Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Niye benşm başıma böle şeyler gelmiyor burada kendimi çok ezik hssetim şimdi

Hadi ya tam evlere şenlikmiş ben de korkudan meldanın kanatları altına girmiştim kadın çemkirince

GÖRDÜNÜZMÜ UGURSUZ garaböcügünüzü dizinin içine etti başbakan bile dayanamadı artık pisin yüzünden dizi kalkacak :18:işte gara böcügü böle dövmek istiyom

seçim yaklaşıyor adam ne diyeceğii şaşırdı muhteşem yüzyıldan ne ister bilmemki..
O sera sahnesi reyting rekorları kırdı hele burdaki aşkı memnu topiğinde 500 kişi falan vardı
o günler ben de olsaydım ya ne eğlencelidir kimbilir.2008den beri kk dayım dizi topiğini 2010da keşfettim.gerçi önce adiyef tim.sonra adiyeff oldum.

GÖRDÜNÜZMÜ UGURSUZ garaböcügünüzü dizinin içine etti başbakan bile dayanamadı artık pisin yüzünden dizi kalkacak :18:işte gara böcügü böle dövmek istiyom

valla onun uğursuzluğudur bu.iyi dedin.

HADİ HADİ DAHAMI firuzeyi tutuyosunuz pes yawww ugursuz karı geldi dizi bitiyo sevinin sevinin bide kına alayım alın firuzenize , mahidevranınıza ve isteyen herkes sürsün dizi bitiyo

:))) eşim spartacusu almış izliyor ben salona girip çemkiriyorum bu neeeeeeee erotik filmmi bu ne bu neeee.adama rezil oldum zıpartaküz sayesinde.
cnbc e de kırpık kırpık edip veriyorlar :)

bu ne yaaa starın sitesinde bölüm fotoları yayınlanmış sülo yine firuzeyle sarmaş dolaş

2. fragman yayınlanmış mı, gören var mı?

saraya geldiginde sarmaş dolaş tır firuzeyle daha sonra ögrenmiştir çünkü zindandaki kıyafetle sarıldıgı fotograflar farklı:26::26:

kızlar dizi ilk başladığındada tepkiler almıştı tarihciler filan çıkıp konuşuyordu kalkacağı söylenmişti.inşallah kalkmaz bende sadece bir dizi olarak seyrediyorum hiç kanuni böyle bir adammış diye düşünmedim.zaten seyrettiğim tek dizi muhteşem yüzyıl

zeboşşşş dizimiz kalkacakmış
tv yayınını da kessin tam olsun abla
Niye benşm başıma böle şeyler gelmiyor burada kendimi çok ezik hssetim şimdi
ben de aynı soruyu kendime soruyorum abla. neden hep bana takıyolarharbi ya neden
Hadi ya tam evlere şenlikmiş ben de korkudan meldanın kanatları altına girmiştim kadın çemkirince
ne korkcam yaaa sen bana yolla hallederiz

Sen haber ver hemennnnn yeterizzzz
beni de al amirim :82:

Son düzenleme:
tv yayınını da kessin tam olsun abla

ben de aynı soruyu kendime soruyorum abla. neden hep bana takıyolarharbi ya neden

ne korkcam yaaa sen bana yolla hallederiz

beni de al amirim :82:

Hemen kuzucum özel mesaj atarım imdat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…