• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis Kabullenemeyen İş Arkadaşı Kadın

tabiki sistemle alakalı bende adaletsizlik var dedim o yüzden bu adaletsizliği tabiki çalışan yapmıyor ama şuda varki (herkesi kasdetmiyorum) burunlarındanda kıl aldırmıyolar maaşımı söylediğimdeki yüz ifadeleri bile sinir ediyo beni o yüzdendir belkide önyargılıyız

Zaten maaş konuşulmaz bence siz yüz veriyorsunuz o insanlara. Otoritenizi koyun. Beğenmiyorsanız bunu üst yönetime iletin deyin. O kadınla ve diğerleriyle yüz göz olmayın. Malesef bu ülkemizin ayıbı. Gereksiz ne kadar bölüm varsa üniversitelerde mevcut. Çeko diye bir bölüm sadece ülkemizde var siz düşünün ne kadar acınacak durumda olduğumuzu. Eskiden üniversitelerin bir şanı vardı şimdi adam bilmem nerenin köyünde liseden bozma binada üniversite eğitimi aldım diyor. Bu kadar çok üni açılırsa bilgisiz eğitimciler olur eğitim kalitesi düşer. Eskiden 30000lerde zar zor girilen bölümler suan 150binlerdeki öğrenciyi alıyor. Ortalık avukat dolu yani ne denir ki. Yeni mezunların içler acısı halini görünce millet dalga geçiyor.

Zaten maaş konuşulmaz bence siz yüz veriyorsunuz o insanlara. Otoritenizi koyun. Beğenmiyorsanız bunu üst yönetime iletin deyin. O kadınla ve diğerleriyle yüz göz olmayın. Malesef bu ülkemizin ayıbı. Gereksiz ne kadar bölüm varsa üniversitelerde mevcut. Çeko diye bir bölüm sadece ülkemizde var siz düşünün ne kadar acınacak durumda olduğumuzu. Eskiden üniversitelerin bir şanı vardı şimdi adam bilmem nerenin köyünde liseden bozma binada üniversite eğitimi aldım diyor. Bu kadar çok üni açılırsa bilgisiz eğitimciler olur eğitim kalitesi düşer. Eskiden 30000lerde zar zor girilen bölümler suan 150binlerdeki öğrenciyi alıyor. Ortalık avukat dolu yani ne denir ki. Yeni mezunların içler acısı halini görünce millet dalga geçiyor.
evet aynı dediğiniz gibi yukardaki bir yorumumdada yazmıştım bilmem nerenin üniversitesinden gelmiş adını bile bilmiyom üniversitenin mühendisim diye havasından geçilmiyor bide Ahmet Yesevi diye uzaktan eğitimle mühendislik okumak var o daha bi içler acısı

Kufurler takdire sayanmis yalniz:işsiz:
Kiyamam (!) okumak isteyip de okuyamamis herhalde baska izahi yok bu durumun. Sizin tavriniz gayet iyi,aynen devam edin derim.

bir de bunlar şey de diyorlar, önüne gelen artık avukat, mühendis vs.
o kadar önüne gelenin avukat ve mühendis olabildiği bir ortamda ne derece bir zekalısın ki ikisini de olamamışsın demek lazım:)
belli ki ezik ve varoş bir kadın, küfrü kadınlara hiç yakıştıramıyorum ben ya.
üzüldüm durumunuza nasıl bir çalışma ortamınız var bilemiyorum ama ben olsam şikayetlerimi yazılı sözlü her türlü yaparım ve bu kadını tatlı bir dille uyarırım.

bir de bunlar şey de diyorlar, önüne gelen artık avukat, mühendis vs.
o kadar önüne gelenin avukat ve mühendis olabildiği bir ortamda ne derece bir zekalısın ki ikisini de olamamışsın demek lazım:)
belli ki ezik ve varoş bir kadın, küfrü kadınlara hiç yakıştıramıyorum ben ya.
üzüldüm durumunuza nasıl bir çalışma ortamınız var bilemiyorum ama ben olsam şikayetlerimi yazılı sözlü her türlü yaparım ve bu kadını tatlı bir dille uyarırım.

Bu iki meslekten de çok daha iyi bir bölüm okudum. Şuanda piyasada meslek sahibi diye dolanan insanlardan çok daha zekiyim hanımefendi. Çorum’da mühendislik okumaktansa ODTÜ’de tarih okumak çok daha iyidir herhalde.

