Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
biz meryemimizi degizmeyiz kimseyle isterse dünya güzeli gelsin

Meryemi bende çok beğeniyorum daha öncede çoğu kez söylemişyim çok güzel bir oyunculuğu var ve biz çok alıştık ona.Dönmesini bunca safsatanın yalan olmasını bekliyoruz.

Siz hala meryem diyorsunuz anlaşma yapıldı bile : )

Meryemi bende çok beğeniyorum daha öncede çoğu kez söylemişyim çok güzel bir oyunculuğu var ve biz çok alıştık ona.Dönmesini bunca safsatanın yalan olmasını bekliyoruz.

Timur bey bi zahmet aciklama yapsa iyi olacak herkes aciklama beklerken niye suskun bekliyorlar

ben inanmıyorum gideceğine ..bunlar diziyi tatilde de gündemde kalması için hazırlanmış spekülasyonlar bence...

hürrem ölecek zaten.. tarihte gidişat neticesiyle.. (erken yaşta ölecek 38 yaşında diye hatırlıyorum ben)

hürremin kızı devlet işlerinde annesinin yerini alacak..

yok okadar erken yasda degil 53 diye biliyorum

Timur bey bi zahmet aciklama yapsa iyi olacak herkes aciklama beklerken niye suskun bekliyorlar
Bu sessizlik hayra alamet değil.Gündem yapmak isteseler alevlendiriler olayı ama bu çok baka bişey

38 değil 50 küsürlerde 38 olması mümkün değil zaten mihrimahı 10 yaşında doğurmadıya

Bu sessizlik hayra alamet değil.Gündem yapmak isteseler alevlendiriler olayı ama bu çok baka bişey

38 değil 50 küsürlerde 38 olması mümkün değil zaten mihrimahı 10 yaşında doğurmadıya

banada öyle geliyor pazartesini bekliyorum belki bi aciklama yaparlar

doğru söylüyorsunuz 52 yaşında vefat etmiş hürrem..aklımda nasıl 38 kaldıysa artık

hürremin kızı 17 yasında evlendi..2 yıl sonra bebeğı oldu..19 eder..

52-19 = 33 sene sonra ohoo daha varmıs ölmesine

Hürrem 53-58 arası bir yaşta ölecek. Yani 1558 de Şuan 1539-1540larda olmaları lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…