evet evet içimizde kalan herseyi dokelim mafettin zaten Firuze ile filan bari Meryem i kaçırma diyelim
firuzeyi getirsinler hürrem olarak bak ozman reytingler nasil sondan geliyor
Bunca yazılıp çizilenden sonra indan bir açıklama yapmazmı rahatsızım döneceğim diziyi bırakmadım çıkan haberler asılsız diye.Eskisi gibi değil ki şimdi olanaklar interneti var sosyal medyası var.Yapımcılarda bir açıklama yapabilirdi çok zor değil.Bu işte bir iş bu sessizlikde bir şey var
okuyan ziyaretçi sayısı azaldı:44:yapımcılar geldi okudular gittiler anladilarki halk Meryem i istiyor
Tatlı Gaci ben bırakacağıni sanmıyorum ya o yalandırbirde Türkiyeyi çok sevmişti öyle görünüyordu.
yoksa tüm bunlara can ateş mi sebep oldu:44:
yoksa bu işlerin hepsi bir reyting oyunu muyani meryemin durumundan yararlanarak bilerek mi aciklama yapmıyorlarki:26:
Eğer can ateş yüzünden gittiyse yine ayıp eder.Profosyenel bir iş yapıyor yaptığı işe saygısı olmalı.Candan erçetin annesi öldüğü günün gecesi sahneye çıktı.Neden çünkü o profosyonel içi ne kadar yansa da yapması gerekeni yapar meryemde yapmalı.Her şeyden önce meryem bir açıklama yapmalı bu ne böyle kapı duvar
okuyan ziyaretçi sayısı azaldı:44:yapımcılar geldi okudular gittiler anladilarki halk Meryem i istiyor
Tatlı Gaci ben bırakacağıni sanmıyorum ya o yalandırbirde Türkiyeyi çok sevmişti öyle görünüyordu.
yoksa tüm bunlara can ateş mi sebep oldu:44:
kesinlikle ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor bence bu durum da bi terslik yok o klasik tatilinde ama basın boylr yansitinca dizi ve yapımcılar bundan yararlanmak istediler belkide Meryem uzerlide onlara bağlı sonuçta
Hürrem çekip gitmiş inanamadım.Çalışmaktan psikolojisi bozulmuş hasbamın.Bana versinler haftalık 35bin lirayı haftada 5 gün sette gece gündüz çalışırım üstüne bi de yapımcıların evine temizliğe giderim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?