- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
o zamanın şartlarına göre yapıyoruz yorumlarımızı daha öncede yazmıştım ki sende biliyorsun ben diziye göre konuşuyorum tarihe göre değil çünki yazılanların gerçekliğini bilemeyiz heleki haremi
o zamnalar öyleymiş orası harem padişahın hayatına birçok kadın giriyor maalesef orda hayat bu şekilde... şu an kimsenin kabul etmeyeceği bir hayat tarzı fakat o zamanlar bu normal karşılanıyormuş ...üstelik mahidevranda saraya sonradan gelen bir cariye tıpkı hürrem gibi ....
ya ben mahici yada şahcı falan değilim zaten anti hürremciyim bide Mustafaya hayranım
Ay o dizide bu kadar entrika yoktuama bihterin behlülle kavuşmasını istemiştim.Adnanada acıyuordum.Aslında kimseciydim o dizide
kimseci diye bişey olurmu hiiiç...
kavuşmalarını falan istemedim ben.. adnana bende üzüldüm
Canım altı üstü dizi,herkesin farklı görüşleri olacaktır elbet.Kimi Hürremi sever kimi öbürünü.
Ve kim kimi seviyorsa onu haklı görecektir.Anlaşmamıza illaki fikirlerimizi birbirimize zorlamamıza gerekte yok hürremciler ve anti hürremciler zevkli zevkli dizimizi izleyelim
Zaten anti hürremciler olarak şurada sayılı günlerimiz var.Ah mustafam ahPis süleyman Burada süleymancı varmı acaba asıl çıban o
Öyle ya Mahideran da, Gülfem ve belki de başka nicelerinin üzerine gelmemiş miydi........................
Süleyman'ın Gülfem'den çocuğu da vardı,çocuk yaştayken ölen..
Gülfem Mahi'ye; 'senin bana yaptığını,Hürrem de sana yapıyor demişti..'
İlk değildi,son da olamadı Mahi.
2. fragman yayınlanmış:))
ne zorlaması ayol şurda kuyruğumuzla kuduruyoz...valla ne yalan söyliyim ben çok eğleniyom burda böle atışmasakta diziyi öle bön bön seyretsek dizininde zevki kalmazki :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?