet. Size şimdiden başarılar ve geçmiş olsun. Umarım tam istediğiniz gibi olur :)Sizin için sevindim çok geçmiş olsun kalın deriler için 6ay bir yıl sonra şişlikler inmezse burna ayda bir olmak üzere bir iğne yapıyor ödem şişlik gitsin diye bilginiz olsun umarım daha da güzelleşir burnunuz bende bir hafta sonra olucam burdan yorumları okuyorum:)
Bana da foto atar mısınİğneyi duymuştum evet. Size şimdiden başarılar ve geçmiş olsun. Umarım tam istediğiniz gibi olur :)
hakkınızı arayın yaptığı aldığı para kendisine kar kalmasınMerhaba bende bir hafta sonra dr muhammed dilbere ameliyat olucam ne kadar güzel yorumlar varsa bi o kadar da kötü yorumlar var ablam da dr muhammed de revizyon operasyonu geçirdi kalın derili olduğu için köfte bi burun oldu ve ödem olduğunu ayda bir iğne yapması gerektiğini söyledi ablamda yurt dışında olduğu için sadece bir iğne yapıldı .. yorumları okuyunca kafam çok karıştı en iyi dr olduğunu düşünüyordum bide bu ara popüler olan emre ilhan var ama fiyatı baya yüksek ince derili kemerli biraz düşük burna sahip olanlar muhammed beyde ameliyat olmuş arkadaşlardan fotoğraf rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
merhaba sorun karşısında hakkınızı alabildiniz mi ya da revizyon ameliyatı oldunuz mu? sonuç olarak kaldı mı öyle benimde aynı sorunum var yüzüme bağlıyor asimetriymiş resim atabilir misiniz?Çok geçmiş olsun resminiz varmı öncesi sonrası görebilirmiyim? Muhhamet beyle görüşmüştüm çok naif efendi biri izlenimi verdi hatta yaptığı burunların çoğunluğununu beğendiğim için birkaç arkadaşıma tavsiye etmiştim oldular sorunları yok şükür,burun işi sıkıntılı % 40 hangi dr ye olursa olsun sıkıntı okuyorum umarım sorununu çözersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?