Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Güçlüyüz Allahımıza şükür

Son düzenleme:
Hürrem kıza karşı ne kadar acımasız aşk aşk diyen insana bak!!!!!!

Gerçi buna da katılıyorum..
Demek çok zaruri bir hal almış durum ki aşk kadını olan Hürrem bile bu şekilde davranmaya mecbur kalmış :26:

Yok o eşrafı pek sevmiyorum.Ama şah a daha ılık olmamın sebebi Mustafayı koruması.Benim iki kişiyi severdim Biri İbrahim diğeri Mustafa.İş ki ikisinin de sonu ölüm

Mustafamın yüzü yine gülmüyor Pis Hürrem kafayı yedin Mustafayı öldürmek için.Senden başka böyle planlar yapan yok.Kim mehmeti ya da selimi öldürmeyi düşünüyor kim senin kadar planlar yapıyor Kim kızını yok sayıyor

Helel o yayık ağızlı Rüstem ne diyeyim ben sana.Atlar tepesice.

Ben Mustafamın yerinde olsam isyan ederdim bu kadar da çok seviliyorken çok sabırlı maşallah bu ne arkadaş anamı bırak git başka hatuna, o da gelsin beni kaç kere öldürmeye kalksın sen bana inanma git ona inan, tahta mehmeti gör, beni büyüten koruyan İbrahim Paşayı öldür şimdi de ez, dışla, şüphe et benden Ne çektin be Mustafam

Son düzenleme:

kimse düşünmüyor çünki mustafayı hayatta tutmak yeterli biliyorsunuzki bir şehzade tahta geçince kardeş katli yapılıyor...mustafa yada mahi böyle birşey düşünmeseydi bir zamanlar hürremin evlatlarını hatice valide sultan korumaya almazdı..

o kızını yok saymak değil evlatlarıyla yok olmamak için kızını görücü usuluyle evlendiriyor....eskiden bu hep böyleydi çoğumuzun anneleri teyzeleri bu şekilde evlendi bu garip karşılanmıyorda ...ayrıca hürrem bali beyle kaç kere konuştu konuyu açan süleymandı da ee daha kadın napsın...madem öle neden bütün ahali evlendirmemek için uğraşıyor mihrimahı çok sevdiklerinden değil herhalde ?

mahi,süleyman hasta yatandayken oglunu tahta cikardi hürremi ve cocuklarini yok etti ama anca hayallerinde yapabildi cünkü süleyman ölmedi

mahinin mustafayla konusmasinda her 2 kelimesinden biri hürrem,sanki mustafayi catismaya yollayan hürremdi
hürrem niye mehmete mahiyi hic kötülemiyor,asalet buna denir

mahi ne dedigini bilmiyor yatiyor kalkiyor hürrem okadar cokmu seviyor oda hürrosumuzu

O zaman olanlar Mahinin düşüncesiydi.Mustafa ile bir alakası yok.Evet kardeş katli var.Fakat bunu Mustafanın ağzından tavrından duymadık.Beni mahi ilgilendirmez ya şah ya da hürrem.Ben Mustafa için izliyorum bu diziyi,ve mustafanın haraketlerine bakarım.Mustafa hiç oyun peşinde,kardeşlerimi nasıl öldürürüm nasıl kumpas kurarım peşinde değil.Kardeş katli onun içinde geçerli bir tek hürremin çocukları değil ki,var sayalım Mehmet geçti tajta gel abim diye bağrınamı basacak hayır o da öldürtecek.Yani sonuç olarak Mustafa da aynı tehdit altın fakat ayak oyunları da yapmıyor kabul edelim

Üstte dediğim gibi,ben yorumlarımın hiç birinde mahiyi savunmadım ya da hürremin çocuklarını kötülemedim.Mustafaya bakarım ben aklında dilinde fikrinde eyleminde asla kardeşlerine zarar vermek yokken bunun için sinsi planlar yapılmıyorken,kendisine kumpas üstüne kumpas kurulması kimseyi haklı çıkarmaz.

Mahi de Hürrem Hürrem demekte haklı yani kaç kere Mustafayı öldürmeye kalktı imkanı olsa kadın bir kaşık suda boğacak Mustafamı sanki Hürrem rahat duruyorda Mahi durduk yere Hürreme suç buluyor sanki

Son düzenleme:

çünkü mahi hürrem kadar kötü değil de ondan..
hürremin çocukları için mustafayı fişteklemedi hiç mahi..

ne güzel atışıyorsunuz siz öyle..
keşke bali bey mihriye yüz vereydi,hürremin işine de gelirdi,süleymana daha yakın biri...

ne güzel atışıyorsunuz siz öyle..
keşke bali bey mihriye yüz vereydi,hürremin işine de gelirdi,süleymana daha yakın biri...

Balibey Hürremin oyuncağı olmazdı ki Balibey doğru bildiğini yapardı yine öyle gözü yüksekte hırslı falan olsa zaten Mihrimahla direk evlenirdi...

hürremden başka hiç kimse plan yapmıyor dersen farklı yorumlar duyarsın elbet...

Mahi de Hürrem Hürrem demekte haklı yani kaç kere Mustafayı öldürmeye kalktı imkanı olsa kadın bir kaşık suda boğacak Mustafamı sanki Hürrem rahat duruyorda Mahi durduk yere Hürreme suç buluyor sanki

tabi canııımmmm mahi sütten çıkmış ak kaşık zamanında haremi dar etmedi hala ölmesi için elinden geleni yapmıyo yandaşlarına güvenmiyo şu Hürremde ne diye mahiyle uğraşır hiiiiççç anlamıyoruz....

ayşegül89 cüm ama geçen gün konuşmuştuk seninle ben tam olarak dizide geçenleri hatırladığını ve doğru yolu bularak Hürreme inandığını düşünüyodum ama yanılmışım ...diziyi baştan alalım lütfennn baştan....

öyle mi düşündün mümkün değil buuu Hürreme inanma ve ben yok daha neler diziyi baştan tekrar izlesem de değişmeyecek düşüncelerim yılan dilli Hürrem kendi çocuklarının başını da yakacak

Mahi Mustafanın başını yakacak bence..
Fısır fısır dolduruyor hap kadar çocukkenden beri

u şah sultan da gitti Ayazı öldürdü onun yerine git bitli Rüstemi öldür Hürrem iyice etkisiz kalırdı o zaman hiç bilmiyor bunlar işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…