Mühendislikten güzellik uzmanlığına

Kuafor salonu yani bi nevi, bunlar yetenek isi bence, kursa gitti diye kuafor olama,z bu yaztan sonra, köfteci şükrü acsin, bizim koaeye kim ns actiysa batti, kofteci yusuf geldi, millet kuyrukta, anlamiyorum ne buluyolar, tadi bana kotü geliyo
Kofteci yusufun adi var.. yuzde 70 i soya o koftelerin artik cok eski kalitesi yok..

, inşaat sektörünün bu ülkede kar etmediğini düşünüyor.

inşaat sektöründeki okumuşlar mı kar edemiyor acaba? iki kelimeyi bir araya getiremeyen müteahhitlerin altlarındaki arabaları düşünüyorum, ev fiyatlarındaki uçuşları düşünüyorum akıl erdiremedim.

bence sektör değiştirecekse de kendi ilgi ve yeteneği doğrultusunda bir iş seçmeli. sadece kursa gitmekle olmuyor maalesef.

inşaat sektöründeki okumuşlar mı kar edemiyor acaba? iki kelimeyi bir araya getiremeyen müteahhitlerin altlarındaki arabaları düşünüyorum, ev fiyatlarındaki uçuşları düşünüyorum akıl erdiremedim.

bence sektör değiştirecekse de kendi ilgi ve yeteneği doğrultusunda bir iş seçmeli. sadece kursa gitmekle olmuyor maalesef.
Pek bilgim yok sektörle ilgili ama kan ağlıyoruz diyorlar
20 senedir satılamayan evler var
Genç mühendisler hep işsiz ya da komik rakamlara çalışıyorlar

Pek bilgim yok sektörle ilgili ama kan ağlıyoruz diyorlar
20 senedir satılamayan evler var
Genç mühendisler hep işsiz ya da komik rakamlara çalışıyorlar
Azerbaycana gitsin, Karabag yeniden insa ediliyo, orda ki tum muhendisler Turk, arkadasimin eşi guzel paralar aliyo senelerdir

Back
X