olabilir ama biz meryemimizi isteriz
biz meryemimizi degizmeyiz kimseyleisterse dünya güzeli gelsin
benim pargalım gitmiş hürrem gitse kaç yazar ki
Meryemi bende çok beğeniyorum daha öncede çoğu kez söylemişyim çok güzel bir oyunculuğu var ve biz çok alıştık ona.Dönmesini bunca safsatanın yalan olmasını bekliyoruz.
kızlar onu bunu bırakında 890 zıyaretcı saka gıbı
ben inanmıyorum gideceğine ..bunlar diziyi tatilde de gündemde kalması için hazırlanmış spekülasyonlar bence...
hürrem ölecek zaten.. tarihte gidişat neticesiyle.. (erken yaşta ölecek 38 yaşında diye hatırlıyorum ben)
hürremin kızı devlet işlerinde annesinin yerini alacak..
Bu sessizlik hayra alamet değil.Gündem yapmak isteseler alevlendiriler olayı ama bu çok baka bişeyTimur bey bi zahmet aciklama yapsa iyi olacakherkes aciklama beklerken niye suskun bekliyorlar
ben inanmıyorum gideceğine ..bunlar diziyi tatilde de gündemde kalması için hazırlanmış spekülasyonlar bence...
hürrem ölecek zaten.. tarihte gidişat neticesiyle.. (erken yaşta ölecek 38 yaşında diye hatırlıyorum ben)
hürremin kızı devlet işlerinde annesinin yerini alacak..
O ziyaretçiler facebookdaki paylaşılan haberden dolayı tıklayanlar
Bu sessizlik hayra alamet değil.Gündem yapmak isteseler alevlendiriler olayı ama bu çok baka bişey
38 değil 50 küsürlerde 38 olması mümkün değil zaten mihrimahı 10 yaşında doğurmadıya
Bu sessizlik hayra alamet değil.Gündem yapmak isteseler alevlendiriler olayı ama bu çok baka bişey
38 değil 50 küsürlerde 38 olması mümkün değil zaten mihrimahı 10 yaşında doğurmadıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?