Mühendislik için risk almak mı yoksa aynı hayata devam mı?

Sanırım evlisiniz...eşiniz size destek mi? Ben okulu bitirmekten yana olurdum .Su an bunu yapmazsanız 42 yaşında da zihninizin bu konuya takılı kalacağını dusunuyorum

Yani iki yılsana kalan ders yok önlisans diploması direkt alınabilir başvurursak ama çekimserlik mevcut...

Fabrikada ne is yapiyorsunuz? Kucuk bir yerde yasiyorsaniz ve orada devam edecekseniz mezun olsaniz da daha iyi sartlarda is bulmaniz biraz zor.
Ama yine de okulu bitirmek icin sansinizi deneyin. Isi birakmadan bir sekilde bitirmeye calisin. Gerekirse 2 yilda yapin yillik izinlerinizi kullanarak.

Sanırım evlisiniz...eşiniz size destek mi? Ben okulu bitirmekten yana olurdum .Su an bunu yapmazsanız 42 yaşında da zihninizin bu konuya takılı kalacağını dusunuyorum
Destek evet ama ödemeler var, aileden yeterince borç alındı, bir işe girdik battık ve şuan bu konumdayız tekrar borç istemeye de yüzümüz kalmadı açıkçası insanlardan.

Üretim bölümünde tekniker vasfında kontrol, denetim vs

Üni mezunu olmadan ançak işçi olarak kalabilirsiniz başka kuruluşlar işçi olarak girmek dahi zor ama diploma kurumsallaşmış şirketlere girme imkanı tanır

Okul bitmeden büyük şehre atılım yapmak zaten büyük risk kiralar çok pahalı burada hayat daha uygun meyve, sebze ,kira,ulaşım vs yönünden.

Üni mezunu olmadan ançak işçi olarak kalabilirsiniz başka kuruluşlar işçi olarak girmek dahi zor ama diploma kurumsallaşmış şirketlere girme imkanı tanır
Ama Karadenizde küçük bir üniversite ahım şahım bir ismi yok o yönden de endişeliyim.

Dersleri ki yıla yayarak verseniz yani üç bu yıl üç gelecek yıl gibi yaz ayında varmış öyle bi şansınız yokmu. Hem bir iki gün izini sorun etmez iş yeri diye düşünüyorum.

ben olsam okulu muhakkak bitirirdim iş hertürlü bulunur ama o diploma ayrı iş imkanı demek.. benim amcam gıda mühendisi şuan izmirde oda çok geç başladı özel sektörde çalışıyor ama çok iyi maaş alıyor.. sizde eninde sonunda iyi yerlere gelirsiniz tabi ki zorluklar olacaktır ama dişinizi sıkmaya değer..

Dersleri ki yıla yayarak verseniz yani üç bu yıl üç gelecek yıl gibi yaz ayında varmış öyle bi şansınız yokmu. Hem bir iki gün izini sorun etmez iş yeri diye düşünüyorum.
3 dersi ikinci dönem verirsem kalan 3 ders için yaz okulu şansı var eğer riske gireceksem yaz okuluna da gitmeyi istiyorum, ve bu sayfayı kapatmak daha fazla uzatmadan.

Teşekkürler, bir an ümitlendim şimdi.Düzgün iş bulup bulmama korkusu var, değecek mi kararsızlığı küçük bir üniversite ve yaş 32 o açıdan düşünceliyim.

Eşim destek ama mevcut şartları kaybetmemizden tekrar maddi sıkıntılar yaşamamızdan borçlardan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…