Muhammet Dilber İzmir'de !!

yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..

Muggle sen ahmak mısın? Senin gibisi ahmakın ne olduğunuda bilmez aç sözlüğüde önce ne anlama geldiğine bir bak ...
Bu arkadaşımız şartlarından dolayı İstanbul'a gidemiyor ve doktorun İzmir'e gelebilmesi içinde doktorun şartlarını yerine getirmek zorunda.Doktor beyde onca işini gücünü bırakıp tek bir hasta için İstanbul'dan İzmir'e gidemez değil mi ...Bir grup oluşturursanız ancak gelebilirim demiş. Ben İzmir'de yaşıyorum ve ameliyat için İstanbul'a gittim 1 ay olmadı ameliyat olalı..Bu organizyon 1 ay öncesinde olmuş olsaydı bende ameliyatımı İzmir'de olurdum..Muhammet bey benim dikişlerimin alındığı hafta yurtdışına konferansa gidecekti, oda bayramın başladığı haftaya denk geliyordu telefonuna cevap verilmemiş olmasıda çok normal adı üzerinde bayram!! Bayram olmasada doktor bey günde 2 3 ameliyata giriyor herkesi kendin gibi boş tenceremi sanıyorsun hayatım. Hastalarıylada doktorun anneannesi ile babaannesi ilgilenecek değil heralde bilakis doktorun kendisi ilgileniyor çünkü ameliyatı yapan kendisi tüm planlama kendisinden geçiyor..Kaldıki Muhammet bey zaten iyi ve popüler bir doktor, aç youtube'u vs.. videolarını izle gör bak hangi tv programlarında yer almış Seda sayana bile çıkmış hani...Bizde hocamızın bilgi dolu yorumlarını izleyerek ameliyat olmaya karar verdik.. Adamın işi yok bizim reklamlarımızamı ihtiyac duyacak birde komisyon verecek ha.Sen ahmak mahmaksın ama işe yaradığın bir şey var akşamdan beridir güldürüyorsun beni.Hocamız zaten kendisini kanıtlamış bir hekim ve bizler o yüzden onu tercih ettik. Tabikide burda aylar , hatta yıllar süren araştırmalarımız oldu ancak öylelikle doğru adresi bulabildik, kim sayesinde ?? Bizden önceki ameliyat olmuş arkadaşlarımız sayesinde ve şimdi bizlerde bizden sonraki ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızla tecrübelerimizi paylaşıp yardımcı olacağız ...Ve sende şuna emin ol ki Muhammet bey seni ameliyat etmeyecek böyle bir riske asla girmez çünkü senin gibi ruh hastalarını ameliyat etmiyor...
Ben ordayken yurtdışından gelen aynı senin gibi psikopatolojik bir vakayı ameliyat etmedi mesela.Bu yerlere gelmek öyle kolay değil cnm gelende senin gibi ruh hastalarının 3 kuruş parasınada muhtaç değil...Bu şahsın kim olduğunu bilen varsa deşifre etsin arkadaşlar...Böylesine değerli hocalarımızla ilgili, böyle ucuz ,karaktersiz ,ahmakların saçmalıklarıyla yer işgal edilemez bu sayfalarda .Herkes haddini bilecek!

