ben de bi kere müge anlı topiğinde şu sevilay çok yalancı demiştim. kadının biri beni topikten kovmuş, bi de msj atmıştı
bi daa topiğe gelirsen senn saçını başını yolarım yazmıştıne manyaklar var yahu
mügeyi izlemiyordum ama sezon bitene kadar gıcıklığına topikten çıkmamıştım
ben de bi kere müge anlı topiğinde şu sevilay çok yalancı demiştim. kadının biri beni topikten kovmuş, bi de msj atmıştı
bi daa topiğe gelirsen senn saçını başını yolarım yazmıştıne manyaklar var yahu
mügeyi izlemiyordum ama sezon bitene kadar gıcıklığına topikten çıkmamıştım
Niye benşm başıma böle şeyler gelmiyor burada kendimi çok ezik hssetim şimdi
Hadi ya tam evlere şenlikmişben de korkudan meldanın kanatları altına girmiştim kadın çemkirince
Denk gelmemişsin öyle şahsiyetlere bi daha benim başıma gelirse sana ve zeboşa havale edicem
Sen haber ver hemennnnn yeterizzzz
çocuk aklımla ,Lusinin saçlarına hayrandım
Gider gelşriz yaa bir alt soakta dallas zaten
Çemkirdi haaaaa bak sennnnnn
Sen haturlamazsın kuzummm annen iyi bilir diziyi pazar akşamları dallas didinmiiii herkes evince olurdu
seçim yaklaşıyor adam ne diyeceğii şaşırdı muhteşem yüzyıldan ne ister bilmemki..Ben bu dızıyı ızlemıyorum,
Başladığı zamandan berı tepkısı olan ınsanlardan bırıyım
Gelır burda yorumları okurum ızlemıs kadar olurum falan fılan da!
Nasıl bir basbakandır ki ülkesi açlık sınırındayken sürekli savaş eşiğine gelirken kalkıp uyduruk bır dızıye laf soyluyor ?
Sana mı kaldı mubarek adam
Bu ulkede butun problemler bıttı
Herseyı duzelttın,
Pkk sona erdı,
İşsizlik bitti,
Tek derdın dızı kaldı !..
Bırakın bu işleri artık suni gundem yaratmayın ..
İnadına dızıye reytıng kazandırasım geldi..
o günler ben de olsaydım ya ne eğlencelidir kimbilir.2008den beri kk dayım dizi topiğini 2010da keşfettim.gerçi önce adiyef tim.sonra adiyeff oldum.O sera sahnesi reyting rekorları kırdı hele burdaki aşkı memnu topiğinde 500 kişi falan vardı
GÖRDÜNÜZMÜ UGURSUZ garaböcügünüzü dizinin içine etti başbakan bile dayanamadı artık pisin yüzünden dizi kalkacak:18: işte gara böcügü böle dövmek istiyom
başbakan hürremin şirretliklerine dayanamamıştıııııırrrrrr
saraya geldiginde sarmaş dolaş tır firuzeyle daha sonra ögrenmiştir çünkü zindandaki kıyafetle sarıldıgı fotograflar farklı:26::26:
tv yayınını da kessin tam olsun ablazeboşşşş dizimiz kalkacakmış
ben de aynı soruyu kendime soruyorum abla. neden hep bana takıyolarNiye benşm başıma böle şeyler gelmiyor burada kendimi çok ezik hssetim şimdi
ne korkcam yaaaHadi ya tam evlere şenlikmişben de korkudan meldanın kanatları altına girmiştim kadın çemkirince
beni de al amirim :82:
Sen haber ver hemennnnn yeterizzzz
tv yayınını da kessin tam olsun abla
ben de aynı soruyu kendime soruyorum abla. neden hep bana takıyolarharbi ya neden
ne korkcam yaaasen bana yolla hallederiz
beni de al amirim :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?