Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
geçen haftalar da instagramında görmüştüm ... paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 720016

bence yapım sirketının en basta yaptıgı hata meryemın ılk teklifini kabul etmemesi meryem uzerlı onlara oyle bı para kazandırıyodukııı 20 bin lirayı haketmıyodu ... dızının bas karakterı ana karakterı o ... madem bukadar yukselttınız ısteklerıne karsı gelmıcekdınız hıc bısey yapamıcanı sandılar... kadın cektı gıttı sımdı bı tarafları tutusdu yapımcıların. kımse ızlemez en azından bı kişi bin kişidir diyorum ben ızlemem meryem olmassa diziyi kimse kimsenın yerını dolduramaz zaten o ayrı bı konu ama meryemın yerını hıc kımse dolduramas sanmıyorum... umarım catır catır parasını oderler ve gerı gelır hakedıyo hatun ...

ben açıklamayainanıyorum ,sebebi de şu neticede bu haftanın bölümü çekilmedi mi? çekildi ,çekilmeseydi fragmanı nasıl izleyecektik,adam set çalışanları bir hafta dinlensin demesi doğrudur o zaman,meryem gerçekten rest çekiyorsa onu ikna etme sürecvinde çaktırmadan bölümü yayına koyarlardı çarşamba akşamı...bilemedim ki ben

şu an bile diziden soğumuş durumdayım ,kimseye çaktırmıyorum
geçen hafta izlememiz gereken bölümü bu hafta izleyebilecekmiyiz o bile belli değil,iple çekemiyorum çarşambayı...

Tamam kabul işleri zor şartları zor.Zor ama misli ile fazlası ile alıyorlar karşılığını.Şu devlette maden işçisinden inşaat işçisine aylık bin liraya belleri kopana kadar kazma kürek sallıyorlar soğuk yorucu demeden.Yaptıkları şımarıklığın daniskası başka bir şey değil

Madem çok yorucu yapmasınlar sanki başına silah dayadık illa oyuncu ol diye hey allahım

bi çapanoğlu var ama ,du bakalım

çok kötü kokular geliyor burnuma....

hehehehehehehe

meryem bittin sen kızım ...

meryem out Beren in !

yok yok kızlar meryem uzerli giderse o diziyi ne carolin ne demet nede beren saat kaldırabilir.. o rol bence meryem uzerliye yakışıyordu sadece gidersede bidaha izlemem ki ben yaa ne o ole.. orjinali gitmiş imitasyonu gelmiş gibi.. bööööğ.. meryem gelsinn yaaa..

meryem giderse acil final yapar dizi

geçen haftalar da instagramında görmüştüm ... paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 720016

bende gazetede okudum bu yazdıklarını birşeyler var ama dur bakalım ama bir ödül yarışmasında da değinmişti dizilerin gereğinden fazla uzun olduğuna.

Bence Meryem'in gitmişse bile gitme sebebi parasının az olduğundan değil twitte de dediği gibi kendim için değil başkaları için yapıyorum diyor herkese haksızlık diyor. Yani uzun çalışma saatlerini bu kadar yorulmalarını protesto ediyor yoksa diretse zaten verirlerdi istediği parayı demek ki para değil söz konusu olan. Bence de carolin falan yok yaa kim gelirse gelsin o diziyi izletemez bana.

bende onu dedim işte fragman izlediğimize göre o bölüm çekildi çaktırmamak için o bölümü koyabilirlerdi yayına ama şöyle birşey de var zaman kazanmak için tekrarı yayınlayıp sonra yeni bölüm koyacaklar ancak birkaç bölüm birden çekildiyse tail vermeleri de doğal geliyor bana.

hehehehehehehe

meryem out Beren in !

Kazen siz Beren'i söyleye söyleye getireceksiniz diziye. Ama devam eden dizisi var imkansız. Ben dedim intikam ve muhteşen birleştirilse süper birşey çıkar ortaya amaç intikam değil mi ikisini bir arada aradan çıkarır işte Beren hem ona afilli kıyafetler yakışıyor o elbiselerde pek yakışır ama Kanunu ne oldu benim hatuna yahu diyebilir yok yok Hürrem'i isterizz..

meryem giderse acil final yapar dizi

Rabişş o finalde nasıl olur artık bilmem yanii Hatçe Nigar bir anda ölürler, Mustafanın kelle gider, Mehmet ölür, hoopp bir bakarız Hürrem 'de hakkın rahmetine kavuşmuş tabii bu arada Hürrem'i de hiç görmemiz lazım öyle final nasıl olacaksa. Vallahi görmedğimiz şeyler değil anında yapılan finaller. Ama o 3 seneye fena halde yazık olur hep o kötü finalle akıllarda kalır tüm emeklerde heba olur giderr

belki final yapmazlar meryemin yerine baskasini bulurlar ama dizi tutmaz

kimse izlemez senaryo cok cabuk isler ozman

birkac gün daha bekliyelim bakalim isin asli neymis

bu haberlere sessiz kalindikca bendede süphe uyandirmaya basladi

hehehehehehehe

meryem out Beren in !

berene de aşkı memnudan beri gıcığım..
ondan hürrem olur..
karaktere gıcığım bi de beren olursa duble gıcık olurum

kendisini millet için feda ediyorsa da, millet devam eder,parayı cebine koyar, olan meryeme olur
gitti balya balya dizi paraları

Kızlar Meryem'in twitlerine baktım o paylaşılan yazıyı tiwit ettikten sonra resimler paylaşmış iş arkadaşlarıyla stüdyoda gayette iyi gözüküyor gülüyordu falan bunlar bana bir sorun olmadğını düşündürüyor ama yazmamış son günlerde hiçbirşey.

Belki o zaman aynı bizim safa geçersin rabia anti hürremci olarak izlersin

meryem uzerlinin aldığı parayı (35 bin) beğenmediğini halit ergenç kadar (65 bin ) istediğini yazmış bi int. sitesinde.. bu devirde insanlar asgari ücretle üstelik 24 saatlerini birbirine katarak çalışıyolar.. onun işinin zor oldugunu yada kolay oldugunu kastetmedim ama bölüm başına bu parayı alıpta zamandan şikayet etmesi ne kadar mantıklı.. 7 ceddine yeter 1 bölümün parası üstünede ukalalık etmesi bana çok bayat bi davranış geldi.. malesef ki o diziyede ondan başkası yakışmaz.. en başında dizinin yapımcıları bu tarz şeyleri konuşupda alıcaklardı işe.. zaten bundan sonrada izlemem yaa...

haklısınız orda insanlar kendilerini parçalıyor 2-3 kuruş için.. ama bu para işi hep böyle.. televizyon camiasında hemde

meryem uzerli tarafından düşünülünce aslında haklı. şöyle haklı türkiyede böyle izlenen bir dizinin başrolü en az 50 almalıydı. beren saat'in ne kadar aldığını bilmiyorum ama ondan çok saha fazladır. meryem uzerlide piyasayı öğrenince fiyat istemiş

ister versinler ister dizi bitsin hiç umrum değil artık suyunu çıkardılar

mihrimahı bihter gibi yaptılar :)

meryeemm geri dön noluuur geri dööön
bı hurremı tutamadılar ellerınde becerıksızler
kaçtı kız nolcek şimdi gitti dizimiz gümbürtüye gittiiiiiii
meryem'sız dizi imkansız olduğu için biter dizimiz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…