benim güzel pargalı paşamın ahı tutmuştur..:86:
konuyla ilgili twittler...
--Meryem Uzerli'ye tükenmişlik sendromu teşhisi koyulmuş. Zenginin fazla mesaiden illallah etmesinin adı bile başka.
--dizilerin çalışma koşulları belli değilmi?meryem uzerli samimiyse baştan kabul etmeyecekti.ünlü olduktan sonra değil.
-- aldığı o kadar parayla nasıl tükenir arkadaş!! o kadar parayla elektrik santrali kurulur,çevreye bile elektrik verilir
--BELÇİM BİLGİN..Meryem Uzerli'nin tavrını ve cesaretini gonulden destekliyorum,butun set calisanlari icin bir zulümdür dizi sureleri kısaltılmalı!
Vallahi benim kuzen ünlü bi dizide yan roldeydi...10 bölüm yada daha fazla oynadı..abla diyo başroller okadar kaprisliki biri gelmez dediği saatte biri başım ağrıyo der uyur biz bekliyoruz sabahın 4 üne kadar keyifleri olsun diye demişti...üstelik 750 liraya...parayı küçümsediğinmden değil aldıklarını az bulan ünlüler için diyorum...bütün set çalışanları bukadar çok düşünülüyosa onlar için yürüyüş yapsınlar bizden çok daha az kazanıyolar bizim için saatlerce bekliyolar yoruluyolar diye ..
ben açıklamayainanıyorum ,sebebi de şu neticede bu haftanın bölümü çekilmedi mi? çekildi ,çekilmeseydi fragmanı nasıl izleyecektik,adam set çalışanları bir hafta dinlensin demesi doğrudur o zaman,meryem gerçekten rest çekiyorsa onu ikna etme sürecvinde çaktırmadan bölümü yayına koyarlardı çarşamba akşamı...bilemedim ki ben
yok yok kızlar meryem uzerli giderse o diziyi ne carolin ne demet nede beren saat kaldırabilir.. o rol bence meryem uzerliye yakışıyordu sadece gidersede bidaha izlemem ki ben yaa ne o ole.. orjinali gitmiş imitasyonu gelmiş gibi.. bööööğ.. meryem gelsinn yaaa..
bence yapım sirketının en basta yaptıgı hata meryemın ılk teklifini kabul etmemesi meryem uzerlı onlara oyle bı para kazandırıyodukııı 20 bin lirayı haketmıyodu ... dızının bas karakterı ana karakterı o ... madem bukadar yukselttınız ısteklerıne karsı gelmıcekdınız hıc bısey yapamıcanı sandılar... kadın cektı gıttı sımdı bı tarafları tutusdu yapımcıların. kımse ızlemez en azından bı kişi bin kişidir diyorum ben ızlemem meryem olmassa diziyi kimse kimsenın yerını dolduramaz zaten o ayrı bı konu ama meryemın ye
rını hıc kımse dolduramas sanmıyorum... umarım catır catır parasını oderler ve gerı gelır hakedıyo hatun ...
ben açıklamayainanıyorum ,sebebi de şu neticede bu haftanın bölümü çekilmedi mi? çekildi ,çekilmeseydi fragmanı nasıl izleyecektik,adam set çalışanları bir hafta dinlensin demesi doğrudur o zaman,meryem gerçekten rest çekiyorsa onu ikna etme sürecvinde çaktırmadan bölümü yayına koyarlardı çarşamba akşamı...bilemedim ki ben
çok kötü kokular geliyor burnuma....
hehehehehehehe
meryem bittin sen kızım ...
meryem out Beren in !
hehehehehehehe
meryem out Beren in !
meryem giderse acil final yapar dizi
Rabişş o finalde nasıl olur artık bilmem yanii Hatçe Nigar bir anda ölürler, Mustafanın kelle gider, Mehmet ölür, hoopp bir bakarız Hürrem 'de hakkın rahmetine kavuşmuş tabii bu arada Hürrem'i de hiç görmemiz lazım öyle final nasıl olacaksa. Vallahi görmedğimiz şeyler değil anında yapılan finaller. Ama o 3 seneye fena halde yazık olur hep o kötü finalle akıllarda kalır tüm emeklerde heba olur giderr
hehehehehehehe
meryem out Beren in !
bende gazetede okudum bu yazdıklarını birşeyler var ama dur bakalım ama bir ödül yarışmasında da değinmişti dizilerin gereğinden fazla uzun olduğuna.
Bence Meryem'in gitmişse bile gitme sebebi parasının az olduğundan değil twitte de dediği gibi kendim için değil başkaları için yapıyorum diyor herkese haksızlık diyor. Yani uzun çalışma saatlerini bu kadar yorulmalarını protesto ediyor yoksa diretse zaten verirlerdi istediği parayı demek ki para değil söz konusu olan. Bence de carolin falan yok yaa kim gelirse gelsin o diziyi izletemez bana.
bende onu dedim işte fragman izlediğimize göre o bölüm çekildi çaktırmamak için o bölümü koyabilirlerdi yayına ama şöyle birşey de var zaman kazanmak için tekrarı yayınlayıp sonra yeni bölüm koyacaklar ancak birkaç bölüm birden çekildiyse tail vermeleri de doğal geliyor bana.
Kazen siz Beren'i söyleye söyleye getireceksiniz diziye. Ama devam eden dizisi var imkansız. Ben dedim intikam ve muhteşen birleştirilse süper birşey çıkar ortaya amaç intikam değil mi ikisini bir arada aradan çıkarır işte Beren hem ona afilli kıyafetler yakışıyor o elbiselerde pek yakışır ama Kanunu ne oldu benim hatuna yahu diyebiliryok yok Hürrem'i isterizz..
belki final yapmazlar meryemin yerine baskasini bulurlar ama dizi tutmaz
kimse izlemez senaryo cok cabuk isler ozman
birkac gün daha bekliyelim bakalim isin asli neymis
bu haberlere sessiz kalindikca bendede süphe uyandirmaya basladi
meryem uzerlinin aldığı parayı (35 bin) beğenmediğini halit ergenç kadar (65 bin ) istediğini yazmış bi int. sitesinde.. bu devirde insanlar asgari ücretle üstelik 24 saatlerini birbirine katarak çalışıyolar.. onun işinin zor oldugunu yada kolay oldugunu kastetmedim ama bölüm başına bu parayı alıpta zamandan şikayet etmesi ne kadar mantıklı.. 7 ceddine yeter 1 bölümün parası üstünede ukalalık etmesi bana çok bayat bi davranış geldi.. malesef ki o diziyede ondan başkası yakışmaz.. en başında dizinin yapımcıları bu tarz şeyleri konuşupda alıcaklardı işe.. zaten bundan sonrada izlemem yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?