Muhammet Dilber İzmir'de !!

kızlar 4 ay sonra bende olmayı düşünüyorum izmirdeyim ayarlayabilirsek Muhammet beyin 4 ay sonra buraya gelmesini sağlayabilirmiyizz ?

ben beklerim de yazın burun ameliyatı olmak ne kadar dogru canım

sıcaktan dolayı daha cok sıser cnm .
ben kesin olmak ıstıyorum

cnm dm numaranı at bana
kuzum telim arızalı şuan faceden ekle atıcam özelden bi arkadaş daha buldum oda temmuzun 1inde faln düşünüyo sende tamam diyosan o tarihe kadar iletişim halinde olalım bu süreci beraber atlatalım

Malum yurt disinda kaliyorum gidis donus ucak biletimle 7 ile 10 gun arasi ameliyat sureci konakla yerimi ayarlamam gerekirse bana baya masrafli olucak :KK17: 8000 tl bana tuzlu gelicek birikimim yetmez mayis ayi icin dusunuyordum en gec haziran basi yazin ameliyat sakincali :KK14:

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum dr seceneklerim arasinda muhammet beyde var. Ben konyada yasiyorum yani izmirde de ameliyat olabilirim br bende yazin olmayi planliyorum. Ama yazin ameliyat olmak ne kadar zor olabilir kiii anlamadim

arkadaşlar önemsencek bi zorluğu yok bunun sonuçta profesyonel bir doktor yapıcak burunlarımızı bence sizinde para sorununuz varsa temmuzda olmayı düşünüyoruz ben ve 1 arkadaşım sizde kesin temmuzda oluruz diyosanız bence hep beraber hem maddi yönden hemde manevi olarak bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum :)

Tek ben mi yurt disindan gelicem galiba oyle gorunuyor :KK24: ben bu yuzden bana fiyat konusunda az indirim yapmasindan yoneyim uczak bileti cok pahali ayrica konaklama sorunumda var icinde oda ayri dert masraf bu yuzden benim icin daha zor bu secim yoksa doktor cok basarili ondan suphem yok ora gelip ameliyat olabilmem icin fazla masrafi bir sekilde yok etmem gerek orda yasasam sorun olmazdi bu kadar :KK34:

Emre ilhan 10000 tl
Yakup Avsar 16000 ile 18000 tl civari
Selcuk Inanli 8000 ile 10000 tl civari
Basarili ama cok pahali yaa Baris Cakir'da cok iyi fakat fiyat bilgisi alamadim daha Muhammet Dilber super fakat 8000 tl yine az tuzlu gorunuyor birikim yapilip ameliyat olunabilir birkac ay sonra anca ..

Nakit odeyenler icin normalde 10% indirim olmuyor mu ayrica birkac defa odeme imkani var mi ? O sekil ameliyat olanlar cok vardir heralde kim onca parayi birden bulup vermis .. ya kredi cekiyorlar ya cok birikim yapiyorlar yada taksit taksit odeme yapiyorlar sonuncusu en mantiklisi ve en kolay cozum :KK58:

Ya yurt disindanim diye kazik sokmaya calisiyor doktorlar bana yada gercek fiyatlari oyle ben artik iyice umudumu yitiricem bu gidisle :KK42: duzgun yardimci olan yok yazdigim doktorlarda cook abartili fiyat sunuyor alt tarafi burun niye abartiyorlar bu kadar tmm her sene fiyat yukseliyor fakat onceki uygun fiyata yaptiklari kisilerde normal insan bizde !! Ne var az indirim yapsalar yurt disindan gelmek isteyene sonucta bizim icin daha masrafli ve daha zor bir donem yalniz turkiyede duzgun bilgi verilmeden yolculuk yap yorgunluk cek onca gun yalniz patates burunla konakla arkadas yok vakit gecmiyor sonra tekrar don pff insani iyice demotive ediyor cogu ..:KK34:

Back
X