Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

uymuyo mu bide benim paylaştığım videoyu izle...boşuna demezler anası ne ise danasıda o olur

mihrimah görücü usulu evleniyo sizinde bildiğiniz üzre fikir rüstemin kıza talip olmasıyla hünkarın uygun görmesi ile ortaya kondu...hürremin fikri değildi yani...e baktı malkoçoğlu yanaşmıyo kızın yaşı geçiyo zaten mihrimahın gönlü kuş misali bi onda bi bunda napsın birine daha aşık olursa kızın adı çıkıcak baş göz edeyim bari dedi ee hünkarda ona kızımın talibi var ne dersin hanım dedi ee malum eskiden evlilikler hep görücü usulu idi

Son düzenleme:
Çok merak ediyorum Hürremi savunanlar elalemin Rusu gelip kocanızı elinizden alsa ve aynı evde yaşamak zorunda olsanız ve hiçbir değeriniz kalmasa üzüntüden bebeğinizi düşürseniz sizi kocanızın gözünden düşürmek için herşeyi yapsa yoksaysa kaynananız falan sustursa çocuğunuzu öldürmeye kalkasa ne yaparsınız ne kadar iyi olabilirsiniz o kadına karşı ne kadar susa bilirsiniz taş olsa çatlar yani Mustafa çok zeki bi çocuk dolduruşa gelmek değil onun ki sadece annesini korumaya çalışıyor siz annenizin göz yaşına dayanabilir misiniz hele bide küçücük çocukken ayrıca Mustafa videolarda hiçte yanlış bişey söylememiş olanı söylemiş Süyleman gerçekten devleti yönetiyo ama bir kadını yönetemiyor!!!!!

[video=youtube;9Nx_oADBX1s]http://www.youtube.com/watch?v=9Nx_oADBX1s[/video]

Nasıl bir ana ki,çocuğunu bu denli ortak etmiş nefretine ya da acısına..

Bu video ya bayılıyorum iyi hürrem mustafa öldürmeye kalksın o herşeyi söylesin ama kimse ona bişey bile söyleyemesin çok doğru söylemiş Mustafam o herkesten değerli ordaki

Son düzenleme:
ben videolarda kötü bişey görmedim...gayet normal!!!!
şirret kadından kendini kollasın diye oğlunu uyarıyor, bundan doğal bişey olamaz..
kardeşlerine dair bişey söylemiyor, hep hürremden bahsediyor,çünkü tek kötü o...

Bak atladığın bişey var;

Söz konusu olan padişah!
Harem hayatı!
Mahideran onun cariyelerinden biriydi,eşi değildi!
Hürremse eşi oldu sonradan...

Bak atladığın bişey var;

Söz konusu olan padişah!
Harem hayatı!
Mahideran onun cariyelerinden biriydi,eşi değildi!
Hürremse eşi oldu sonradan...

sanki resmi nikah var o dönemde de ayrıca Hürremin tek farkı köle olupta nikah kıyılan kişi olması Mahi köle değildi ki zaten Prens kızıydı ve onun da nikahlı olduğunu okumuştum ben zaten Müslüman hür birisinin haremde bulunması için nikah şart bunu Firuze olayında da gördük Mustafa da da bu durumda Mahinin de nikahlı eşi

Son düzenleme:
Vallahi diziden söz ediyOrsak şayet,
Mahidevran Süleyman'a beni de azad et demişti ancak süleyman kabul etmemişti diye biliyorum ben..

Tamam peki dediğiniz gibi Mustafam annesinin etkisinde kalsın Hürrem'e çemkirsin Hadi kabul ediyorum.Ama hürremi öldürmeye mi kaldıktıda ben görmedim.Hürrem 2 defa birebir mustafamı öldürmeye kalktı ve ikisinde kıl payı döndü Ve son demesinde başarılı olacak Bu hürremin masum olduğunu ve Mustafanın suçlu olduğunu mu gösterir.

Şimdi bende Hürremin Mstafaya yaptığı videoları koymak isterimde sayfalarca uzun sürer

Aaa baş göz edeyim adı çıkacak diyemi baş göz etti Ben diziyi yanlış izliyorum galiba :26::26: Yaw Rüstemi divana sokmak için değilmiydi bu evlilik :26::26:

Vallahi diziden söz ediyOrsak şayet,
Mahidevran Süleyman'a beni de azad et demişti ancak süleyman kabul etmemişti diye biliyorum ben..

Sen söyleyince hatırladım orayı biraz ama kökenine bakınca nikahlı olması gerekiyor mahinin de

Biz hiç uzlaşamayacağız galiba Hürremciler ve Anti Hürremciler olarak çünkü diziyi farklı açılardan izliyoruz ki yani diziyi baştan 10 kere de izlesem ben Hürrem sevmeyeceğim:26::26:26:

Biz hiç uzlaşamayacağız galiba Hürremciler ve Anti Hürremciler olarak çünkü diziyi farklı açılardan izliyoruz ki yani diziyi baştan 10 kere de izlesem ben Hürrem sevmeyeceğim:26::26:26:

Canım altı üstü dizi,herkesin farklı görüşleri olacaktır elbet.Kimi Hürremi sever kimi öbürünü.
Ve kim kimi seviyorsa onu haklı görecektir.Anlaşmamıza illaki fikirlerimizi birbirimize zorlamamıza gerekte yok hürremciler ve anti hürremciler zevkli zevkli dizimizi izleyelim

Zaten anti hürremciler olarak şurada sayılı günlerimiz var.Ah mustafam ah Pis süleyman Burada süleymancı varmı acaba asıl çıban o

ben de katiyetle sevmiycem..şah sultan bile çok sevimli geliyor bana lütfoşumun zevcesi/B]

aşkı memnuda da biz te büleydik.. buradaki hürremciler çoğusu bihterciydi..
ben behlülcüydüm..

HanımKeleşimiGetir'de burara olaydı keşke Mustafacılar olarak kaynatsaydık biraz

Son düzenleme:
aşkı memnuda da biz te büleydik.. buradaki hürremciler çoğusu bihterciydi..
ben behlülcüydüm..

Ay o dizide bu kadar entrika yoktu ama bihterin behlülle kavuşmasını istemiştim.Adnanada acıyuordum.Aslında kimseciydim o dizide

o zamanın şartlarına göre yapıyoruz yorumlarımızı daha öncede yazmıştım ki sende biliyorsun ben diziye göre konuşuyorum tarihe göre değil çünki yazılanların gerçekliğini bilemeyiz heleki haremi

o zamnalar öyleymiş orası harem padişahın hayatına birçok kadın giriyor maalesef orda hayat bu şekilde... şu an kimsenin kabul etmeyeceği bir hayat tarzı fakat o zamanlar bu normal karşılanıyormuş ...üstelik mahidevranda saraya sonradan gelen bir cariye tıpkı hürrem gibi ....

mahidevranın hırstiyan olduğu yazılı bazı kaynaklarda da ...saraya gelen diğer kızlar gibi oda sonradan müslüman olmuş aksi taktirde hareme girmesi imkansız...

oaraları espriydi.... zaten eğlenmek için yazıyorum ben yazılarımı ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…