- 5 Aralık 2017
- 43
- 17
- 3
- 44
Resmin var mı
keşke olmasaydım yüzüme asimetrik ilk başta demedi aslına bakarsanız burnum düz değil sola bakıyor bunu gördükten sonra dedi ama iş işten geçmişti paranla rezil olmak buna deniyor sanırım madem yapamayacaksın o parayı çok iyi plastik cerrahına da verirdim üstelik nefesimi bile doğru düüzgün alamıyorumMuhammed bey herkesin yüzünü asimetrik buluyor galiba. Kaç hastasına denk geldiysem aynı şey. Bana ameliyat olma dedi siz olmussunuz sizin adınıza üzüldüm.
benimde sorunum var siz ne yaptınız en son ve şu an ki durumunuz nedir?Bende muhammed beye oldum hiç memnun kalmadım üstelik iki kez oldum kendisine burnum çok kötü çöktü ilkinde açıkçası yapacağı şeye güvenmeyen bir doktor bence muhammed dilber şikayetçiside çok ben tavsiye etmiyorum kesinlikle olumsuz yorumları sildiriyor ayrıca kendiside uğraşıyor olumsuz yorum yapanlarla
Şimdi ki aklım olsa asla olmazdım bu doktora çok çektim ha üstelik şimdide memnun değilim hiç üçüncü için doktor arıyorum
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Aranızda bayadır bana ne durumda olduğumu soranlar oldu ama ben sizleri yanıltmayayım diye pek cevap vermek istemedim. Revizyon ameliyatımdan sonra tam 13 ay geçti artık burnumda ödem falan kalmadı. Burnumun şu anki hali ilk ameliyata göre sanki bi tık daha iyi gibi. Burnum hâlâ büyük, sırt kısmı biraz yüksek, maalesef ucuda pek kalkık sayılmaz. Ayrıca önden görünüşü biraz tuhaf ne bileyim işte asimetrik gibi sanki
Anlayacağınız bana üçüncü ameliyat kesinlikle şart!!
Şu an çokmu kötü derseniz hayır kesinlikle değil, ama bana ve çevremdeki bir sürü kişiye göre iki kez ameliyat olmama rağmen asla güzel de değil. Burnum çok doğal görünüyor sanırım fazla doğal ve bu beni hiçte mutlu etmiyor. Ameliyata girmeden önce @lindsaylohan @esmerbomb burnu gibi olacak diye doktor beyden onayıda alınca ister istemez beklentiler yüksek oldu. Maalesef ikisinin burnuylada alakası olmayan bir burnum var artık. Bu arada ameliyat öncesi benim burnum, ucu düşük ve kemerliydi ama asla zor bir burun değildi bunu Dr Muhammet'te başka doktorlarda defalarca söylemişti. Sonuç neden böyle oldu hiç bir fikrim yok Dr Muhammette sebebini bilmiyor.Senin burnunu çok güzel yapmıştım deyip duruyor.. Daha önceden yaptığı güzel burunlari faceden intagramdan görüyordum ve benimki neden böyle olmadı diye sinirlerim bozuluyordu. Allah'tan artık sayfalarında engelliyimde yeni ameliyat fotoğraflarını görüp daha da fazla sinirden küplere binmiyorum [/QUOTE
Arkadaşlar Merhaba,
Muhammet Bey'e ameliyat olalı tam bir ay oldu şişlikler indi ancak muhteşem bir burnum olmadı burnumun üstünde çıkıklık ve sola eğimli bir burnum var artık okuduğum tüm yorumlarda da aynı sorunla karşılasan arkadaşlar olduğunu gördüm ilk muayene gittiğimde genel bir bilgi veriyor kendisi bır burun deliği diğeri ile esşit değildir bir elmacık kemiği birbirinin aynı değildir gibi herkesin bildiği şeyleri söyledi arkadaşar vucudumuzda yer alan sağ ve sol ayak gögsumuz bile aynı değildir burnumda deviasyon vardı yani burun eğiriliği kendisi aldı burnun yapısına yaptı çok güzel