Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar muhammet bey yüüznüzüde asimetri var diye ameliyat olduktan sonra söylüyor neden çünkü ameliyat olan memnun ıolmadığı zaman bahane olarak yüzünde asimetri var diyor... yapmam demiyor burda hem fikir olalım ben ameliyat oldum ve sonrasında bana burnum yamuk ve üzerinde çıkıntı var bana söylediği sey elmacık kemiklerin biri aşağıda biri yukarıda bahanesi asla revizyon yaparım o yaparım bu yaparım demiyor eğri kalbilir dedi birşey yapamam siz siz olun başka doktor araştırın

Muhammed bey herkesin yüzünü asimetrik buluyor galiba. Kaç hastasına denk geldiysem aynı şey. Bana ameliyat olma dedi siz olmussunuz sizin adınıza üzüldüm.

Muhammed bey herkesin yüzünü asimetrik buluyor galiba. Kaç hastasına denk geldiysem aynı şey. Bana ameliyat olma dedi siz olmussunuz sizin adınıza üzüldüm.
keşke olmasaydım yüzüme asimetrik ilk başta demedi aslına bakarsanız burnum düz değil sola bakıyor bunu gördükten sonra dedi ama iş işten geçmişti paranla rezil olmak buna deniyor sanırım madem yapamayacaksın o parayı çok iyi plastik cerrahına da verirdim üstelik nefesimi bile doğru düüzgün alamıyorum

benimde sorunum var siz ne yaptınız en son ve şu an ki durumunuz nedir?

şu an burnunuz nasıl foto atabilir misiniz özelden

merhabalar geçmiş olsun, ben ameliyat olalı 7.ayıma girdim hala her gün değişik bir burunla uyanıyorum, akşama doğru şişliklerim dağılıyor vs.. oturması uzun sürecek cilt yapımdan dolayı,
sizin 1 ay olmuş, yorum yapmak için biraz erken gibi geldi bana, umarım sorunlarınız hallolur.
ben de ameliyat olmadan önce birçok olumlu olumsuz yorum okudum hiç olumsuz yorum olmasaydı kendisine ameliyat olmazdım, risk her zaman vardır, burnunuz umarım düzelir, geçmiş olsun.
fotoğraf paylaşır mısınız?

Ben seviyorum adamın yaptığı burunları çok da efendi görüştüğüm de tarzını beğenmiştim burnu havada değil doktorun... tabi herkes beğenecek sonucundan mutlu olacak diye bişey yok olumlu olumsuz yorumlar olsun ki reklam kokmasın, 1 ay çok erken tabi süreci yorumlamak için. Size de çok geçmiş olsun.

arkadaşlar sırf buraya bakan yorumlar için özellikle açtım bu üyeliği bende burdaki yorumlara aldandım bu konuda müzdarip olan kişiler bu sorun karşısında ne yaptığını paylaşabilirler mi?
Doktorunuzla görüşün derdiniz anlatın bence bilmiyorum yaptınız mı ama 1 ay olmuş daha çok erken verynasına ... oğlum burun ameliayatı oldu 6 ay bekleyeceğiz siz forumdan hak aramaya girmişsiniz de dr sorununuzu anlasın size açıklasın süreci tamamlayın baktınız olmadı dr de yanaşmadı sorunu çözmeye dava açarsınız

ben de seviyorum canım doktorum : )

arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için 1 ay 1,5 ay için konuşmak tabi ki erken yalnız burun sırtım dışarda ve eğri bu düzelmeyebilir diye Muhammet Bey kendisi söyledi bunun benim yüzümle alakalı olduğunu asla düşünmüyorum ki Plastik cerraha danıştım konuyu bir sürü sey söyledi ama burda artık söyleyemeyeceğim daha fazla Muhammet Bey iyi biri kibar ancak yapamayacağı iyi iş çıkaramayacağı burunlar için önceden uyarmalıydı

Şu yorumu okuyunca nasıl korktum anlatamam bana ameliyat olmadan önce aynı şeyleri söyledi ama burnun yamuk olur demedi tabi asimetriden bahsetti şu an burnum alçılı ve bi tarafı aşırı şiş olduğu için yamuk duruyor alçı üzerinde gerçekten insan kime güveneceğini bilemiyor

Neden bile bile oldu sana söylemiş bana da dedi ben başka doktorlar aradım sonuçta iyi olmayacğını kendi düşünmüşse körü körüne olmak ne bileyim inşaallah gğzel bir burun olur

Burun kanatlarına bak çizgileri eşitse yamuk durmaz ama kanat dışındaki yamukluk düzelir kanattan kaynaklanan yamuksa düzelmez biri alağıda biri yukarda sonuçta bana aşağı çekemem onu demişti

canım benimde hala tek taraflı şişliğim var ama burnum eğri duruyor ve hiç estetik yapılmamış gibi burun sırtı çıktı sadece uc kısmı duzgün arkadaşlarım yazık oldu dedi o kadar para ve eğri bir burnun var yazık oldu görüşmelerim devam ediyor umarım senin düzelir ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…