Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bugün cuma fragmanin cikmis olmasi lazim :26: izleyen varmi aranizda bi anlatsaniz

bende şunu buldum spoiler

Şah Sultan 102. bölümde diziden çıkacak. Diziden çıkışı ise şöyle olacak: Mihrimah Sultan'ın bebeğinin kaçırılmasından sonra Şah Sultan böyle bir olaya sebebiyet verdiği için kendisine çok kızacak ve entrikadan tamamen elini eteğini çekecek.

Daha sonra Lütfi Paşa Şah Sultan'ı tokatlayacak ve Şah Sultan boşanacak. Bir müddet sonra Şah Sultan abisine Merkez Efendi'nin tarikatına katılmak istediğini söyleyecek ve Sultan Süleyman'da bunun için kardeşine izin verecek. Böylelikle 102. bölümde Şah Sultan'ın diziden çıktığına şahit olacağız.

Şehzade Mehmet'in Manisa sancağına geçip, Şehzade Mustafa'nın Amasya sancağına geçmesi ise 101. bölümde gerçekleşecek. Asker ve halk Şehzade Mustafa'nın Amasya'ya sürülmesinden dolayı ayaklanacak. Bunun üzerine Sultan Süleyman paniğe kapılarak Mustafa'nın veliaht şehzadeliğinin devam ettiğini söyleyecek.

kizlaar fragman çıkmıştamamını izleyemedim ama gördüğüm kidimda suluman Musti hakkında kötü bir rüya görüyor boyle mustinin elindeki kilicta kan filan kendini mustiye saldirmak üzereyken görüyor. ve Rüsteme soruyor Musti hakkında ne düşünüyorsun diyor Rüstem de ok gibidir isterse siz savastayken bir ordu toplayıp buraya gelir diyor

rüyasın da hrremi,mehmedi,selimi mihrimahı ölmüş kefen içinde görüyor ve canı çok acıyor sonra bakıyor ki onları mustafa öldürmüş tahta oturmuş...

ne kadarda hurremcide olsam mustafanin olecek olmasina uzuluyorum cunku mehmeti sevmiyorum mustafa ondan daha iyi portlek gozlu kiyacak yavruyabu arada mahidevrani sahsultai haticeyi nigarida sevmiyorum soylemeden gecmiyiim

Ya ben anlamıyorum bu adam bi rüya görüyor herkesi yargılıyor belek gözlü pis süleyman o gördüğün rüyalar senin içini fesatı,mustafadan ne kadar korkuyorsun çünkü senin olamadığın kadar adaletli ve cesur egonumu tatmin ediyorsun ay ben bu adamı bir kaşık suda boğarım yine ferahlamam.Hep mustafayı kötü görüyor bu rüyasında ya.Olum sen ne istiyorsun mustafamdan kendi içindeki pisliğe bak ki oğlunu kıskanıyorsun Senin olamadığın kadar adaletli akıllı bilgili ve cesur.Koca totou tahta yerleştirdin aldın yanınada bitliyi

Mustafamın ölümü yaklaştıkça bu dizi benim canımı daha da sıkmaya başladı

şimdide diziye fatma sultan gelecekmiş sülonun diğer bacısı şah gidecek ya onun yerine gelecekmiş hürroşa gün yüzü yok demek ki yine.
ne çektin be hürroş bu görümceklerden alt et alt et bitmiyor hayır yapamıyorsun demiyorum yapıyorsunda ne oluyor diyorum biri gidiyor biri geliyor napacaaan senarist galiba bu işe mecbuuuurrr.

dip not fatma sultan kara ahmet paşanın eşiymiş sülo paşanında kellesini almış tarihte sülonun gıcığı var zaar eniştelere

mahisi,hatcesi,gülfemi,sahi bitti sira fatmayami geldi senarist cok heyecan katicagini saniyor bu sekil ama yaniliyor

yeter artik yeterrrrrr hürremimizi bi rahat birak yaw :84::84::84::84::84:

tarihteki hürrem kara calilarla ugrasayan biri degildiki güclüydü

birinci sorum : şah sultan neden gidiyor???
ikinci sorum : eğer fatma sultan gelecekse ve eğer o da hürreme düşman olacaksa, bunca sultanın hepsi mi kötü arkadaş.....
demekki öyle olması gerekiyor, yani hanedan mensubu olmayan birinin iktidarı saltanatı elde etmemesi gerekiyor....
biraz empati yapalım kızlar :) mesela evinize bir gelin gelse, ve evdeki herkesten kurtulmaz isteyip, evin yönetimini ele geçirmeye çalışsa ( hürrem gibi)
kendi evladını evin diğer torunlarından üstün tutulmasını istese, razı olurmusunuz???
elbette karşı çıkarsınız...bu şah sultanın haticenin fatmanın vs amacı da bu zaten....bir hanedan kanından olarak özerklik kurmasına müsade etmek istemiyorlar hürremin....
hürremi seviyorum destekliyorum, ama birde gerçekler var, hak kiminse onundur, taht mustafaya münasip iken, mehmeti tahta geçirmeye çalışmak için yapılan bunca entrika ve o entrikanın içinde kendi kanlarını korumaya çalışan sultanlar....
mesela ben şunu çok merak ediyorum, hürrem olanca gücüyle mustafadan kurtulmaya çalışırken, mahidevran bunu bildiği halde neden hürremin oğluna kast etmiyor....mustafaya bişey olursa tahta mehmet geçeceği aşikar iken, neden mehmetten kurtulup hürremi ters köşe yapmıyor....?

Bende diyordum kimi salacaklar hürremin önüne şah hatçe mahi valide ibo ahanda mustafamda gidiyor kim kaldı ölmedik

Yeni sezon benim için mustafamsız manasız olacak ama sizin içinde çok aynı oalcağa benziyor artık senaryo kendini tekrar eder durur

Tarihteki gibi işleselerzaten izleeyeiz canım ya ne hürrem ve sultanlar böyle olur mu

Şuan mahi hiç birşey yapmıyor hürremin çocukları için onun tek derdi hürrem Biliyor ki mehmetten ya da diğer çocuklardan mustafaya zarar gelmeyecek ve tahtın varisi mustafa görünüyor ama bu hiç bir zaman garanti değil babası mehmeti desteklediği anda mustafanın işi biter ki öylede oluyor süleyman mustafayı gözden çıkarıyor.

Ya da mahi diğer çocukları tınlamıyor nasıl olsa görünen o mustafa tahta geçecek en büyük şehzade tahta geçtikten sonra isyan çıkaran kardeşin vurur kellesini gider diye düşünebilir.Hürremin burada garantisi yok,o yüzden ayak oyunlarını yapıyor.

Yapıyor yapıyor süleymanın bundan hiç haberi olmuyor ama mustafam nefesi süleymandan habersiz alsa isyan sayılıyor ne diyeyim süleymanın adaltei lafta şimdiye kadar hürremin hatalarından yüz defa kellesi gitmeliydi bir şehzadeyi öldürmeye kalkmak ne demek.

Mahidevran Hürrem'in oğlanlarla neden uğraşsın ki..
Oğlu tahta oynuyor zaten..
Mahidevran'ın derdi Hürrem'in kendisi!
Hürrem'den komple kurtulmaya çalışmayı yeğledi defalarca..
Yaktırdı,zehirletti,dövdü,dövdürdü,bıçaklatmaya kalktı vs vs..Ama başaramadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…