banada öyle geliyorpazartesini bekliyorum belki bi aciklama yaparlar
doğru söylüyorsunuz 52 yaşında vefat etmiş hürrem..aklımda nasıl 38 kaldıysa artık
hürremin kızı 17 yasında evlendi..2 yıl sonra bebeğı oldu..19 eder..
52-19 = 33 sene sonra ohoo daha varmıs ölmesine[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/B]
Durun yaw ne olmuş hürreme niye değişmiş hayırdır ?
Durun yaw ne olmuş hürreme niye değişmiş hayırdır ?
Olayı nereden beri bilmiyorsun oradan anlatayım
en son geçen hafta izledimne çok aksiyon olmuş
Şöyle bir haber vardı. Dizinin bu sezon zaten 3 bölümü kalmış çekilen bölüm hariç. Bu üş bölümü Meryemsiz çıkarabilmek için Hürrem Mehmet ile Amasya sancağına gitti gibi gösterilecekmiş ve bu şekilde bu bölümler çekilecekmiş. Yeni sezonda da yeni oyuncu gelecekmiş artık bilemiyorum kim gelecek. Açıklama yapılmaması kuşku uyandırıyor ama şöyle birşey de var aklıma gelen belki de Hürrem'e erken tatil verdiler bu şekilde sancağa gitmiş gibi gösterecekler diğe sezonda dönecek herşey bence bu hafta değil de haftaya olan bölümde anlaşılır az çok çünkü Hürrem geri dönerse sancağa da gitse gösterilir Hürremsiz sezon finali olmaz.
Oo baya geride kalmışsın sen
Meryem iddalara göre tükenmişlik sendromuna tutulmuş işinden parasından hiç bir şeyden memnun değilmiş
Bu yüzden Almanya'ya gitmiş.Dönüp dönmeyeceği belli değil
Yapımcı yerine başka oyuncular düşünmeye başlamış
Bunu bende duymuştum Timur Savcı Meryemin daha önce verdiği sinyallerden dolayı böyle bişey olabileceği içi; searistlere meryemin gitmesi durumunda olayı yönetebilecek şekilde yazmalarını söylemiş.Senaristlerde bayadır askıda olan sancak olayını gündeme getirmişler.Meryem giderse hürremde sancağa gidecek
Evet doğru..
Bugün bana teklif geldi Hürrem rolü için
Ama Şaka bir yana seyredilmez Hürremsiz Muhteşem de
hmm olabilir de bu sancak olayı yoktı hiç gündemde birden nasıl ortaya çıktı dimi. Ama dizide aylar geçti falan Mihrimah doğum yaptı etti mutlu mesut dizi sürerken araya mutlaka birşey girer o da bu sancak olayıydı. Hem senaryo da günü gününe yazılmaz ki stoklar vardır yine de mümkün görünüyor hani çünkü Meryem baya sinyal vermişti bir ödül gecesinde falan. Yine de ben ihtimal vermiyorum hiç gelmeyeceğine 3 senedir sorun yoktu bu sene sonu mu sorun oldu. Vallahi Hürrem giderse kim gelirse gelsinn asla ve asla izlemem dizinin büyüsü gider bir kere yaa biz o aşk için seyrediyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?