Muggle sen ahmak mısın? Senin gibisi ahmakın ne olduğunuda bilmez aç sözlüğüde önce ne anlama geldiğine bir bak ...
Bu arkadaşımız şartlarından dolayı İstanbul'a gidemiyor ve doktorun İzmir'e gelebilmesi içinde doktorun şartlarını yerine getirmek zorunda.Doktor beyde onca işini gücünü bırakıp tek bir hasta için İstanbul'dan İzmir'e gidemez değil mi ...Bir grup oluşturursanız ancak gelebilirim demiş. Ben İzmir'de yaşıyorum ve ameliyat için İstanbul'a gittim 1 ay olmadı ameliyat olalı..Bu organizyon 1 ay öncesinde olmuş olsaydı bende ameliyatımı İzmir'de olurdum..Muhammet bey benim dikişlerimin alındığı hafta yurtdışına konferansa gidecekti, oda bayramın başladığı haftaya denk geliyordu telefonuna cevap verilmemiş olmasıda çok normal adı üzerinde bayram!! Bayram olmasada doktor bey günde 2 3 ameliyata giriyor herkesi kendin gibi boş tenceremi sanıyorsun hayatım. Hastalarıylada doktorun anneannesi ile babaannesi ilgilenecek değil heralde bilakis doktorun kendisi ilgileniyor çünkü ameliyatı yapan kendisi tüm planlama kendisinden geçiyor..Kaldıki Muhammet bey zaten iyi ve popüler bir doktor, aç youtube'u vs.. videolarını izle gör bak hangi tv programlarında yer almış Seda sayana bile çıkmış hani...Bizde hocamızın bilgi dolu yorumlarını izleyerek ameliyat olmaya karar verdik.. Adamın işi yok bizim reklamlarımızamı ihtiyac duyacak birde komisyon verecek ha.Sen ahmak mahmaksın ama işe yaradığın bir şey var akşamdan beridir güldürüyorsun beni.Hocamız zaten kendisini kanıtlamış bir hekim ve bizler o yüzden onu tercih ettik. Tabikide burda aylar , hatta yıllar süren araştırmalarımız oldu ancak öylelikle doğru adresi bulabildik, kim sayesinde ?? Bizden önceki ameliyat olmuş arkadaşlarımız sayesinde ve şimdi bizlerde bizden sonraki ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızla tecrübelerimizi paylaşıp yardımcı olacağız ...Ve sende şuna emin ol ki Muhammet bey seni ameliyat etmeyecek böyle bir riske asla girmez çünkü senin gibi ruh hastalarını ameliyat etmiyor...
Ben ordayken yurtdışından gelen aynı senin gibi psikopatolojik bir vakayı ameliyat etmedi mesela.Bu yerlere gelmek öyle kolay değil cnm gelende senin gibi ruh hastalarının 3 kuruş parasınada muhtaç değil...Bu şahsın kim olduğunu bilen varsa deşifre etsin arkadaşlar...Böylesine değerli hocalarımızla ilgili, böyle ucuz ,karaktersiz ,ahmakların saçmalıklarıyla yer işgal edilemez bu sayfalarda .Herkes haddini bilecek!

Bingo!! O bahsettigin yurtdisindan gelen hasta benim sen hangi hakla burada herkeze hakaret etme hakkini buluyorsun asil pisikopatolojik bir vaka varsa bu kisi sensin !!!!biz doktorla beraber Karar verdik olmayacagima yani Senin anlayacagin Dilde söyleyeyim erteledik .senin burada bunlari yazmakla kendini desifre ettin haberin olsun .ASIL HADDINI SEN BILECEKSIN TERBIYESIZ!!!!!!

Bingo!! O bahsettigin yurtdisindan gelen hasta benim sen hangi hakla burada herkeze hakaret etme hakkini buluyorsun asil pisikopatolojik bir vaka varsa bu kisi sensin !!!!biz doktorla beraber Karar verdik olmayacagima yani Senin anlayacagin Dilde söyleyeyim erteledik .senin burada bunlari yazmakla kendini desifre ettin haberin olsun .ASIL HADDINI SEN BILECEKSIN TERBIYESIZ!!!!!![/QUmonteneg[/

Ben kimseye hakaret etmiyorum olanı, doğruları konuşuyorum montenegrodan gelen hasta senmisin? Sensen şayet benide hatırlıyor olman lazım sen önce buna bir cevap ver.. Muhammet beyin hastalarının yarısı dışardan geliyor kendini başkalarıyla karıştıracak ahmak 2 ye çok benziyorsun...Bu hakaret değil sıfat, niteliğiniz !! anladınız mı tatlım...konuşmayı öğren ondan sonra geç karşıma konuş...

