Aynen aynennnnnn bende çokkkkkk mutluyummmmmm
Gelsin birileriideee hürrem çatlasın hasetinden dimiiiiiii yaniiiiiiiii dıkansınnnnnnnn boğazıııı hıkkkkk hıkkkkkkk olsunnnn
Reyizci kızlaraaa adrina lima gelecek desekteee gene kulp takalrlarrr sevmezlerrrrrkıskanıyorlarrrr bacımmmmmmm güzellerimiziiiiii
bil billlll dünya güzelliiiii geliyormuş baksanaaaa
tarihin tek yazdığı şey güzel bir kadın olmadığı ama süloyu aklıyla elde ettiği yazarrrrr
AMA HÜRREMDE ERMENİMİ YAHUDİMİ NE BİR DOKTORDAN YAPMIŞ BEBELERDEN BİRİNİ ÖLE DİYOR TARİH :)
adriana giysin donlarını gezsn podyumda. ne işi varmış sarayımızda
reyiz herkesin boğazını tıkıycak ablaaaaharemi kapattırmış kadın daa napsın aslanım, kaplanım, bidenecik reyizim
hıhh dünyya güzeliymişgüzel görmesek gelsin bakalım geleceği varsa göreceği de var
donları sarayda giysin işteeeedantelli dantellliiiii keşke gelse varyaaaaa acuna diyeyimdeee diziye davet etsinnnnn gelsin saray yıkılırrrr varyaaaaa
reyizin boğazınıda inşallahhhhhhhh üzüm buğumuzzzz ve ekibi tıkardaaaaa görürüzzzzharemi kapatmasına bişey demiyom iyide ettmiş zaten
heeee kıskanmayalımmmmm litfennnnnnnn dünya güzeliymişşşş gelsin görecezzzz bakalımmmmm
ablammmmmmmmmmmmmmmm naberrrrrr
donları sarayda giysin işteeeedantelli dantellliiiii keşke gelse varyaaaaa acuna diyeyimdeee diziye davet etsinnnnn gelsin saray yıkılırrrr varyaaaaa
reyizin boğazınıda inşallahhhhhhhh üzüm buğumuzzzz ve ekibi tıkardaaaaa görürüzzzzharemi kapatmasına bişey demiyom iyide ettmiş zaten
heeee kıskanmayalımmmmm litfennnnnnnn dünya güzelyiymişşşş gelsin görecezzzz bakalımmmmm
kimdi gı zakirem :))))
İyiylik canımcım sağol sen nasılsınnnnn
Zeboşlan savaşıyozz karşılıklıııııı
adrianaya da ne yakışır ya paçalı dongüzel bi kadın olabilir ama reyiz çok sevimli yaa kıyaslanamaz bile
:
saray yıkılırmış hıhhamann abla o saray ne adrianalar, ne angelinalar görmüiştür hani adları var mı::? möhim olan iz bırakmak
çatlıycam kıskancımdan şimdikdünya güzeli olsa ne yazar o da ölcekk :
harem ağasından şekerim
iyiylik canımcım sağol sen nasılsınnnnn
Zeboşlan savaşıyozz karşılıklıııııı
adrianaya da ne yakışır ya paçalı dongüzel bi kadın olabilir ama reyiz çok sevimli yaa kıyaslanamaz bile
:
saray yıkılırmış hıhhamann abla o saray ne adrianalar, ne angelinalar görmüiştür hani adları var mı::? möhim olan iz bırakmak
çatlıycam kıskancımdan şimdikdünya güzeli olsa ne yazar o da ölcekk :
harem ağasından şekerim
ablam kızmıyon de mi
Yani Kanuni Sultan Süleyman’ın Hürrem Sultan’dan olan oğlu 2. Selim aslında Kanuni’nin değil, bir Yahudi hekimin çocuğuymuş. Samuel Banbanaste adlı bu Yahudi, Kanuni’nin gözleri önünde Hareme rahat rahat girer çıkarmış.
Kanuni’ye ve 2. Selim’e atılan iftiraların kelime karşılıklarını tahayyül edin…
NETTEN GİT BAK ÇIKIO ZETİ ZEBOŞŞŞ BENIM AKLIMDA KALMIŞ BEN BİLMEM EŞİM BİLİR :)
ohhh ohh ne kaaaaa güzel ablammmm topikler çok cansız bu ara((
o devirde tanga var mıydı ki abla:44: aman gelmesn bi de adriana krizi çıkmasınpaçalııı don giymeyecek yafrummmmmmonun donları özelllll olacakkkkkkk meryem sevimliiiii ama hürrem öyle değillllllll
yıkılırrrrr tabisi sarayyyyy bir güel daha görsün işteeeetabii tabiiiiii iz bıraktı reyiz ama kötülğklerinin izi kaldıııııı
o kadar kötülüğü ben yapsam namım sürerdi halaaa
adı yterrrr onlarınnnnn boşverrrrr reyizde geberip gitmedimiiiii sonundaaaa
niye kızayımmmm yafrummmm takılıyoz birbirimizeeee demiiiii
2.selimi bende duydum ne kadar doğru bilinmez gerçide selişmde çıka çıka acayip biri çıktı
heyecan katıyozzzz zeboşla burada
didişiyoruz sen de gelseneNoluyosunuz yine
o devirde tanga var mıydı ki abla:44: aman gelmesn bi de adriana krizi çıkmasınvalla hık der giderim
kötü mötü tarih yazmış onu ablahürremin yerinde olsam ben de öyle yapardım. o kadar kötü olmnazdım ama kötülük yapardım
adrianaya da burdan selam olsunmahiye
takıl bana ablaöpcem dur
didişiyoruz sen de gelsene
o devirde tanga var mıydı ki abla:44: aman gelmesn bi de adriana krizi çıkmasınvalla hık der giderim
kötü mötü tarih yazmış onu ablahürremin yerinde olsam ben de öyle yapardım. o kadar kötü olmnazdım ama kötülük yapardım
adrianaya da burdan selam olsunmahiye
takıl bana ablaöpcem dur
didişiyoruz sen de gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?