Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
öyle canım istemiyo diyip bırakıp gidemez ki, onun sözleşmesi vardır, sözleşmenin kimbilir kaç paralık ceza maddesi vardır..
bi diziyi öyle kafasına göre bırakıp giden birine bi daha hangi yapımcı güvenip de milyon dolarlık projesinde rol verir. ok çok sevdi herkes meryemi ama bulunmaz hint kumaşıda değil yani, bu dizinin içine ederse bi dahada piyasada zor yer bulur kendine.

karar verdim gidicem senariste açık açık konuşucam tamam sana zamanında çok kızdım ama sende kabul et ara ara saçmaladın...şimdi meryemde gittiyse oturup uzlaşmanın vakti geldi...bölüm başı 5 bine varım...hareketleri izliye izliye öğrendim zaten. saçımıda boyarım kızıla... gözlere lens...oldu bitti...

ama yok illa meryem dersen ben başka bir role de uyum sağlarım...maksat dizi yürüsün...

haha acil final durumlarında bende de güzel bi senaryo var bakın, :)
firuze geri gelir ( hani giderken bi cümle kurmuştu yolda, bu iş burda bitmedi dercesine)
hani hünkarı kaybedersem içerim o zehiri demişti....:)
efendime söyliyim öhhmm :)
firuze gelir, hürremin katakülle ile ölümüne sebep olur...hatce sultan zaten firuzeyi severdi...şah sultanın da kocasının yüzünde firüzeyi düşünecek hali yok...:)
velhasıl kelam, mustafa ölür, mahidevran ve rümeysa yas tutar, hatce hürremin ölmesiyle muradına ermenin verdiği gururla kasım kasım dolanır ortalarda...hüsrevle halvet falan..
şah sultan ve lütfü paşanın ahvali malum zaten....malkoç silvia'yla kaçar :)
mihri de halaları gibi devleti ali osman diye tutturur. :)..meydanda rüsteme kaldı ya, at koşturur artık

Meryemi Hürrem olarak sevmezdim ama Meryem uzerli olarak çok doğal gelirdi.Ama bana tükenmişlik sendromuna girmesini yadırgadım.Çok çalışıyorlarmış dizi oyuncuları yıpranıyormuş.Duyanda belediyenin çöp toplayan işçisi sanırsın.Bu ülkede bizim evde bir dakika kokusuna dayanamadığımız çöpleri sabahın köründen akşamın körüne çöp arabasının arkasında güneşin alnında.yağmurun en şiddetlisinde arabaya sadece tutunarak bütün gün çöp toplayıp karşılığında sadece asgari ücret alan işçi ne yapsın.Yada bu sıcak yaz gününde kavurucu sıcaklardan biz bunalırken şehirler arası yolları evlerinden uzakta güneşin alnında asvalt döküp karşılığında sadece asgari ücret alan kişiler ne yapsın onlar hangi sendroma girsin.Yok Halit Ergenç bölüm başı şu kadar alıyormuş Halit Ergenç'in ilk dizisi değilki ,yada Beren Saat şu kadar alıyormuş Berende kaçıncıya başrolde oynuyor:Almanyadan gel baban Türk bir tarafında Türk genin var,çok doğalsın diye seni sevdik ama sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şimdimi boykot kararı aldın:dizinin bitmesine kaç bölüm kalmıştıkiyapımcınla oturur,çalışma saatlerindemi anlaşma yapardın,aldığın ücrettemi anlaşma yapardın bizi ilgilendirmez ama senin boykotunun zamanı yanlış.Boykotu dizi sezon finali girince yapsaydı daha mantıklı olurdu.

3 bolum için hurremi sancga gonderip sezona girecekler
seneyede yeni hurrem bulacakalr diye okuudm ben b plani oalrak

diziyi izlmeiyorum ama hangi haber sitesini açsam bunu goruyorum :) zorla okutturuyolar resmen
alin size huremm katakullinin alasi :))))

gerçek hurremde yokdur bu bizim meryemdeki numaradan devreleri yakma olayi

azra olmaz yaa, çok saf temiz görünüyor :)
bence carolin olmalı kesinlikle carolin..hem hürremden daha cin...ne şeytandır o ne cindir...