Ben kimseye hakaret etmiyorum olanı, doğruları konuşuyorum montenegrodan gelen hasta senmisin? Sensen şayet benide hatırlıyor olman lazım sen önce buna bir cevap ver.. Muhammet beyin hastalarının yarısı dışardan geliyor kendini başkalarıyla karıştıracak ahmak 2 ye çok benziyorsun...Bu hakaret değil sıfat, niteliğiniz !! anladınız mı tatlım...konuşmayı öğren ondan sonra geç karşıma konuş...

sanırım reklam diyen arkadaş bu sitenin faydalarını bilmiyor :))) bu site sayesinde birçok kişi birlik olup toplanıp doktorun müsait olduğu zamanı beraber ayarlayıp Ankara'da ameliyat oldular.. Muhammet bey in açıkçası başka şehire gidip ameliyat etmeye ihtiyacı yok O'na ihtiyacı olan sizlersiniz.. O' nun İstanbul da binlerce hastası var hergün ameliyat yapıyor.. elbola canım topiğinin bende arkasındayım inşallah müsait zamanı ayarlarsınız İzmir e de gider Muhammet bey öyle hemen kesip biçmez bu arada :) 4-5 gün kalır sırayla ameliyat eder Ankara da ameliyat olan arkadaşlarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim..süreçleri onlar daha iyi bilirler ama tabikide öncesinde herkesle görüşüp nasıl burun istediklerini konuşuyor ;) elbola sen açtın başlığı artık iletişim başkanı sensin emin olan kişileri bulman gerek :))

Sen kimsin be O sıfat nıtelıgini sana iade ediyorum ben yada baskası olsun burada bunları yazman doğru deyip .Asıl ahmakgın önde gideni sensin TERBIYESIZ.!ruhsalıgı bozuk olan sensın bunu burada gösterdın

Sen kimsin be O sıfat nıtelıgini sana iade ediyorum ben yada baskası olsun burada bunları yazman doğru deyip .Asıl ahmakgın önde gideni sensin TERBIYESIZ.!ruhsalıgı bozuk olan sensın bunu burada gösterdın

Terbiyeyi senin gibi psikopatolojik vakalardan öğrenecek değiliz....
Sen git Bingo reklamlarında oyna !! Bingo diye atladın ama foss çıktı dimi daha o kişi olup olmadığını bile paylaşmadın bizle..Hayali ihracaatlarla uğraşmayın Net olun boş yerede yer işgal etmeyin...
İşte kendini bilmez 3 5 ruh hastası yada menapoz evresine girmiş kadın çıkıp ancak böyle boş boş konuşur. Sen benim yazdıklarımı bana iade etme ,biraz yaratıcı ol ama nerde o kapasite :)

Terbiyeyi senin gibi psikopatolojik vakalardan öğrenecek değiliz....
Sen git Bingo reklamlarında oyna !! Bingo diye atladın ama foss çıktı dimi daha o kişi olup olmadığını bile paylaşmadın bizle..Hayali ihracaatlarla uğraşmayın Net olun boş yerede yer işgal etmeyin...
İşte kendini bilmez 3 5 ruh hastası yada menapoz evresine girmiş kadın çıkıp ancak böyle boş boş konuşur. Sen benim yazdıklarımı bana iade etme ,biraz yaratıcı ol ama nerde o kapasite :)[/QUOTE

Sen asıl önce Bıngo nedemek onu Öğren cahıl burada Artislik yapmak kolay demi.Mahalle karıları ağzıyla yazışmalarından belli nasıl bı ınsan olduğun .kendı kazdıgın kuyuya kendın düsdün seviyesız sinirhastası.bu arada mahallede dedıkodular azaldı galıba buraya sardın sende nede olsa yaratıcılık çok

arkadaşlar elbola arkadaşımızın açtığı topiği mahvediyosunuz farkındamısınız çok güzel ve önemli bir konuya değinmiş arkadaşımız kavganızı özelden yazarsanız daha iyi olur beni yanlış anlamayın lütfen

Bu nedir anlayamadim burun yaptiracagiz kas aldirmiyoruz! Endiselerimizi paylasmaktan daha dogal ne olabilir kaldiki bu sitenin amaci bilgi paylasimi degilmi? Ben 1 yildir dr arastiriyorum serhat tuncer de karar kilmisken yaptigi burunlari cok begendigim icin muhammet beyde netlestim ayni gun ayni baslikla acilinca ve konuya bu kadar hakim olunca beni biraz dusundurdu kaldiki bunu sordugum kisi gayet guzel bi sekilde cvp vermisken alakasiz insanlarin etmedigi hakaret kalmamis.. Ne denir bilmiyorum sadece guzellesmeyelim kendimizide yetistirelim.

