Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
güce kavuşan kadın sayısı çok az osmanlıda demekki zeki kadınmış
benim için farketmez ibo - hüro...
Devsirmeler , dönmeler karıştırılmayacaktı osmanlı soyuna

Aynen ben de öyle düşünmüşümdür.

Ama hürrem'in zekimi yoksa ne olduğuna kitabını ve gerçek hikayesini okursan karar verirsin tatlım

Mehmed nasıl ölmüş peki?

Mehmed nasıl ölmüş peki?
"Şehzade Mehmed 1543 yılında aniden ölmüştür. Ölümü hakkında farklı görüşler mevcuttur. Bazı araştırmacılara göre çiçek hastalığından ölmüştür. Bir görüşe göre eceliyle ölmüştür."
diyor wikipedia. ben hala mahidevranın geçen haftalarda dianaya sorduğu şeyden şüpheleniyorum.

+benim için herşeyi yapar mısın diana?
-yaparım sultanım.
+birini öldürmen gerekse bile mi?
-birini öldürmem gerekse bile sultanım.

gibi bi konuşma geçti aralarında. ve sonrası yok.

pargali oldu demin gazetede okan yalabika veda gecesini okudum..

Aynen ben de öyle düşünmüşümdür.

Ama hürrem'in zekimi yoksa ne olduğuna kitabını ve gerçek hikayesini okursan karar verirsin tatlım

demek ki hemfikiriz bir konuda
hürremi kısmen okudum araştırdım ama erkek egemeen bir toplumda ve hayatta kalma mücadelesi içinde bence zekasından güçlenmiş

Ay o kadar helva yapalım dedim ama şimdi de boğazımdan geçmiyor, dokundu İbrahim'in öyle gidişi, keşke kibirli olmasaydı, biz Hürremseverler böyle vicdanlıyız işte
Hürrem'i boğdursaydı Sülüman, İbrahim takla atardı sevincinden, o kadar fenalığına rağmen güle güle Paşa, çok emeğin geçti Sülüman'a
Bir hafta geçmek bilmez şimdi, haftaya herkes öğrenecek, Hatice ne yapacak, Sülüman derin kederler içinde

Evet bu konuşmayı hatırlıyorum.
Bu konuşmayı hürreme yormuştum ben ama haklı olabilirsin.
Çiçekten öldüyse gerçekten ilahi adalet derim başka birşey diyemem.

helal olsun diziyi aslına yakın yapmışlar ama ıftar gecesı kalıp boğdurularak öldürülüyor,kibirli davranışları ile padişahı soğutuyor, Allah rahmet eylesin..

yalnız düşündüm de eskıden ne kadar caniymişiz yahuuu onu as bunu kes , şaşkınım gercekten..

bu dızıyı ızlerken cumhurıyete ıyı kı kavuşmuş halkımız dedım bır kere daha...

Bir kere daha Mustafa KEmal ımle gurur duydum, insanlık , medenıyet, hakettıgımız yaşam ..Ona çok şey borçluyuz...

Son düzenleme:
Havai fişekleri nereye koymuştun bulamadım.
İbo gitti. Patlatman lazım

evet mehmetin olumuyle ilgili hic kesin birsey yok ama olmeden once mehmetin odasin da yasadigi yerlerde hep akrep bulunuyor manisada akrep yok o donemde diyabakirda bulunan mahidevrandan suphelniyor herkes cunku akrep orada var ikliminden dolayi ve bi anda mehmet oldgunde bu isten en karli nurbanu cikiyor taht selime kaliyor nurbanida selimin tek aski yani kralice ve valide sultan olma yolu aciliyor ona .bu yuzden nurbanudam suphelenenlerde var yani nurbanu mahi ye gidip hurrem oglunu oldurtecek diyor mahide once davranip mehmeti zehirliyor yada bi sekilde cicek hastalgni blastryor diye bir goruste var ama malesef mehmetin nasil oldugune dair net bir bilgi ulasmamis gunumuze ama ben sahsi fikrim ecel oldgunu dusunmyorum oyle saglikli bi soyki suleyman torunun cocugunu gorecek kadar yasiyor yani buda iyi bir rakam cunku eskiden olme ortalam yasi cok dusuktu 50gibi bir rakamdi yanilmiyorsam .:26:

bende mehmet erken yaşta hastalıktan öldü diye biliyorum :26:

ama son kısma güldüm adamlar 14-15 yaşında cariyeleri hamile bırakıyolar tabi görecekler torunlarını

bende mehmet erken yaşta hastalıktan öldü diye biliyorum :26:

ama son kısma güldüm adamlar 14-15 yaşında cariyeleri hamile bırakıyolar tabi görecekler torunlarını

o da dogru tabiki ama ben sulo nun yasina gore dusundum genel olarak degilki canim sulo selimi kucagna aldgnda 30lu yaslarindaydi cunku selimin cocugunun cocugunu gormesi oyuzden beni sasirtti yani 60a merdiven dayamis :) normal de diger padisahlar genelde 48 36 flan yaslarinda olmusler hepte

Son düzenleme:
guvenme hurros su cadiya guvenme
meg yok hilka yok aaa tadi cikar mi boyle izlemenin
cnmmmm evet izleyemedim hemde en heyacanla beklediğim bölümdü bir yere gitmemiz gerekti
inanmiyoruuuum sahsultan ve ibos eski asiklarmiiis
sumbul ne guzel masal anlatiyordu oyle cihangire
ibosun kucuklugu bugun konu ama aglatti aglatacak beni de sipa
hımmm varmış demekki aralarında bişeyler
İbrahimin ölmesi konusunda bana mesaj mı veriyorsunuz ?

pis hürremciler :))))
pis hürremcilermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????
mihrimah ta kuzenine ne soğuk davrandı..minnoşa bak sen ...kız o kadar iltifat etti bi thanks bile demedi mihri...havalı miniş...

mihrimah kuzenini memete ayarlar kesin...

Kızlar bu vesileyle anmış olalım ne olursa olsun atamızdır..bir fatiha okuyalım ruhu şadolsun..hepimiz okursak belki yattığı yerde rahat uyur...allah rahmet eylesin...

Pis Hürremciler .....

Dağ Gibi Pargalı'mı yediler

Alın elinize yakın ....

Eki Görüntüle 607384 Eki Görüntüle 607385
kazen sizi kınıyorum
şu 2.deki model süpermiş sağol Kazen!
Amaaaaaa.....
Pargalı'yı Hürrem değil hırsı bitirdi
bencede hırs yüzünden gitti
kizlar cok keyifliydi sizlerle izlemek ibos oldu kurtulduk iyi geceler hepinize
Not: ibos ruyamiza girip iskender celebi gibi benim bir gunahim yoktu kiydilar bana derse:18:
alemsin
işte hürremseverlerin yorumuuuuuuuuuuuu

Sessizce geldim sınıfa,sessizce de oturayım,yoksa sıfır alıcam :18:
Yokluğumu farkedenler olmuş, örtmene söylemeseler derse gelmediğimi bari
Bir de sözde yoklamayı hep ben alırım Utanmam!!! Yani utanmaz ben demek istedim

Pargalı işten pazarlıklı İbrahimgil gitti..Hep beklediğim andı..
Ama içim burkulmadı da değil,hatta burnumun direği sızım sızım sızladı doğrusu
Sülüman'a çok ama çok üzüldüm bir de.. O gelgitleri,ikilemleri,hüzünleri.....Müthiş oyunculuk aferim Halit

Amaaannn İbo'ya ne üzülcem,Hürrem rahat edicek artık ohhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…