yazin gozukmmuyor mrtfth
[video=youtube;s7vtoIfiaaY]http://www.youtube.com/watch?v=s7vtoIfiaaY[/video]
şimdide diziye fatma sultan gelecekmiş sülonun diğer bacısışah gidecek ya onun yerine gelecekmiş hürroşa gün yüzü yok demek ki yine.
ne çektin be hürroş bu görümceklerden alt et alt et bitmiyor hayır yapamıyorsun demiyorum yapıyorsunda ne oluyor diyorum biri gidiyor biri geliyor napacaaan senarist galiba bu işe mecbuuuurrr.
mahisi,hatcesi,gülfemi,sahi bitti sira fatmayami geldisenarist cok heyecan katicagini saniyor bu sekil ama yaniliyor
yeter artik yeterrrrrr hürremimizi bi rahat birak yaw :84::84::84::84::84:
tarihteki hürrem kara calilarla ugrasayan biri degildiki güclüydü
birinci sorum : şah sultan neden gidiyor???
ikinci sorum : eğer fatma sultan gelecekse ve eğer o da hürreme düşman olacaksa, bunca sultanın hepsi mi kötü arkadaş.....
demekki öyle olması gerekiyor, yani hanedan mensubu olmayan birinin iktidarı saltanatı elde etmemesi gerekiyor....
biraz empati yapalım kızlar :) mesela evinize bir gelin gelse, ve evdeki herkesten kurtulmaz isteyip, evin yönetimini ele geçirmeye çalışsa ( hürrem gibi)
kendi evladını evin diğer torunlarından üstün tutulmasını istese, razı olurmusunuz???
elbette karşı çıkarsınız...bu şah sultanın haticenin fatmanın vs amacı da bu zaten....bir hanedan kanından olarak özerklik kurmasına müsade etmek istemiyorlar hürremin....
hürremi seviyorum destekliyorum, ama birde gerçekler var, hak kiminse onundur, taht mustafaya münasip iken, mehmeti tahta geçirmeye çalışmak için yapılan bunca entrika ve o entrikanın içinde kendi kanlarını korumaya çalışan sultanlar....
mesela ben şunu çok merak ediyorum, hürrem olanca gücüyle mustafadan kurtulmaya çalışırken, mahidevran bunu bildiği halde neden hürremin oğluna kast etmiyor....mustafaya bişey olursa tahta mehmet geçeceği aşikar iken, neden mehmetten kurtulup hürremi ters köşe yapmıyor....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?