güce kavuşan kadın sayısı çok az osmanlıda demekki zeki kadınmış
benim için farketmez ibo - hüro...
Devsirmeler , dönmeler karıştırılmayacaktı osmanlı soyuna
mahiyle mustinin bi yerleri üç buçuk atacak artık. şimdi de şah sultandan medet umarlar herhalde.
onları geçtim de ben daha şimdiden şehzade mehmedin ölümüne üzülmeye başladım. daha 22 yaşındaymış öldüğünde yaa
onun ölümü ve hürremin halini düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum. çok değil, 7 yıl kaldı sadece.
"Şehzade Mehmed 1543 yılında aniden ölmüştür. Ölümü hakkında farklı görüşler mevcuttur. Bazı araştırmacılara göre çiçek hastalığından ölmüştür. Bir görüşe göre eceliyle ölmüştür."Mehmed nasıl ölmüş peki?
Türkler hiç bir savaşı kaybetmezlerdi eğer kendi ırkından kadınlarla evlenselerdi.! demiş CENGİZ HAN
Aynen ben de öyle düşünmüşümdür.
Ama hürrem'in zekimi yoksa ne olduğuna kitabını ve gerçek hikayesini okursan karar verirsin tatlım
"Şehzade Mehmed 1543 yılında aniden ölmüştür. Ölümü hakkında farklı görüşler mevcuttur. Bazı araştırmacılara göre çiçek hastalığından ölmüştür. Bir görüşe göre eceliyle ölmüştür."
diyor wikipedia. ben hala mahidevranın geçen haftalarda dianaya sorduğu şeyden şüpheleniyorum.
+benim için herşeyi yapar mısın diana?
-yaparım sultanım.
+birini öldürmen gerekse bile mi?
-birini öldürmem gerekse bile sultanım.
gibi bi konuşma geçti aralarında. ve sonrası yok.
evet mehmetin olumuyle ilgili hic kesin birsey yok ama olmeden once mehmetin odasin da yasadigi yerlerde hep akrep bulunuyor manisada akrep yok o donemde diyabakirda bulunan mahidevrandan suphelniyor herkes cunku akrep orada var ikliminden dolayi ve bi anda mehmet oldgunde bu isten en karli nurbanu cikiyor taht selime kaliyor nurbanida selimin tek aski yani kralice ve valide sultan olma yolu aciliyor ona .bu yuzden nurbanudam suphelenenlerde var yani nurbanu mahi ye gidip hurrem oglunu oldurtecek diyor mahide once davranip mehmeti zehirliyor yada bi sekilde cicek hastalgni blastryor diye bir goruste var ama malesef mehmetin nasil oldugune dair net bir bilgi ulasmamis gunumuze ama ben sahsi fikrim ecel oldgunu dusunmyorum oyle saglikli bi soyki suleyman torunun cocugunu gorecek kadar yasiyor yani buda iyi bir rakam cunku eskiden olme ortalam yasi cok dusuktu 50gibi bir rakamdi yanilmiyorsam .:26:
bende mehmet erken yaşta hastalıktan öldü diye biliyorum :26:
ama son kısma güldüm adamlar 14-15 yaşında cariyeleri hamile bırakıyolar tabi görecekler torunlarını
kizlar kafama bisey takildi bu sahme neredeydi ya benmi kacirdimki orayi gormedim ben boyle bir sahne varmiydi ?
Eki Görüntüle 607494
cnmmmm evet izleyemedim hemde en heyacanla beklediğim bölümdü bir yere gitmemiz gerektiguvenme hurros su cadiya guvenme
meg yok hilka yok aaa tadi cikar mi boyle izlemenin
hımmm varmış demekki aralarında bişeylerinanmiyoruuuum sahsultan ve ibos eski asiklarmiiis
sumbul ne guzel masal anlatiyordu oyle cihangire
ibosun kucuklugu bugun konu ama aglatti aglatacak beni de sipa
pis hürremcilermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????İbrahimin ölmesi konusunda bana mesaj mı veriyorsunuz ?
pis hürremciler :))))
mihrimah ta kuzenine ne soğuk davrandı..minnoşa bak sen ...kız o kadar iltifat etti bi thanks bile demedi mihri...havalı miniş...
mihrimah kuzenini memete ayarlar kesin...
Kızlar bu vesileyle anmış olalım ne olursa olsun atamızdır..bir fatiha okuyalım ruhu şadolsun..hepimiz okursak belki yattığı yerde rahat uyur...allah rahmet eylesin...
kazen sizi kınıyorumPis Hürremciler .....
Dağ Gibi Pargalı'mı yediler
Alın elinize yakın ....
Eki Görüntüle 607384 Eki Görüntüle 607385
bencede hırs yüzünden gittişu 2.deki model süpermiş sağol Kazen!
Amaaaaaa.....
Pargalı'yı Hürrem değil hırsı bitirdi
alemsinkizlar cok keyifliydi sizlerle izlemek ibos oldukurtulduk iyi geceler hepinize
Not: ibos ruyamiza girip iskender celebi gibi benim bir gunahim yoktu kiydilar bana derse:18:
işte hürremseverlerin yorumuuuuuuuuuuuuAy o kadar helva yapalım dedim ama şimdi de boğazımdan geçmiyor, dokundu İbrahim'in öyle gidişi, keşke kibirli olmasaydı, biz Hürremseverler böyle vicdanlıyız işte
Hürrem'i boğdursaydı Sülüman, İbrahim takla atardı sevincinden, o kadar fenalığına rağmen güle güle Paşa, çok emeğin geçti Sülüman'a
Bir hafta geçmek bilmez şimdi, haftaya herkes öğrenecek, Hatice ne yapacak, Sülüman derin kederler içinde
bu saraydan cenazem çıkar dediği sahne değil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?