Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sen sis degil sanarsin ama sis vardir ben sis halini bile sevmistim simdi eski fotolara bakınca ne kadar da şişmiş diyorum, doğal burunlar da eşit değil zaten ve yukarı kaldırıldığında eşitsizliği görünen burun delikleri başarısız değildir bana göre. Burun deliklerinden yakınmak icin önden bakıldığında büyük bir fark olması gerek ve bu da biri çok küçük biri çok büyük ya da biri aşağıda biri yukarıda görünmesi gibi. Alttan bakinca fark görüyorum diyerek boşuna kendini üzme. Ve zaten birkaç ay sonra o da minimuma inecek. Benim de en korktuğum şey deliklerin esitsizligiydi ama çok şükür buyuk bir fark olmadı hatta çok orantılı. Geçmiş olsun.

Merhaba,
Ben de 2 hafta sonra Liv hastanesinde Muhammet Bey'e ameliyat olacağım . Sanırım yeni açılmış bir hastane. Daha önce orada ameliyat olan var mı?

Merhaba bende bir hafta sonra dr muhammed dilbere ameliyat olucam ne kadar güzel yorumlar varsa bi o kadar da kötü yorumlar var ablam da dr muhammed de revizyon operasyonu geçirdi kalın derili olduğu için köfte bi burun oldu ve ödem olduğunu ayda bir iğne yapması gerektiğini söyledi ablamda yurt dışında olduğu için sadece bir iğne yapıldı .. yorumları okuyunca kafam çok karıştı en iyi dr olduğunu düşünüyordum bide bu ara popüler olan emre ilhan var ama fiyatı baya yüksek ince derili kemerli biraz düşük burna sahip olanlar muhammed beyde ameliyat olmuş arkadaşlardan fotoğraf rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

ameliyatınız nasıl geçti
merhaba, ameliyatım iyi geçti. bugün 14. günüm. kalın deriliyim şişlikler geç iyileşecek dendi ama şimdiden memnun olduğumu söyleyebilirim.estetik olduğu belli olmayan şirin bir burnum var şimdilik. 13. günümde işe başladım normal yaşamıma döndüm. umarım ilerleyen zamanlarda şişlikler inince daha da güzel olur.

Merhaba gecmis olsun. Kalin deriliyim bende etli bir burun. Cekincelerim var. Rica etsem oncesi ve sonrasi fotonuzu gorebilirmiyim.

Sizin için sevindim çok geçmiş olsun kalın deriler için 6ay bir yıl sonra şişlikler inmezse burna ayda bir olmak üzere bir iğne yapıyor ödem şişlik gitsin diye bilginiz olsun umarım daha da güzelleşir burnunuz bende bir hafta sonra olucam burdan yorumları okuyorum:)

İğneyi duymuştum evet. Size şimdiden başarılar ve geçmiş olsun. Umarım tam istediğiniz gibi olur :)

ben de bilgilendirmek amaçlı yazmak istiyorum muhammet bey bana da iğne önerdi ve yaptırdım, gerçekten de şişlik çok indi, korkulacak da bir şey yokmuş. iğneden sonra 2-3 gün çok şiş oluyor sonra şişlikler iniyor,

Arkadaşlar Merhaba,

Muhammet Bey'e ameliyat olalı tam bir ay oldu şişlikler indi ancak muhteşem bir burnum olmadı burnumun üstünde çıkıklık ve sola eğimli bir burnum var artık okuduğum tüm yorumlarda da aynı sorunla karşılasan arkadaşlar olduğunu gördüm ilk muayene gittiğimde genel bir bilgi veriyor kendisi bır burun deliği diğeri ile esşit değildir bir elmacık kemiği birbirinin aynı değildir gibi herkesin bildiği şeyleri söyledi arkadaşar vucudumuzda yer alan sağ ve sol ayak gögsumuz bile aynı değildir burnumda deviasyon vardı yani burun eğiriliği kendisi aldı burnun yapısına yaptı çok güzel bir burnun olacak diyip heveslendirdi ve ameliyat tarihi aldık, plastik cerraht ve kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olan burun estetiği arkadaşlarım var 1 ayda burnun şekli beli oluyor benim şişlikler bitti şimdi ise burnumda çıkıntı var ve sola bakıyor tum arkadaşlarım burnun yamuk oluyor dedi muhammet beye bunu söylediğimde bana yüzün asimetrik dedi yani burun eğriliğine bişey yapamam dedi ee zaten eğri olan burnumu düzeltmek için yapılmadı mı bu nasıl bir açıklamadır ve hatasını asla kabul etmeyen kendine güvenen biri, çünkü müşteri potansiyeli var, ameliyat olacak arkadaşlarım beni gördükten sonra vazgeçti sağ tarafta ve üst tarafta çıkıntı var, eski burnum çok daha güzeldi, altı ayd geçse bu burun böle kalcak plastik cerraha muayene oldum burnun düzelmez ikinci ameliyat olacağımı söyledi verdiğim para da cabası altı sonra da ben birşsey yapamıcam diyip göndericem çektiğim acı ve üzerine verdiğim para yanmış olacak estetik dediğimiz şey arkadaşlar güzel görünmesi için yapılan işlemdir bozuk olan birşeyi bozarak ortaya çıkarıp bu senin son halin demek değildir. kesinlikle tavsiye etmiyorum, 8000 kişilik isyerinde ve oldukaç büyük bir firmada çalışıyorm arkadaşlarım bu mu öve öve bahsettiğin doktorum devlette olsaydın on katı mutlu olurdun yazık etmişsin kendine diyorlar arkadaşlar instagram fotoların filtre var ve aynı fotolar dikkat ederseniz bu konuda barış çakır murat akkuş, emre ilhan, tamer haliloğlu kbb doktoru siz siz olun yorumlara instagram fotolarına aldanmayın benden söylemesi eğer bir doktor olsa hatasını kabul eder ve en iyisi olsun diye çabalardı....

arkadaşlar sırf buraya bakan yorumlar için özellikle açtım bu üyeliği bende burdaki yorumlara aldandım bu konuda müzdarip olan kişiler bu sorun karşısında ne yaptığını paylaşabilirler mi?

hakkınızı arayın yaptığı aldığı para kendisine kar kalmasın

merhaba sorun karşısında hakkınızı alabildiniz mi ya da revizyon ameliyatı oldunuz mu? sonuç olarak kaldı mı öyle benimde aynı sorunum var yüzüme bağlıyor asimetriymiş resim atabilir misiniz?

arkadaşlar muhammet bey için iyi yorumlara aldanmayın şu an burnum eğri ve burun ucum düşük o yetmiş gibi burnumun üstünde çıkıklık var ve hatasını asla kabul etmeyen biri yüzde asimetri var senin burnun eğri duracak diye birşey söylemiyor ameliyat olana kadar öyle muhteşem burunlara yapmıyor aldanmayın arkadaşlar insta fotoları eskileri çevirip çevirip koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…