bir burnun olacak diyip heveslendirdi ve ameliyat tarihi aldık, plastik cerraht ve kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olan burun estetiği arkadaşlarım var 1 ayda burnun şekli beli oluyor benim şişlikler bitti şimdi ise burnumda çıkıntı var ve sola bakıyor tum arkadaşlarım burnun yamuk oluyor dedi muhammet beye bunu söylediğimde bana yüzün asimetrik dedi yani burun eğriliğine bişey yapamam dedi ee zaten eğri olan burnumu düzeltmek için yapılmadı mı bu nasıl bir açıklamadır ve hatasını asla kabul etmeyen kendine güvenen biri, çünkü müşteri potansiyeli var, ameliyat olacak arkadaşlarım beni gördükten sonra vazgeçti sağ tarafta ve üst tarafta çıkıntı var, eski burnum çok daha güzeldi, altı ayd geçse bu burun böle kalcak plastik cerraha muayene oldum burnun düzelmez ikinci ameliyat olacağımı söyledi verdiğim para da cabası altı sonra da ben birşsey yapamıcam diyip göndericem çektiğim acı ve üzerine verdiğim para yanmış olacak estetik dediğimiz şey arkadaşlar güzel görünmesi için yapılan işlemdir bozuk olan birşeyi bozarak ortaya çıkarıp bu senin son halin demek değildir. kesinlikle tavsiye etmiyorum, 8000 kişilik isyerinde ve oldukaç büyük bir firmada çalışıyorm arkadaşlarım bu mu öve öve bahsettiğin doktorum devlette olsaydın on katı mutlu olurdun yazık etmişsin kendine diyorlar arkadaşlar instagram fotoların filtre var ve aynı fotolar dikkat ederseniz bu konuda barış çakır murat akkuş, emre ilhan, tamer haliloğlu kbb doktoru siz siz olun yorumlara instagram fotolarına aldanmayın benden söylemesi eğer bir doktor olsa hatasını kabul eder ve en iyisi olsun diye çabalardı....
Ben seviyorum adamın yaptığı burunları çok da efendi görüştüğüm de tarzını beğenmiştim burnu havada değil doktorun... tabi herkes beğenecek sonucundan mutlu olacak diye bişey yok olumlu olumsuz yorumlar olsun ki reklam kokmasın, 1 ay çok erken tabi süreci yorumlamak için. Size de çok geçmiş olsun.merhabalar geçmiş olsun, ben ameliyat olalı 7.ayıma girdim hala her gün değişik bir burunla uyanıyorum, akşama doğru şişliklerim dağılıyor vs.. oturması uzun sürecek cilt yapımdan dolayı,
sizin 1 ay olmuş, yorum yapmak için biraz erken gibi geldi bana, umarım sorunlarınız hallolur.
ben de ameliyat olmadan önce birçok olumlu olumsuz yorum okudum hiç olumsuz yorum olmasaydı kendisine ameliyat olmazdım, risk her zaman vardır, burnunuz umarım düzelir, geçmiş olsun.
fotoğraf paylaşır mısınız?
merhaba sorun karşısında hakkınızı alabildiniz mi ya da revizyon ameliyatı oldunuz mu? sonuç olarak kaldı mı öyle benimde aynı sorunum var yüzüme bağlıyor asimetriymiş resim atabilir misiniz?
Doktorunuzla görüşün derdiniz anlatın bence bilmiyorum yaptınız mı ama 1 ay olmuş daha çok erken verynasına ... oğlum burun ameliayatı oldu 6 ay bekleyeceğiz siz forumdan hak aramaya girmişsiniz de dr sorununuzu anlasın size açıklasın süreci tamamlayın baktınız olmadı dr de yanaşmadı sorunu çözmeye dava açarsınızarkadaşlar sırf buraya bakan yorumlar için özellikle açtım bu üyeliği bende burdaki yorumlara aldandım bu konuda müzdarip olan kişiler bu sorun karşısında ne yaptığını paylaşabilirler mi?
