O zaman olanlar Mahinin düşüncesiydi.Mustafa ile bir alakası yok.Evet kardeş katli var.Fakat bunu Mustafanın ağzından tavrından duymadık.Beni mahi ilgilendirmez ya şah ya da hürrem.Ben Mustafa için izliyorum bu diziyi,ve mustafanın haraketlerine bakarım.Mustafa hiç oyun peşinde,kardeşlerimi nasıl öldürürüm nasıl kumpas kurarım peşinde değil.Kardeş katli onun içinde geçerli bir tek hürremin çocukları değil ki,var sayalım Mehmet geçti tajta gel abim diye bağrınamı basacak hayır o da öldürtecek.Yani sonuç olarak Mustafa da aynı tehdit altın fakat ayak oyunları da yapmıyor kabul edelim
Üstte dediğim gibi,ben yorumlarımın hiç birinde mahiyi savunmadım ya da hürremin çocuklarını kötülemedim.Mustafaya bakarım ben aklında dilinde fikrinde eyleminde asla kardeşlerine zarar vermek yokken bunun için sinsi planlar yapılmıyorken,kendisine kumpas üstüne kumpas kurulması kimseyi haklı çıkarmaz.
Mahi de Hürrem Hürrem demekte haklı yani kaç kere Mustafayı öldürmeye kalktı imkanı olsa kadın bir kaşık suda boğacak Mustafamısanki Hürrem rahat duruyorda Mahi durduk yere Hürreme suç buluyor sanki
çünkü mahi hürrem kadar kötü değil de ondan..
hürremin çocukları için mustafayı fişteklemedi hiç mahi..
Mahi Mustafanın başını yakacak bence..
Fısır fısır dolduruyor hap kadar çocukkenden beri
Doldurmuyor doğruyu söylüyor Hürrem den kendisini koruması gerektiğini söylüyor ne yapsın kadın korumaya kalkıyor çocuklarınıMahi Mustafanın başını yakacak bence..
Fısır fısır dolduruyor hap kadar çocukkenden beri
Doldurmuyor doğruyu söylüyor Hürrem den kendisini koruması gerektiğini söylüyor ne yapsın kadın korumaya kalkıyor çocuklarınıo seni öldürmek istemiyordu cari yanlışlıkla mı zehirlemeye kalkttı yada cariye gönderdi cici anne hiç öyle şeyler yapmaz o melek mi diyecekti
hürremden başka hiç kimse plan yapmıyor dersen farklı yorumlar duyarsın elbet...
mustafa kardesleri icin kötü düsünmüyor bu dogru ama oda annesine cok uyuyor hürrem konusunda
mahi,mustafayi hürreme kinle büyüttü yanlisyani
[video]http://m.youtube.com/watch?v=ihdxj9QXrEY[/video]
aşkı gerçek olmayan insan buju yapabilir mi .asil mahinin aski gercej drgil onun aşık olduğuvtaht san sohret kufret görkem .hurremde seviyor bunları ama bunların yanında kanuniyede asik ve anaç kesinlikle oğlu tahta geçsin diye suluman ölsün demiyor mahi gibi
İyide ben Bunu Mustafa'dan yola çıkarak dedim.Hiç bir zaman diğer yorumlarda da Mahiyi ya da şahı savunmuş insan değilim her zaman Mustafa üzerinden yorum yaparım.
Ve o yorumumda da Hürrem ve Mustafa'dan bahsediyordum.
İyi de ben mahiyi savunmuyorum.Ya da hürremi şahıBana göre hepsi birbirinden beter.Benim üzüldüğüm ve diziyi izleme sebebim hep Mustafa oldu
Annesine nerede uydu yahu.:44: Hürremi öldürmeye kalkıştıda ben mi izlemedim o bölümüAma Hürrem Mustafayı öldürmek için saraya cariye soktu.Mustafada bunu biliyor.Anne sen haksızsın Hürrem asla yapmaz diyecek hali yokya
napsınnn kadın napsınnn sürekli annesine uyan bi şehzade için kendi çocuklarınımı gözden çıkarsın he bana bunu de bi hele :)))))....kurunun yanında böle yaşta yanar...ayrıca mustafanın hürremi tehtid ettiğini de gördük...şimdi videoyu bulurdum ama yazlıklarla boğuşuyorum :)))))))))
napsınnn kadın napsınnn sürekli annesine uyan bi şehzade için kendi çocuklarınımı gözden çıkarsın he bana bunu de bi hele :)))))....kurunun yanında böle yaşta yanar...ayrıca mustafanın hürremi tehtid ettiğini de gördük...şimdi videoyu bulurdum ama yazlıklarla boğuşuyorum :)))))))))
[video=youtube;9Nx_oADBX1s]http://www.youtube.com/watch?v=9Nx_oADBX1s[/video]
Nasıl bir ana ki,çocuğunu bu denli ortak etmiş nefretine ya da acısına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?