Bu iki meslekten de çok daha iyi bir bölüm okudum. Şuanda piyasada meslek sahibi diye dolanan insanlardan çok daha zekiyim hanımefendi. Çorum’da mühendislik okumaktansa ODTÜ’de tarih okumak çok daha iyidir herhalde.

pardon ben sizin mesajınızı falan okumadım ama neden atladını anlamadım.
bunlardan daha iyi bölüm ne demek ya? ahaha. ilginç.
bölüm ve mesleklerin iyiliği diye bir şey yok. meslekte iyi olunur, meslek yarıştırmıyoruz burada bu kadar SIĞ değiliz. mesela doktor olmak bana göre iyi, yapılabilir bir meslekken bazı insanlara göre çekilmez, sıkıcı, imkanları az olan bir meslektir.
yani bu kafada olan birine de cevap yazmak istemiyorum aslında, sizin mesajınızı bile okumadım. ben konudaki kadından bahsetmiştim. biraz daha okuyun yine bence siz, olmamışsınız.

Merhabalar,

Özel sektörde, çok büyük bir fabrika da çalışıyorum. Aynı birimde 4 yıldır beraber çalıştığım kadın sürekli olarak bana laf sokuyor. Ben 10 kişilik ekibi olan bu ofisteki tek mühendisim. Bu kadında 2 yıllık mezun benden 6 yaş büyük. Ben ise mütevazi bir insanım kimseye bir zararım olmaz işimde gücümdeyim. Ama benim orda olmamı en başından beri hazmedemiyor. Göndermek için ne oyunlar oynadı, yalanlar söyledi, iftiralar attı, ayağımı kaydırmaya çalıştı, psikolojimi bozdu(ilk zamanlar toydum) ama başaramadı. Diğer birimlerdeki mühendis arkadaşlara da demediğini bırakmıyor. Artık iyice ağzını bozmaya başladı. Küfürler ediyor. Bir yandan da bana laflar dokunduruyor. Şimdi de başka arkadaşları doldurmaya başladı. Bunlar ne işe yarıyor ki, mühendis alacaklarına lise mezunu alsınlar, 2 yıllık mezun alsınlar, onların yaptığı işi onlarda yapar, bunlara ne gerek var ki, yok k.çımın kenarı, yok g.tümün boku diye konuşuyor sürekli. Müdürler alsın bütün mühendislerini g.tlerine soksun dedi az önce. Ben duyuyorum ama sesimi çıkarmıyorum. Çünkü çok tehlikeli bir kadın.

Zamanında da müdürüme bahsetmiştim bu kadının tavırlarından. Kimsenin ona birşey dediği yok ama acayip bir hırs ve nefret var kadın da mühendislere karşı. Çok kötü kalpli kötü bir insan. Ortalığa fesatlık yayan cinslerden.

İnsanları kandırabilecek dili de olduğundan dışlama politikası uyguluyorlar birde bana. 4 yıldır kabullenemediler gitti beni.

Bir de yanımda oturduğu için görüyorum bomboş duruyor akşama kadar telefonla oynuyor ama etrafa çok işi varmış gibi lanse ediyor. Hiç vaktim yok hiç vaktim yok diye ortalarda dolanıyor. Ben burda bu kadınla napacam bilmiyorum.:KK43:

Gerekçe ne olursa olsun kimse kimseye küfür edemez, ortalığı birbirine katarım, o kadar insan neden ses çıkartmıyor

pardon ben sizin mesajınızı falan okumadım ama neden atladını anlamadım.
bunlardan daha iyi bölüm ne demek ya? ahaha. ilginç.
bölüm ve mesleklerin iyiliği diye bir şey yok. meslekte iyi olunur, meslek yarıştırmıyoruz burada bu kadar SIĞ değiliz. mesela doktor olmak bana göre iyi, yapılabilir bir meslekken bazı insanlara göre çekilmez, sıkıcı, imkanları az olan bir meslektir.
yani bu kafada olan birine de cevap yazmak istemiyorum aslında, sizin mesajınızı bile okumadım. ben konudaki kadından bahsetmiştim. biraz daha okuyun yine bence siz, olmamışsınız.

Tatlım Emin’im ki sen çok iyi olmuşsun. Ortalıkta bir sürü bilgisiz üniversite mezunu var. Daha iş hayatında ne konuşması gerektiğini bilmeyen. Pısırık pasif cevap dahi veremeyen. Yorumumun altında görünce baban yazdığınızı düşündüm. Konu her yoruma acılı olduğuna göre yorum yazabiliriz herhalde. Mesele meslek yarıştırmak değil kaliteli insanlar çıkarmak. Hiç mi gözlemlemiyorsunuz adam daha iki keşimeyi bile bir araya getiremiyor ya baba parasıyla ya Türkiye’nin vasat üniversitesinden mezun olmuş. Ben o durumda olan insanlara zeki demiyorum malesef zeka öyle olmuyor

Nasil duymamazliktan geliyorsun cok sinir bozucu bi kadinmis.Agzi cok bozuk ve kiskanc.Torpilli heralde kimse laf etmedigine gore.

Back
X