Muhammet Dilber İzmir'de !!

elbola

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
439
14
118
Arkadaşlar az önce Muhammet Bey ile konuştum, İzmir'e gelme ihtimaliniz var mı? diye.
4-5 kişi olursak gelecegini soyledi !!! :)
Acikcasi ben aylardir sadece şehir sıkıntısı yuzunden oyalaniyordum, İstanbul'da akrabam yoktu, yanımda kalabilecek biri yoktu, annem calisiyor vs..

İzmir'de olup burun estetigi konusunda tereddutu olanlar bence hic dusunmesin (maddi sorununuz da yoksa) İlk kez ameliyat olacaklar ya da revizyon olacaklar, İzmir'de olanlar ya da İzmir'e gelebilecek olanlar birlik olalim!! :)

ben aylardir tarih ayarlamaya calisiyorum izmire gelirse cok sevinicem.ben takipteyim kizlar 4/5 kisi oluruz gibi geliyor

umarım oluruz harika olur :) ben de aylardir bekliyordum. gerek hastalariyla gerek kendisiyle konustum cok guven veren bir doktor ve yaptigi islerin hep arkasinda. kendisine istanbul'a gidip ameliyat olan arkadaslarim da cok memnun kaldi :)
4-5 kişi olursak super olur kizlar :)

bende kendisine olmak istiyorum. İzmirde yasıyorum. Fakat ücret konusunda bilgim yok. :/

beni ekleyin kızlar haberleselim :) ben de sormadim ucreti bugun sorayim

Yalniz biz muayene olmadan burun tasarimi yaptirmadan ameliyathanede mi bulucaz kendimizi? Bu sekilde biraz apar topar da olabilir ayni gun gelip donucek muhtemelen ve ard arda kim bictiye gelmesin bizim burunlar bu arada 7.500 rakami burnu gormeden nasil belli oldu ben daha az biliyorum cunku!!

Muhammet Bey burun tasarımı yapmıyor zaten. Bence ameliyata girmeden once mutlaka konusulur, hasta ne istiyor- nasıl olabilir- şikayetler neler vs. Öyle paldır kuldur sokmaz bizi. Yine de şimdiden konuşalım biz Muhammet Bey ile.

bence de paldır kuldur sokmaz tabi:) yalnız benim anlamadığım aynı gün gelip dönecekse nasıl olucak alçı, tampon vs işleri...doktora ihtiyacımız olabilir, acil birşey olabilir...bu arada evet fiyatın buruna göre değişmesi gerekmiyor mu, benim burnum çok problemli değil, hafif bir oynama olacağını düşünüyorum..

Canım sanırım alçı ve tampon işlerini güvendiği bi doktora bırakıyor. Ankara'da bir sürü kişi olmuştu hiçbirinde sorun çıkmadı içini ferah tut :) ama sen yine de bi facebooktan iletişime geç ben de bilmiyorum ayrıntıları çünkü :) zaten önemli olan kısım ameliyat olduğu için kalan kısmı dert etmiyorum artık gözüm karardı

yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..

Evet Ankara'ya da gelecekmiş çünkü. Ben bu siteye uzun süredir üyeyim ve uzun süredir ameliyatı düşünüyorum. Birçok kişiyle de mesajlaşmışlığım var. Ameliyattan nasıl komisyon alacağım ki :) sadece doktor 4/5 kişi olursak geleceğini söyledi. Ben telefondan değil facebooktan mesajlaştım kendisiyle, screenshotlarını bile atabilirim gerekirse, ama böyle yargılayıcı ithamlara gerek yok diye düşünüyorum. Bu sitede 3/5 mesajım olsa ve hepsi bu konuyla alakalı olsa şüphelenmeni yine bi nebze anlarım da böyle bir durum da yok.

mugglee nasıl bu kadar peşin hüküm verebiliyorsun anlamadım. Ankara için başlığı açan bendim ve bayramda bende aradım çıkmadı. Bunu mu baz aldın yani. Daha önce bu şekilde ameliyat yaptı ve bizlerde İstanbul da olduğu için gidemedik. 25 aralıkta da ankarada randevumuz var ayrıca inanmıyorsan seni de bekleriz . inanmadıgın bir doktora yaptırma zaten bizim reklam yapma derdimiz olduğunu düsünüyorsan.

Reklam olduğunu düşündüğünüz mesajlarda bize bildirin gerekenden fazlasını yaparız. Lütfen sadece varsayım üzerine hareket etmeyelim !

Yani reklam diyen arkadaşa inanamadım pes diyorum. Ben de insanları toplamaya davet ettim çünkü Muhammet hocanın gelmesi için belli bir sayı gerekliydi artık ona gerek de kalmadı çünkü gelmesi kesinleşti. Ben Ankara'da çok doktor arayıp içime sinmediği için insanları yönlendirmek istedim. Bu kadar peşin hükümlü olmasanız keşke ün apmış bir doktordan bahsediyoruz

Yok artik =) bunuda duydum ya pesss artik. Canim M mugglee arkadasim ben elbola arkadasimizi aylardir taniyorum ameliyat olmadan oncede whatsapp uzerinden gorusuyorduk ve reklam amacli birsey yapmiyor burda kiz bildigin izmirde ve durumu yok istanbula gitsin. Arkadaslara ulasmaya calisiyor forum uzerinden. Bu ne önyargi hemen ya allah allaaah
Ki muhammet bey boyle ucuz seyler ile reklam yapacak birisi degil zaten. Iyi bir doktorun reklama ihtiyaci yoktur Yaptigi burunlar konusuyor zaten. Sende ameliyat olmak istiyormussun kendisine, doktorunu az cok taniman lazim degilmi =) Icine suphe dolduysa ozaman olma sen kardesim. Önyargili davranilacaksa burda, ozaman sende benim gözumde Muhammet beyi karalamak isteyen birisin. Okadar

Son düzenleme:
Reklam diyen arkadaşa sadece gülüyorum , ben de kendisiyle telefonda görüştüm ne var ki bunda,, açıkçası sizin Muhammet Dilber ile ilgili bir probleminiz olduğunu düşünmeden edemedim, şüpheniz varsa aramızda olmanıza gerek yok izmir için toplanmaya çalışıyoruz hepsi bu neyin komisyonu neyin reklamı komik olmayalım lütfen...

İzmir'de başka ameliyat olmayı dusunen var mı arkadaşlar? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…