yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..
Muggle sen ahmak mısın? Senin gibisi ahmakın ne olduğunuda bilmez aç sözlüğüde önce ne anlama geldiğine bir bak ...
Bu arkadaşımız şartlarından dolayı İstanbul'a gidemiyor ve doktorun İzmir'e gelebilmesi içinde doktorun şartlarını yerine getirmek zorunda.Doktor beyde onca işini gücünü bırakıp tek bir hasta için İstanbul'dan İzmir'e gidemez değil mi ...Bir grup oluşturursanız ancak gelebilirim demiş. Ben İzmir'de yaşıyorum ve ameliyat için İstanbul'a gittim 1 ay olmadı ameliyat olalı..Bu organizyon 1 ay öncesinde olmuş olsaydı bende ameliyatımı İzmir'de olurdum..Muhammet bey benim dikişlerimin alındığı hafta yurtdışına konferansa gidecekti, oda bayramın başladığı haftaya denk geliyordu telefonuna cevap verilmemiş olmasıda çok normal adı üzerinde bayram!! Bayram olmasada doktor bey günde 2 3 ameliyata giriyor herkesi kendin gibi boş tenceremi sanıyorsun hayatım. Hastalarıylada doktorun anneannesi ile babaannesi ilgilenecek değil heralde bilakis doktorun kendisi ilgileniyor çünkü ameliyatı yapan kendisi tüm planlama kendisinden geçiyor..Kaldıki Muhammet bey zaten iyi ve popüler bir doktor, aç youtube'u vs.. videolarını izle gör bak hangi tv programlarında yer almış Seda sayana bile çıkmış hani...Bizde hocamızın bilgi dolu yorumlarını izleyerek ameliyat olmaya karar verdik.. Adamın işi yok bizim reklamlarımızamı ihtiyac duyacak birde komisyon verecek ha.Sen ahmak mahmaksın ama işe yaradığın bir şey var akşamdan beridir güldürüyorsun beni.Hocamız zaten kendisini kanıtlamış bir hekim ve bizler o yüzden onu tercih ettik. Tabikide burda aylar , hatta yıllar süren araştırmalarımız oldu ancak öylelikle doğru adresi bulabildik, kim sayesinde ?? Bizden önceki ameliyat olmuş arkadaşlarımız sayesinde ve şimdi bizlerde bizden sonraki ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızla tecrübelerimizi paylaşıp yardımcı olacağız ...Ve sende şuna emin ol ki Muhammet bey seni ameliyat etmeyecek böyle bir riske asla girmez çünkü senin gibi ruh hastalarını ameliyat etmiyor...
Ben ordayken yurtdışından gelen aynı senin gibi psikopatolojik bir vakayı ameliyat etmedi mesela.Bu yerlere gelmek öyle kolay değil cnm gelende senin gibi ruh hastalarının 3 kuruş parasınada muhtaç değil...Bu şahsın kim olduğunu bilen varsa deşifre etsin arkadaşlar...Böylesine değerli hocalarımızla ilgili, böyle ucuz ,karaktersiz ,ahmakların saçmalıklarıyla yer işgal edilemez bu sayfalarda .Herkes haddini bilecek!