Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
4 şehzade ve 1 sultan anası,hünkarının nikahlı tek eşi,güzeller güzeli,savaşçı,aşık Hürrem'imiz
Hünkarda iş yok,o başka

di mi firuze de terzilik var. keser tanga yapar o kepçük ya aslında firuzenin fiziği güzelde dizide sevmiyorum

ne işleri var çocuklu, nikahlı adamla. gitsin onlarla olsunlar
Geldim uzun süredir pek izlemediğim için bu diziye çok fransız kaldım

zaten bi şey değişmedi canım. firuze girdi, giriş o giriş

firuzeeee herşeyi beceriyorrrr ne güzellllll reyizde ne var asıl o kepçükkkkkkk hakket fiziği çok hoşşşşşş ben beğenirim cansuyu

tabi tabiiiii koskoca hönkarı halvete çağıracak yokkkkk olmaz mı diyecekkkk füruzede yada gelemem kk reyizci kızları isttemiyor halvete gelmemi mi diyecekkkk

kabul becerikli

belki hürremde beceriyodur abla

olmaz diyemez tabi. ama cilve yapmayacaktı alıştırmayacaktı bi de reyize yamuk yapmayacaktı ölcek inşallah

kızlar fragman çıkmışllll firuzenin f si yokkkkkk

artı sümbül kızı buldu(nigarın kızını) şaşırtmaca yapıyor senaristt

ve rüstemle nigar evlenecekmiş ama bu işte bi iş var

artı sanırım hatce delisi nigarla paşayı görüyor ve reyiz haticeye pargalı için nigar aşkından kurtulamamış diyorr....

haticede tahta oturmuş ben ne kadar körümmü ne öle bişey diyip grurum ayaklar altında diyor...........

reyizim heryeri birbirine kattı ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

heee hatice firuze için öldürdün dimi onu diyip durdu reyizde o bu saraya geldiğinde ölüydü zaten didiiiii hahahahhaaa ikinci fragmanı bekliyorum canla başlaaa

Son düzenleme:

o bebek nigarı olamaz nigarın kızı büyümedimi

Biz hürroş severler hep hürroşun arkasındayız.amaaaaa siz anti hürremciler artık karar verin bir mahiyi bir titrek iseballayı bir firuzeyi bir gelecek olan yeni gonzalayı destekliyorsunuz Biz öylemiyiz ya sadece hürroşumuzu seviyoruz.4 gaci bir hürroş edemiyor maalesefffff

fragmandan anladığım kadarıyla firuzecim ölüyo ya tüh çok üzüldüm heyecanlı oluyodu onun hürremle kapışmaları.ama bir yandan da daha ölmemesi gerek diye düşünüyorum çünkü onunla ilgili açıklanmayan birçok şey var.onların açığa çıkması lazım,öyle hemencik öldürürlerse çok saçma olur yani.
bu hürrem de amma cellat çıktı ya:18::18:.hani çok dindarmış şöyle iyilikler yaparmış böyle hayırlar işlermiş falan diyolardı.içinde allah korkusu falan yok bu cadının.freddye bağladı gene valla.

Gelecek bölüm için ,,,"oooo çok sert" diyorum....

Sülüman'ın çocuklarını rakibi olarak görmesini sevmiyorum. Şimdi de Mehmet'le kılıç kuşanmış , ona hayat dersi veriyor , kimmiş güçlü öğren edalarıyla....

Hatice de , öfff söylemiyeceğim birşey , çemçük ağzıyla mır mır mırrrr , pöfff..

Düşmanımın düşmanı dostumdur diyor Anti Hürremciler , anlasana

Hürrem'e boncuk

evet öyleymiş dindarmış evet ama o hürreme böyle önüne gelen bağırıp çağırmazmış..süleyman onu sever kollarmış,hatice asla böyle değilmiş,valide sultan bile hürreme çok inanırmış...sadece mahi fenaymış....mahiye bile görünümde iyi davranmış, ama onu kendi silahıyla vurup yollatmış...

yani gerçek hürreme herkes öyle iyi davranırmılkii oda kimseyi öldürmez bağırmazmış cnm....sadece derdi süleyman güç kudret kuvvetmişş

buradaki hürreme yapılmayan kalmıyor,hürremde susup boyun eğecekmi tezat olurdu hani

rüstemin sadakatinden şüpheliyim inanmıyorum nigarla işbirliği yaparsa eğer o zaman neticeyi görücez hürreme dost olan yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…