MUHAMMET DILBER MI BEKIR SIVRI MI COOOOK KARARSIZIM ACIL

Anlamadım parlamak derken ün yapmak falan mı
Evet. Yoksa işinde ehil. O konuda memnun kaldı eşim. Burun içi kemik kırığı , eti , sinusleri için ameliyat olmuştu. Hiç morarma vs olmadı. Rahat atlattı iyileşme sürecini.

Evet. Yoksa işinde ehil. O konuda memnun kaldı eşim. Burun içi kemik kırığı , eti , sinusleri için ameliyat olmuştu. Hiç morarma vs olmadı. Rahat atlattı iyileşme sürecini.
Hmm evet cok kisi memnun baya sorunlari varmis esinin gecmis olsun

Ay aman ayyyy...
Bir ara Muhammet'in annesi Dilber vardı, hoooop ne oluyor dedim başlığı okuyunca...

Estetik bölümüne mi acsaydim bu konularda biraz cahilim.kusura bakmayin direk. Yazdim muahmemt. Beyin amleiayt fiyati 8000 den başlıyor bekir beyin 6000. Amleiayyyat fiyati.bekir beyin revizyon parasi sanirim 9000 den başlıyor.muhammet beyin revizyon fiyati 14000 para ilk amleiyat icin yeteri kadr varda doktoea karar vermek cok zor

bekir sivri nin fiyati 4500
o zaman muhammet dilber.gercekten çok başarılı.bu arada bekir bey revizyon için 6000 dedi

Bilmem 4500 olmasi cok zor bu arada arkadaslar estetik bölümüne bu konuyu nasil yazicam ben direk derdim var bolumune girip yazdim

DR MUHAMMET DILBER, DR BEKIR SIVRI, DR YUSUF CAN HEPSİ ÇOK İYİ HEKİMLERDİR. İSTEDİĞİNE GİT

Bekir sivri 6000 tl, muhammet dilberin anlaşmalı olduğu 2 hastane varmış, biri 8 bin, diğeri 10 bin tl mis, bekir sivri düşünmüştüm ben de bir ara ama onun yaptığı burunlar profilden güzel, önden yayik, şiş gibi duruyor sanki, ben de muhammet dilberde karar kıldım, ama ameliyat korkumu bir turlu yenemedim, belki doktorla yüz yüze konuşsam korkularım da gidecek..

Ben de ikisini de begeniyordum henüz ameliyat olmadım ama sonunda muhammet dilber e karar verdim. Yaptıgı burunlar önden cok hos duruyo ki bence burun estetiginde zor olan ön profilinden guzel durmasını saglamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…