Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ben öldürtecek kısmından bahsetmiyorum zaten, hani saraya casus göndermişti ondan bahsediyorum, akıllı olabilir, şanslı da bir ekip halinde hareket ediyorlar ama iyi niyetli kısmına katılamıyorum. Sonuçta mustafa orada ölebilirdi, amacı bu değil miydi? Nedendi durup dururken şehzadelerine bir tehdit olarak mı gördü mustafayı? O casus kızın gözünü korkutup, ailesiyle tehdit edip ki istediğini söylemeseydi rüstem her şeyi yapardı da ölümüne sebep oldu. Diyorum ya, benim için kötülük yapan herkes aynıdır, ben diyemem hürrem kötü de mahi ya da hatice iyi.

Son düzenleme:
Sadece pargalı ibrahim mi hırsının kurbanı olup, padişaha ortak koşan? Peki ya hürrem sultanın taç giyip, içindeki sesi konuşturduğu an, '' harem ne ki, dünyayı ben yöneticem '' derken çok mu farklı bir şey kastetmişti acaba?

niye anlayamıyorsunki bende hürremciyim bu bir dizi ben hiç tarihi düşünerek izlemiyorum hürroşu(meryem uzerliyi)çoookkk seviyorum.biz sizin sevmemenizi anlayabiliyoruz.hiç de şöyle demiyorum;anlamıyorum neden hürremi sevmiyorsun?ben diziyi hürremi çok sevdiğim için izliyorum...ayrıcaaaa kızını çooook öpüyorum ona sevgilier

Bende hürremi değil de meryemi seviyorum..
Hürremci değil, meryemciyim demem daha doğru olur galiba..
Güzelliğiyle, sempatikliğiyle gerçekten çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
Bende hürremi değil de meryemi seviyorum..
Hürremci değil, meryemciyim demem daha doğru olur galiba..
Güzelliğiyle, sempatikliğiyle gerçekten çok beğeniyorum.

dizide hürrem olarak seviyorum meryemide hürremide seviyorum.diziyi hürrem için seyrediyorum

Benim aklıma intikam dizisi geldi ya birdenn Berende bir bir intikam alıyor yaa..Bir yandan dnkü sahneye üzüldüm ama üzülmemiz içinde herşey yapılmış be anacm çocukluğu, köleliği, evlatlık alınması, Kanuni ile yaşadıkları gösterilmiş hep. Pargalı çok iyi bir yönetici oldu fakat iyi bir insan olamadı o masum gözlerle bakan Pargalı yoktu artık hırs vardı gözlerinde öldürüldüğü geceden bir gece önce bile kendini padişah soyundanmış gibi gördü. Ne yetki verilirse verilsin haddini bilecekti. Madem o kadar hünkarını seviyordu neden yerden yere vurdu ki ben onun terbiyecisiyim falan ne gerek vardı. Eğer bulunduğu mevkiyi hazmedebilseydi Hürrem ona birşey yapamazdı. Ben bir insanın o şekilde katledilmiş olmasına üzüldüm. Olmuş gerçek şeyler bunlar tüyler ürpertici etkilenmemek soğukkanlılıkla izlemek mümkün değil. Aam herşeye rağmen hünkarını gerçekten çokm sevdiğini de biliyorum da o sözleri nasıl sarfetti bilemiyorum.

ama senin bu dedigin casus olayi sadece dizide oldu gerceklik payi yokki diziye heyecan katsin diyeydi o bence hatta ama mahidevranin hurremi dovmesi carsaf carsaf yazili heryerde mahidevranin saraydan gonderilme sebebi buydu ama dizide uzattilar kizilcik sopalariyla dovdugu yazili tarih kitaplarinda.yani demek istedgini anladim canim ama bunlar sadece dizide oldu ama benim hurremle ilgili onceki yorumumda soylediklerim grrckte olanlardi .mahidevranin dovmesi mehmetin olmesi bi anda supheli bir sekilde ve bunun uzerine hurremin evlatlarini korumak ve mehmetin intikamini almak icin mustafanin aciklarini yakalayip suleymani doldurmasi

Son düzenleme:
dizide hürrem olarak seviyorum meryemide hürremide seviyorum.diziyi hürrem için seyrediyorum

Diziyi ne için seyrettiğimi bilmiyorum..
Ama hürrem sultan için izlemediğim kesin..
Entrikalar için seyrediyorum herhalde, kim ne yapıcak, nasıl aklanıcak bilinen gerçekleri nasıl kurgulayacakları için falan..
Hoş bana göre tarih kurgulanmaz, kurgulanırsa adı tarih olmaz ama izliyoruz işte..

ben diziyi izlemiyorum ama fragmanda görüyorum.. Hürremcik baya zayıflamış, suratı topluyken daha güzeldi bence.. o kadın balık etli kalmalı bence hep

meryem sultanı bende seviyorum canım benım derdim geçmişte gerçek hürroşla :)

kızımda seni öpüyor ablası :)

Smuvimmm :) entrika seviyorsan taht oyunlarınıda izle

Hürreme ölümmmmmm diyeceğim ama zaten hırsından kalbi baya erken teklemiş :)

koç gibi ipraam paşama, damatlık ipek pijamalar ne yaraşmıştı..
okan yalabıkın oyunculuğu bu dizide zirve yaptı,ölüm sahnelerini gerçekten çok başarılı oynadı,tebrikler okana..:13:

son sahnedeki gözyaşı,zaten seven sevmeyen herkesi kopardı..

inşallah başka dizilerde de, böyle :98:karüzmatik olarak görürüz kendilerini

gerçekten akşam bende boğulma sahnesine bayıldım çok güzel oynadı

ilk cumlen cok guzel
orasi kesinlikle oyle sevmedigim halde oyunculuk muthisti o gozyasi bogazimi dugum dugum birakti

Son düzenleme:
zülümanın masadaki ibrahimi kesişi hepsine 5 basardı canlarım. O ne bakıştı öyle bi ara tv de camın çatırdadığını hissettim ki sabah star da mıydı ne seda var ya
oda hastası olmuş o bakışın oskarlık bakıştı oskarlık dedi. Eridim bittim ben bu sülümana bir kez daha. Sanki o bakışda "sen görcen ipraam zıkkımlan bakam, benim
4 izbandutta urganı dolayınca gırtlağına görcem seni" der gibiydi. İpraamda sanki ölecegini bilir gibi nasıl yiyordu yaw, sanki 3 gundur oruc tutuyordu.

Hürremi'in yaptığı doğru ya da yanlış, biz bunu günümüz şartlarında değerlendiremeyiz bence. Şehzade Mustafa'yı gözden düşürmek için uğraşıyor evet ama bunu yapmak zorunda, evlatları için. Tüm entrikaları çevirmeye mecbur yoksa Mustafa tahta geçerse bütün evlatları öldürtülecek. O dönem şartlarını bilemeyiz ama çocukları için yapmak zorundaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…