Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bunca yazılıp çizilenden sonra indan bir açıklama yapmazmı rahatsızım döneceğim diziyi bırakmadım çıkan haberler asılsız diye.Eskisi gibi değil ki şimdi olanaklar interneti var sosyal medyası var.Yapımcılarda bir açıklama yapabilirdi çok zor değil.Bu işte bir iş bu sessizlikde bir şey var

okuyan ziyaretçi sayısı azaldı:44:yapımcılar geldi okudular gittiler anladilarki halk Meryem i istiyor
Tatlı Gaci ben bırakacağıni sanmıyorum ya o yalandırbirde Türkiyeyi çok sevmişti öyle görünüyordu.
yoksa tüm bunlara can ateş mi sebep oldu:44:

yoksa bu işlerin hepsi bir reyting oyunu muyani meryemin durumundan yararlanarak bilerek mi aciklama yapmıyorlarki:26:

Eğer can ateş yüzünden gittiyse yine ayıp eder.Profosyenel bir iş yapıyor yaptığı işe saygısı olmalı.Candan erçetin annesi öldüğü günün gecesi sahneye çıktı.Neden çünkü o profosyonel içi ne kadar yansa da yapması gerekeni yapar meryemde yapmalı.Her şeyden önce meryem bir açıklama yapmalı bu ne böyle kapı duvar

yoksa bu işlerin hepsi bir reyting oyunu muyani meryemin durumundan yararlanarak bilerek mi aciklama yapmıyorlarki:26:

Reytinge ihtiyacımı var bu dizinin.Bir oyuncu kendi adının karalanması sevenlerinin üzülmesini göze alarak böyle bi oyuna nasıl girer.Bence oyun değil bir şey var ya çıkacak ya üstü kapanacak

Hürrem çekip gitmiş inanamadım.Çalışmaktan psikolojisi bozulmuş hasbamın.Bana versinler haftalık 35bin lirayı haftada 5 gün sette gece gündüz çalışırım üstüne bi de yapımcıların evine temizliğe giderim valla

kesinlikle ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor bence bu durum da bi terslik yok o klasik tatilinde ama basın boylr yansitinca dizi ve yapımcılar bundan yararlanmak istediler belkide Meryem uzerlide onlara bağlı sonuçta

can ateş fişteklemiş olabilir kızı
zampara suratlı herif

Ben böyle bi oyun içinde olduklarını sanmıyorum.Bir sıkıntı var bunu kendi aralarında çözerler umarım.Meryem en azından ekmek yediği bu diziye çalışanlarına biz sevenlerine bunu borçlu ne kadar memnun olmasa da gelip dizi bitene kadar oynamalı
i

üstüne ben bi de senaryoyu yazar,sülümanın ayakkabılarını da boyarım

bize de malzeme çıktı haaaa....ekşın ekşın

Face sayfasına zaten insanlar geri dön falan yazmaya başlamışlar yurt dışında olsa da sonuçta int girip bi twit atabilir yani 17 mayısa kadar her gün fotoğraf yada bişeyler paylaşıyordu bence de bunun altında birşey var yani boş değil konuşulanlar

kaldık yine biz bize :)))

neyyyy meryem uzerli dizi den çıkıyor mu yoksa
hasta olup istirahatte diye okumuştum ama
off hürremi daha güzel kimse oynayamaz yaa
bi sevdiğim dizim bozmayın yaaaaaa

bu giderse yerine kimseyi getiremezler artık.tutmaz bu saatten sonra.Olsa olsa öldürürler öyle ayrılır diziden

konuyla ilgili twittler...

--Meryem Uzerli'ye tükenmişlik sendromu teşhisi koyulmuş. Zenginin fazla mesaiden illallah etmesinin adı bile başka.
--dizilerin çalışma koşulları belli değilmi?meryem uzerli samimiyse baştan kabul etmeyecekti.ünlü olduktan sonra değil.
-- aldığı o kadar parayla nasıl tükenir arkadaş!! o kadar parayla elektrik santrali kurulur,çevreye bile elektrik verilir

--BELÇİM BİLGİN..Meryem Uzerli'nin tavrını ve cesaretini gonulden destekliyorum,butun set calisanlari icin bir zulümdür dizi sureleri kısaltılmalı!

Vallahi benim kuzen ünlü bi dizide yan roldeydi...10 bölüm yada daha fazla oynadı..abla diyo başroller okadar kaprisliki biri gelmez dediği saatte biri başım ağrıyo der uyur biz bekliyoruz sabahın 4 üne kadar keyifleri olsun diye demişti...üstelik 750 liraya...parayı küçümsediğinmden değil aldıklarını az bulan ünlüler için diyorum...bütün set çalışanları bukadar çok düşünülüyosa onlar için yürüyüş yapsınlar bizden çok daha az kazanıyolar bizim için saatlerce bekliyolar yoruluyolar diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…