Milliyet'in röportajında yer alan açıklama şöyle: Sezon bitmeden birkaç trajik ölüm olacak. Şehzade Mehmet biri. Hürrem’in ilk kez kendi canından bir can kopuyor. Süleyman için de büyük bir kayıp, 22 yaşında ölüyor ve Şehzadebaşı Camii onun adına yapılıyor, mezarına taht koyuyor Süleyman.
Bu acı ikisini de başka bir yere taşıyor, bu da bizi asıl trajedilere sürükleyecek olan kapıyı açıyor aslında. Sezon finali Şehzade Mehmet’in ölümüyle olacak.
Nigar ile Hatice Sultan daha önce ölecekler. İkisi de seyircinin çok sevdiği karakterler. Hatice tabii başlı başına bir trajedi kaynağıydı.
2. fragmanı izledim şimdi çok haraketli bi bölüm şah osmanlı tokadını yiyor bildiğin osmanlı tokadı yaw adam 3 metre öteden koşarak atıyor tokadıSonrada vezirlik gidiyor tabi
100. Bölüm
Şehzade Mustafa ise babasının kendisinden vazgeçtiğini düşünüyor. Rüstem Lütfi Paşadan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Mustafayı Manisadan sürdürmeye uğraşıyor.
Hürrem Mehmeti Manisa sancağına çıkarmakta kararlıdır. Rüstem Mustafayı Manisadan sürdürmek için yeni bir tuzak kurarken,
Mustafa hakkındaki kuşkuları Süleymanı tüketir. Şehzade Mustafa ise babasının gözünde değerini yitirdiğini düşünmektedir. Kardeşlerinin sancak haberiyle rahatlayan Mustafa, Rüstemin kurduğu tuzağa düşer.
Süleyman ise Mustafa hakkında öyle bir karar verir ki, sonun başlangıcı olur. Muhteşem Yüzyıl, 22 Mayıs Çarşamba Akşamı Starda..
aaa 2 fragman yayinlandimi ben arastirdim bulamadim
5 dakika önce izledim starda
yasasinnnnnnn nigar bu bolumde olucek demek
Mihrimah perişan halde.Şah çok üzgün haticede.Yapıklarının suçlululuğu var birde duyulma korkusuanlatabilirmisin neler oluyor :26:
Mihrimah perişan halde.Şah çok üzgün haticede.Yapıklarının suçlululuğu var birde duyulma korkusu
Mihrimah şah a kızıyor sizden bilirim gibisinden hürremde aynı şekilde.Nigarı görüyoruz bebekle kaçarken ve peşinde rüstemi.Rüstem nigarı yakalıyor.
Şah lütfüye boş ol boş ol diyor üçüncüsünü diyemeden 3 metre öteden lütfü koşarak tokadın hasını indiriyor
Ardındaki sahnede süleyman lütfüye seni veziri azamlıktan aldım diyor
fragman yazimi icin tskler
fragman tam istedigim gibiymisgel carsamba gel
Rica ederim
Evet fragamn çok haraketli.Evet siz hürrem severler için güzel bölümler başlıyor da denilebilir artık yeni sezona kadar hürremin galibiyetini izleyeceksiniz.Yeni sezonda kimi atarlar önüne bilmem.
Bu ara fragmanda yazmayı unutmuşum süleyman bu bebek olayından sorumlu olanların kellesi vurulacak gibi bişey diyor.Sümbül mercana aynı şeyleri diyor bir çok ayrıntı vardı ama ben şuan hatırlayamadım.
En güzelide mustafamı görmedim.Çünkü ne zaman görsem üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?