Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

adriana giysin donlarını gezsn podyumda. ne işi varmış sarayımızda

reyiz herkesin boğazını tıkıycak ablaaaa haremi kapattırmış kadın daa napsınaslanım, kaplanım, bidenecik reyizim

hıhh dünyya güzeliymişgüzel görmesek gelsin bakalım geleceği varsa göreceği de var

donları sarayda giysin işteeee dantelli dantellliiiii keşke gelse varyaaaaa acuna diyeyimdeee diziye davet etsinnnnn gelsin saray yıkılırrrr varyaaaaa

reyizin boğazınıda inşallahhhhhhhh üzüm buğumuzzzz ve ekibi tıkardaaaaa görürüzzzz haremi kapatmasına bişey demiyom iyide ettmiş zaten

heeee kıskanmayalımmmmm litfennnnnnnn dünya güzeliymişşşş gelsin görecezzzz bakalımmmmm

ablammmmmmmmmmmmmmmm naberrrrrr

adrianaya da ne yakışır ya paçalı don güzel bi kadın olabilir ama reyiz çok sevimli yaa kıyaslanamaz bile
:
saray yıkılırmış hıhh amann abla o saray ne adrianalar, ne angelinalar görmüiştür hani adları var mı::? möhim olan iz bırakmak

çatlıycam kıskancımdan şimdik dünya güzeli olsa ne yazar o da ölcekk:
kimdi gı zakirem :))))

harem ağasından şekerim

Son düzenleme:

Yani Kanuni Sultan Süleyman’ın Hürrem Sultan’dan olan oğlu 2. Selim aslında Kanuni’nin değil, bir Yahudi hekimin çocuğuymuş. Samuel Banbanaste adlı bu Yahudi, Kanuni’nin gözleri önünde Hareme rahat rahat girer çıkarmış.
Kanuni’ye ve 2. Selim’e atılan iftiraların kelime karşılıklarını tahayyül edin…
NETTEN GİT BAK ÇIKIO ZETİ ZEBOŞŞŞ BENIM AKLIMDA KALMIŞ BEN BİLMEM EŞİM BİLİR :)

paçalııı don giymeyecek yafrummmmmm onun donları özelllll olacakkkkkkk meryem sevimliiiii ama hürrem öyle değillllllll

yıkılırrrrr tabisi sarayyyyy bir güel daha görsün işteeee tabii tabiiiiii iz bıraktı reyiz ama kötülğklerinin izi kaldıııııı

o kadar kötülüğü ben yapsam namım sürerdi halaaa

adı yterrrr onlarınnnnn boşverrrrr reyizde geberip gitmedimiiiii sonundaaaa

ablam kızmıyon de mi

niye kızayımmmm yafrummmm takılıyoz birbirimizeeee demiiiii

2.selimi bende duydum ne kadar doğru bilinmez gerçide selişmde çıka çıka acayip biri çıktı

ohhh ohh ne kaaaaa güzel ablammmm topikler çok cansız bu ara ((

heyecan katıyozzzz zeboşla burada

o devirde tanga var mıydı ki abla:44: aman gelmesn bi de adriana krizi çıkmasın valla hık der giderim

kötü mötü tarih yazmış onu abla hürremin yerinde olsam ben de öyle yapardım. o kadar kötü olmnazdım ama kötülük yapardım

adrianaya da burdan selam olsun mahiye

takıl bana ablaöpcem dur
Noluyosunuz yine
didişiyoruz sen de gelsene

:13::13::13::13:

yanları kestimiiiii al sana tanga işteeee çıksın çıksın iyidirrrrr bizede gün doğar işteeeee antireyizcier olaraktan

tarihhhh öyle yazmış biz bilemeyiz tabisiiiiiiii orada değildik be kuzucummmmm

buda benden olsun reyizeeeee haaaaaa bide jr reyiz var

öp bakalımmmmm şekercimmmm

Geldim uzun süredir pek izlemediğim için bu diziye çok fransız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…