Hürrem kıza karşı ne kadar acımasız aşk aşk diyen insana bak!!!!!!
şah sultanı seviyormusun?
dün akşam ne düşündüm pargalı ibrahime helva yapmıştım ,şimdi mustafa ölecek düşündüm ama sanırım ona yapamayacağım,çok üzülüyorumsüleymanın otağında kardeşinin önünde öyle azarlanması gözünden yaş geldi tosunum yaaaa...
Mustafamın yüzü yine gülmüyorPis Hürrem kafayı yedin Mustafayı öldürmek için.Senden başka böyle planlar yapan yok.Kim mehmeti ya da selimi öldürmeyi düşünüyor kim senin kadar planlar yapıyor Kim kızını yok sayıyor
Mustafamın yüzü yine gülmüyorPis Hürrem kafayı yedin Mustafayı öldürmek için.Senden başka böyle planlar yapan yok.Kim mehmeti ya da selimi öldürmeyi düşünüyor kim senin kadar planlar yapıyor Kim kızını yok sayıyor
kimse düşünmüyor çünki mustafayı hayatta tutmak yeterli biliyorsunuzki bir şehzade tahta geçince kardeş katli yapılıyor...mustafa yada mahi böyle birşey düşünmeseydi bir zamanlar hürremin evlatlarını hatice valide sultan korumaya almazdı..
o kızını yok saymak değil evlatlarıyla yok olmamak için kızını görücü usuluyle evlendiriyor....eskiden bu hep böyleydi çoğumuzun anneleri teyzeleri bu şekilde evlendi bu garip karşılanmıyorda ...ayrıca hürrem bali beyle kaç kere konuştu konuyu açan süleymandı da ee daha kadın napsın...madem öle neden bütün ahali evlendirmemek için uğraşıyor mihrimahı çok sevdiklerinden değil herhalde ?
mahi,süleyman hasta yatandayken oglunu tahta cikardi hürremi ve cocuklarini yok etti ama anca hayallerinde yapabildi cünkü süleyman ölmedi
mahinin mustafayla konusmasinda her 2 kelimesinden biri hürrem,sanki mustafayi catismaya yollayan hürremdi
hürrem niye mehmete mahiyi hic kötülemiyor,asalet buna denir
mahi ne dedigini bilmiyor yatiyor kalkiyor hürremokadar cokmu seviyor oda hürrosumuzu
mahi,süleyman hasta yatandayken oglunu tahta cikardi hürremi ve cocuklarini yok etti ama anca hayallerinde yapabildi cünkü süleyman ölmedi
mahinin mustafayla konusmasinda her 2 kelimesinden biri hürrem,sanki mustafayi catismaya yollayan hürremdi
hürrem niye mehmete mahiyi hic kötülemiyor,asalet buna denir
mahi ne dedigini bilmiyor yatiyor kalkiyor hürremokadar cokmu seviyor oda hürrosumuzu
ne güzel atışıyorsunuz siz öyle..
keşke bali bey mihriye yüz vereydi,hürremin işine de gelirdi,süleymana daha yakın biri...
O zaman olanlar Mahinin düşüncesiydi.Mustafa ile bir alakası yok.Evet kardeş katli var.Fakat bunu Mustafanın ağzından tavrından duymadık.Beni mahi ilgilendirmez ya şah ya da hürrem.Ben Mustafa için izliyorum bu diziyi,ve mustafanın haraketlerine bakarım.Mustafa hiç oyun peşinde,kardeşlerimi nasıl öldürürüm nasıl kumpas kurarım peşinde değil.Kardeş katli onun içinde geçerli bir tek hürremin çocukları değil ki,var sayalım Mehmet geçti tajta gel abim diye bağrınamı basacak hayır o da öldürtecek.Yani sonuç olarak Mustafa da aynı tehdit altın fakat ayak oyunları da yapmıyor kabul edelim
Üstte dediğim gibi,ben yorumlarımın hiç birinde mahiyi savunmadım ya da hürremin çocuklarını kötülemedim.Mustafaya bakarım ben aklında dilinde fikrinde eyleminde asla kardeşlerine zarar vermek yokken bunun için sinsi planlar yapılmıyorken,kendisine kumpas üstüne kumpas kurulması kimseyi haklı çıkarmaz.
Mahi de Hürrem Hürrem demekte haklı yani kaç kere Mustafayı öldürmeye kalktı imkanı olsa kadın bir kaşık suda boğacak Mustafamısanki Hürrem rahat duruyorda Mahi durduk yere Hürreme suç buluyor sanki
çünkü mahi hürrem kadar kötü değil de ondan..
hürremin çocukları için mustafayı fişteklemedi hiç mahi..
tabi canııımmmm mahi sütten çıkmış ak kaşık zamanında haremi dar etmedi hala ölmesi için elinden geleni yapmıyo yandaşlarına güvenmiyo şu Hürremde ne diye mahiyle uğraşır hiiiiççç anlamıyoruz....
ayşegül89 cüm ama geçen gün konuşmuştuk seninle ben tam olarak dizide geçenleri hatırladığını ve doğru yolu bularak Hürreme inandığını düşünüyodum ama yanılmışım ...diziyi baştan alalım lütfennn baştan....
öyle mi düşündün mümkün değil buuu Hürreme inanma ve ben yok daha nelerdiziyi baştan tekrar izlesem de değişmeyecek düşüncelerim yılan dilli Hürrem kendi çocuklarının başını da yakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?