Merhabalar,
Özel sektörde, çok büyük bir fabrika da çalışıyorum. Aynı birimde 4 yıldır beraber çalıştığım kadın sürekli olarak bana laf sokuyor. Ben 10 kişilik ekibi olan bu ofisteki tek mühendisim. Bu kadında 2 yıllık mezun benden 6 yaş büyük. Ben ise mütevazi bir insanım kimseye bir zararım olmaz işimde gücümdeyim. Ama benim orda olmamı en başından beri hazmedemiyor. Göndermek için ne oyunlar oynadı, yalanlar söyledi, iftiralar attı, ayağımı kaydırmaya çalıştı, psikolojimi bozdu(ilk zamanlar toydum) ama başaramadı. Diğer birimlerdeki mühendis arkadaşlara da demediğini bırakmıyor. Artık iyice ağzını bozmaya başladı. Küfürler ediyor. Bir yandan da bana laflar dokunduruyor. Şimdi de başka arkadaşları doldurmaya başladı. Bunlar ne işe yarıyor ki, mühendis alacaklarına lise mezunu alsınlar, 2 yıllık mezun alsınlar, onların yaptığı işi onlarda yapar, bunlara ne gerek var ki, yok k.çımın kenarı, yok g.tümün boku diye konuşuyor sürekli. Müdürler alsın bütün mühendislerini g.tlerine soksun dedi az önce. Ben duyuyorum ama sesimi çıkarmıyorum. Çünkü çok tehlikeli bir kadın.
Zamanında da müdürüme bahsetmiştim bu kadının tavırlarından. Kimsenin ona birşey dediği yok ama acayip bir hırs ve nefret var kadın da mühendislere karşı. Çok kötü kalpli kötü bir insan. Ortalığa fesatlık yayan cinslerden.
İnsanları kandırabilecek dili de olduğundan dışlama politikası uyguluyorlar birde bana. 4 yıldır kabullenemediler gitti beni.
Bir de yanımda oturduğu için görüyorum bomboş duruyor akşama kadar telefonla oynuyor ama etrafa çok işi varmış gibi lanse ediyor. Hiç vaktim yok hiç vaktim yok diye ortalarda dolanıyor. Ben burda bu kadınla napacam bilmiyorum.