Ben seviyorum adamın yaptığı burunları çok da efendi görüştüğüm de tarzını beğenmiştim burnu havada değil doktorun... tabi herkes beğenecek sonucundan mutlu olacak diye bişey yok olumlu olumsuz yorumlar olsun ki reklam kokmasın, 1 ay çok erken tabi süreci yorumlamak için. Size de çok geçmiş olsun.
ben de seviyorum canım doktorum : )
siz anlayabiliyorum üçüncü ameliyatınızı mutlaka bir plastik cerraha gitmenizi tavsiye ediyorum. geçmiş olsunşu an burnunuz nasıl foto atabilir misiniz özelden
SöArkadaşlar Merhaba,
Muhammet Bey'e ameliyat olalı tam bir ay oldu şişlikler indi ancak muhteşem bir burnum olmadı burnumun üstünde çıkıklık ve sola eğimli bir burnum var artık okuduğum tüm yorumlarda da aynı sorunla karşılasan arkadaşlar olduğunu gördüm ilk muayene gittiğimde genel bir bilgi veriyor kendisi bır burun deliği diğeri ile esşit değildir bir elmacık kemiği birbirinin aynı değildir gibi herkesin bildiği şeyleri söyledi arkadaşar vucudumuzda yer alan sağ ve sol ayak gögsumuz bile aynı değildir burnumda deviasyon vardı yani burun eğiriliği kendisi aldı burnun yapısına yaptı çok güzel bir burnun olacak diyip heveslendirdi ve ameliyat tarihi aldık, plastik cerraht ve kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olan burun estetiği arkadaşlarım var 1 ayda burnun şekli beli oluyor benim şişlikler bitti şimdi ise burnumda çıkıntı var ve sola bakıyor tum arkadaşlarım burnun yamuk oluyor dedi muhammet beye bunu söylediğimde bana yüzün asimetrik dedi yani burun eğriliğine bişey yapamam dedi ee zaten eğri olan burnumu düzeltmek için yapılmadı mı bu nasıl bir açıklamadır ve hatasını asla kabul etmeyen kendine güvenen biri, çünkü müşteri potansiyeli var, ameliyat olacak arkadaşlarım beni gördükten sonra vazgeçti sağ tarafta ve üst tarafta çıkıntı var, eski burnum çok daha güzeldi, altı ayd geçse bu burun böle kalcak plastik cerraha muayene oldum burnun düzelmez ikinci ameliyat olacağımı söyledi verdiğim para da cabası altı sonra da ben birşsey yapamıcam diyip göndericem çektiğim acı ve üzerine verdiğim para yanmış olacak estetik dediğimiz şey arkadaşlar güzel görünmesi için yapılan işlemdir bozuk olan birşeyi bozarak ortaya çıkarıp bu senin son halin demek değildir. kesinlikle tavsiye etmiyorum, 8000 kişilik isyerinde ve oldukaç büyük bir firmada çalışıyorm arkadaşlarım bu mu öve öve bahsettiğin doktorum devlette olsaydın on katı mutlu olurdun yazık etmişsin kendine diyorlar arkadaşlar instagram fotoların filtre var ve aynı fotolar dikkat ederseniz bu konuda barış çakır murat akkuş, emre ilhan, tamer haliloğlu kbb doktoru siz siz olun yorumlara instagram fotolarına aldanmayın benden söylemesi eğer bir doktor olsa hatasını kabul eder ve en iyisi olsun diye çabalardı....
Neden bile bile oldu sana söylemiş bana da dedi ben başka doktorlar aradım sonuçta iyi olmayacğını kendi düşünmüşse körü körüne olmak ne bileyim inşaallah gğzel bir burun olurŞu yorumu okuyunca nasıl korktum anlatamam bana ameliyat olmadan önce aynı şeyleri söyledi ama burnun yamuk olur demedi tabi asimetriden bahsetti şu an burnum alçılı ve bi tarafı aşırı şiş olduğu için yamuk duruyor alçı üzerinde gerçekten insan kime güveneceğini bilemiyor
Şu yorumu okuyunca nasıl korktum anlatamam bana ameliyat olmadan önce aynı şeyleri söyledi ama burnun yamuk olur demedi tabi asimetriden bahsetti şu an burnum alçılı ve bi tarafı aşırı şiş olduğu için yamuk duruyor alçı üzerinde gerçekten insan kime güveneceğini bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?