bence de paldır kuldur sokmaz tabi:) yalnız benim anlamadığım aynı gün gelip dönecekse nasıl olucak alçı, tampon vs işleri...doktora ihtiyacımız olabilir, acil birşey olabilir...bu arada evet fiyatın buruna göre değişmesi gerekmiyor mu, benim burnum çok problemli değil, hafif bir oynama olacağını düşünüyorum..
yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..Canım sanırım alçı ve tampon işlerini güvendiği bi doktora bırakıyor. Ankara'da bir sürü kişi olmuştu hiçbirinde sorun çıkmadı içini ferah tut :) ama sen yine de bi facebooktan iletişime geç ben de bilmiyorum ayrıntıları çünkü :) zaten önemli olan kısım ameliyat olduğu için kalan kısmı dert etmiyorum artık gözüm karardı
yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?