sari$in mi olmasi lazim kiz illaa
azra dedim ama çokda içime sinmedi
ajda pekkan falanmi yapsak :)))))

carolin çok sevimsiz olmasin ooo
Meryem sevimli gorunuyordu en azindan

sari$in mi olmasi lazim kiz illaa
azra dedim ama çokda içime sinmedi
ajda pekkan falanmi yapsak :)))))

carolin çok sevimsiz olmasin ooo
Meryem sevimli gorunuyordu en azindan

sarışın değil kızıl olmak zorunda...
tarihteki hürrem kızıl saçlı mavi-yeşil gözlü, süt gibi beyaz tenliymiş..
rutenyalı moskof kızı aleksandra :) ne kadar çirkin olabilir ki??
hürremime laf yok, çetelesini öğrendim iyice...

kizil olmak kolay iki kutu boyaya bakar :)))
gidip, moskovadan birini getirmesinler meryeme inat
Moskova diye bi ulke varmiydi gunumuzdee dagildiysada arayan bukur istedigini :)

bu haberi buldum ama duydugum kadari ile halit ergenc karisi ile pariste :44:

4.SEZON ESKİ HÜRREM OLMAYABİLİR.

Halit Ergenç ekip arkadaşlarını “Yapımcımız Timur Savcı Meryem’i her gün arayıp soruyor. Geriye 3 bölüm kaldı. Bir yolunu bulup bitireceğiz” sözleriyle sakinleştirdi. Timur Savcı dün sabah ekibiyle toplantı yaptı. “Meryem’i döndürmeye çalışıyorum. Gelmezse B planı yaparız. Yeni bir Hürrem buluruz” dedi.

ALINTI

bu haber bana uydurma gibi geldi

Amasya'ya gönderilecek
Uzerli dönmezse Hürrem Sultan senaryo gereği oğlu Şehzade Mehmet ile Amasya sancağına gönderilecek. Dizi 3 bölüm sonra yani 19 Haziran'da sezon finali yapacak. Yapım şirketinin yeni sezon içinse Hürrem Sultan'ı canlandıracak başka bir oyuncu arayışı içine gireceği öne sürüldü.

Kanuni kadar istiyor

"Çok çalışıp az kazanıyorum" diyen Meryem Uzerli diziden haftalık 12 bin 500 Euro (30 bin TL) kazanıyor. Ünlü oyuncunun konaklama giderleri de yapım şirketi tarafından karşılanıyor. Ancak Uzerli'nin dizide Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç kadar ücret isteği iddia edildi. Ergenç bölüm başına 65 bin TL kazanıyor.
Kanuni kadar istiyor

"Çok çalışıp az kazanıyorum" diyen Meryem Uzerli diziden haftalık 12 bin 500 Euro (30 bin TL) kazanıyor. Ünlü oyuncunun konaklama giderleri de yapım şirketi tarafından karşılanıyor. Ancak Uzerli'nin dizide Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç kadar ücret isteği iddia edildi. Ergenç bölüm başına 65 bin TL kazanıyor.

Yeni sezonda olurda uzerli dönmezse zaman atlaması yapıp daha yaşı olgun bir oyuncu alabilirler :26:

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem'i Namı değer Meryem Uzerli'nin ansızın ortalıktan yok olması ve dizi çalışmalarını sekteye uğratması, farklı alternatifleri de gündeme getirdi.

Eğer gerçekten haberler doğruysa, yani Meryem Uzerli aldığı parayı beğenmediği için çekimlere katılmıyorsa, Timur Savcı'nın, Uzerli'nin bu ‘restini' görmesi gerekiyor.

Çünkü Meryem Uzerli'nin, 3 yıldır rol aldığı bir dizinin yapım firmasını ve oyuncularını, sebebi her ne olursa olsun bu şekilde zor durumda bırakmaya hakkı yok.

Artı, Meryem Uzerli'yle ipler koparsa, "Muhteşem Yüzyıl"ın bitmesi gibi bir durum da söz konusu değil.

Dünyada çok örnekleri var.

Rating rekorları kıran dizilerde, zaman zaman oyuncu değişiklikleri yapılır. Biri gider, biri gelir. Dizi, kaldığı yerden devam eder.

Peki Meryem Uzerli giderse, yerine kim gelmeli?

Bu role Gülçin Santırcıoğlu getirilebilir. "Elveda Rumeli" dizisinde Hatice karekterini canlandırmış ve şivesiyle gönüllerde taht kurmuştu. Şivesi kadar da görünüşüylede 'Hürrem Sultan' Meryem Uzerli'yi de andıran Santırcıoğlu dizinin yeni sezonunda taze kan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…