bu konuya ben sahsi fikrimi soyliyeyimsimdi soyle oluyor biz hurremciler herks ayni seyi yapardi derken evlatlarini ve canini korumak icin mecburen baskasinin evladina kiyardi diyoruz kaldi ki mustafayi gidip hurrem odurmedi emri o vermedi suleyman verdi yani direkt olarak gidip sahsi ile mustafayi oldurmedi olduremez ama mahidevran direkt sahsi araciligiyla hurrem i dovdu o da dovemezdi yasakti ama o aklini kullanmadi kendi dovdu ki kaldiki ozaman hurrem sadece bir gozdeydi yani mahidevran veya oglu icin bir tehlike olustrmuyordu mahidevran ne yaptysa kiskanclktan yapti ve bu sadece hurremin gucune guc katti bu yaptiklari.hurrem ise mehmetin olumunden sonra yasadigi aci ve mahidevranin mehmeti oldurdugu dusuncesi ile mustafaya karsi suleymani doldurdu ve mustafaninda o siralarda suleymana karsi hatalari olmustu kendi basina nikah kiyma suriyeye gidip dusmanlarla gorusmek gibi ve halk mustafayi dahada cok sevince suleyman oglunun taht hirsindan korkup oldurttu mustafayi .
yani kisaca demek istedgm mahidevran yaptiklarini ortada bir tehlike yokken sirf kiskanclik ugruna yapti ve bu hurremin dahada yukselmesini sagladi
hurrem ise yaptiklarini evlat acisi yasayinca diger evlatlarini da kaybetme korkusu ile yapti kesinlikle bu yuzden hurrem melek degilse bile mahidevrandan daha akilli daha iyi niyetli
Ben hürremciyim diyorlar ya deliriyorum yahu bir insan nasıl hürremci olur aklım almıyor
kızımlada küsüz zaten oda hürremci
25 senelik cocukluk arkadaşımlada çok pis kavga ettim hürremden nefret ediyorumm
niye anlayamıyorsunki bende hürremciyim bu bir dizi ben hiç tarihi düşünerek izlemiyorum hürroşu(meryem uzerliyi)çoookkk seviyorum.biz sizin sevmemenizi anlayabiliyoruz.hiç de şöyle demiyorum;anlamıyorum neden hürremi sevmiyorsun?ben diziyi hürremi çok sevdiğim için izliyorum...ayrıcaaaa kızını çooook öpüyorum ona sevgilier
Bende hürremi değil de meryemi seviyorum..
Hürremci değil, meryemciyim demem daha doğru olur galiba..
Güzelliğiyle, sempatikliğiyle gerçekten çok beğeniyorum.
Ben öldürtecek kısmından bahsetmiyorum zaten, hani saraya casus göndermişti ondan bahsediyorum, akıllı olabilir, şanslı da bir ekip halinde hareket ediyorlar ama iyi niyetli kısmına katılamıyorum. Sonuçta mustafa orada ölebilirdi, amacı bu değil miydi? Nedendi durup dururken şehzadelerine bir tehdit olarak mı gördü mustafayı? O casus kızın gözünü korkutup, ailesiyle tehdit edip ki istediğini söylemeseydi rüstem her şeyi yapardı da ölümüne sebep oldu. Diyorum ya, benim için kötülük yapan herkes aynıdır, ben diyemem hürrem kötü de mahi ya da hatice iyi.
dizide hürrem olarak seviyorum meryemide hürremide seviyorum.diziyi hürrem için seyrediyorum
niye anlayamıyorsunki bende hürremciyim bu bir dizi ben hiç tarihi düşünerek izlemiyorum hürroşu(meryem uzerliyi)çoookkk seviyorum.biz sizin sevmemenizi anlayabiliyoruz.hiç de şöyle demiyorum;anlamıyorum neden hürremi sevmiyorsun?ben diziyi hürremi çok sevdiğim için izliyorum...ayrıcaaaa kızını çooook öpüyorum ona sevgilier
Diziyi ne için seyrettiğimi bilmiyorum..
Ama hürrem sultan için izlemediğim kesin..
Entrikalar için seyrediyorum herhalde, kim ne yapıcak, nasıl aklanıcak bilinen gerçekleri nasıl kurgulayacakları için falan..
Hoş bana göre tarih kurgulanmaz, kurgulanırsa adı tarih olmaz ama izliyoruz işte..
inadina hurrem inadina hurremcunku bence onun yaptigi herseyde hakli bir aciklamasi mantikli bir aciklamasi vardir tamam oyle bir iddia var selim suleymandan degildi diye ama yahudi doktordan cok leodan diye var o iddia daha cok hatta kitabinda leodan oluyordu amakimse bilmiyordu anlamiyordu yaptiysada oyle bir ihanet suleymana cok kizmam cunku suleymanda onu aldatti dizide defalarca tabi bunlar sadece iddia ve dizi olarak dusununce bu yorumu yapabiliyorum
koç gibi ipraam paşama, damatlık ipek pijamalar ne yaraşmıştı..
okan yalabıkın oyunculuğu bu dizide zirve yaptı,ölüm sahnelerini gerçekten çok başarılı oynadı,tebrikler okana..:13:
son sahnedeki gözyaşı,zaten seven sevmeyen herkesi kopardı..
inşallah başka dizilerde de, böyle :98:karüzmatik olarak görürüz kendilerini
Hürreme ölümmmmmm diyeceğim ama zaten hırsından kalbi baya erken teklemiş :)
koç gibi ipraam paşama, damatlık ipek pijamalar ne yaraşmıştı..
okan yalabıkın oyunculuğu bu dizide zirve yaptı,ölüm sahnelerini gerçekten çok başarılı oynadı,tebrikler okana..:13:
son sahnedeki gözyaşı,zaten seven sevmeyen herkesi kopardı..
inşallah başka dizilerde de, böyle :98:karüzmatik olarak görürüz kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?