Bu nedir anlayamadim burun yaptiracagiz kas aldirmiyoruz! Endiselerimizi paylasmaktan daha dogal ne olabilir kaldiki bu sitenin amaci bilgi paylasimi degilmi? Ben 1 yildir dr arastiriyorum serhat tuncer de karar kilmisken yaptigi burunlari cok begendigim icin muhammet beyde netlestim ayni gun ayni baslikla acilinca ve konuya bu kadar hakim olunca beni biraz dusundurdu kaldiki bunu sordugum kisi gayet guzel bi sekilde cvp vermisken alakasiz insanlarin etmedigi hakaret kalmamis.. Ne denir bilmiyorum sadece guzellesmeyelim kendimizide yetistirelim.

Muhammet beye izmir'den istanbul'a giderek ameliyat olmuş ve kendisini görüp tanımış birine alakasız biri diyebiliyorsan hangimiz daha alakalı görelim ...
Ben tekrar bu iletinin altına senin yazmış olduğun mesajı büyük bir keyifle paylaşıyorum monggle'cum...Ve bu konuyu sen devam etsende Elbola arkadaşımız için ben burda kapatıyorum... Sağlıklı İnsanlar zaten çok şeyin farkındalar..
Bencede sen git ''MAhmut Tuncer'e ''ameliyatını ol cnm ..Ve sana önerim değerli bir doktor hakkında bir daha orda burda bu tarz çirkin şeyler yazma! Söylediğin gibi biraz yetiştir kendini;)

Bu yorum monggle kullanıcısına aittir ....
'' yazdıgınız msj ların tümünü okuyunca burun ameliyatı dusunen biri degilde ameliyatlardan komisyon alacak biriyle görüşüyormuşuz gibime geliyor! actığınız başlığın aynını başka bi kullanıcı tarafından ankara içinde yapıldığını görüyorum.dr tlf la görüştüm dediğiniz gün bende aradım ama bayram olduğu için cvp veren olmadı.cep tlf nundan kendisine ulaştınız sanırım ki buda sizin zaten dr tanıdığınızı gösterir.Muhammet Dİlberin bu şekilde bir reklam yapma ihtiyacı olduğunu düşünmüyordum ama sayenizde doktorla ilgili şüphelerim başladı..

Kızlar çok güzel düşünmüşsünüz bende katılabilirim, fakat fiyat diğerlerine göre oldukça yüksek bu konuda bir değişiklik olamaz mı acaba ?

Arkadaşlar az önce Muhammet Bey ile konuştum, İzmir'e gelme ihtimaliniz var mı? diye.
4-5 kişi olursak gelecegini soyledi !!! :)
Acikcasi ben aylardir sadece şehir sıkıntısı yuzunden oyalaniyordum, İstanbul'da akrabam yoktu, yanımda kalabilecek biri yoktu, annem calisiyor vs..

İzmir'de olup burun estetigi konusunda tereddutu olanlar bence hic dusunmesin (maddi sorununuz da yoksa) İlk kez ameliyat olacaklar ya da revizyon olacaklar, İzmir'de olanlar ya da İzmir'e gelebilecek olanlar birlik olalim!! :)
canım ameliyat tarihiniz belli oldu mu ?

Arkadaşlar az önce Muhammet Bey ile konuştum, İzmir'e gelme ihtimaliniz var mı? diye.
Acikcasi ben aylardir sadece şehir sıkıntısı yuzunden oyalaniyordum, İstanbul'da akrabam yoktu, yanımda kalabilecek biri yoktu, annem calisiyor vs..

İzmir'de olup burun estetigi konusunda tereddutu olanlar bence hic dusunmesin (maddi sorununuz da yoksa) İlk kez ameliyat olacaklar ya da revizyon olacaklar, İzmir'de olanlar ya da İzmir'e gelebilecek olanlar birlik olalim!! :)[/QUOşubat tatiline denk gelir mi ? Bir de muhammet bey taksit yapıyor mu bilgin var mı?

İzmir'de olup burun estetigi konusunda tereddutu olanlar bence hic dusunmesin (maddi sorununuz da yoksa) İlk kez ameliyat olacaklar ya da revizyon olacaklar, İzmir'de olanlar ya da İzmir'e gelebilecek olanlar birlik olalim!! :)
şubat tatiline denk geliyor mu? Bir de muhammet bey taksit yapıyor mu bilgin var mı acaba

Back
X