Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
banada öyle geliyor pazartesini bekliyorum belki bi aciklama yaparlar

Umarım böyle can sıkıcı oluyor

Belki bu gidişle dizide 38 yaşında ölecek

en son geçen hafta izledim ne çok aksiyon olmuş

Oo baya geride kalmışsın sen

Meryem iddalara göre tükenmişlik sendromuna tutulmuş işinden parasından hiç bir şeyden memnun değilmiş
Bu yüzden Almanya'ya gitmiş.Dönüp dönmeyeceği belli değil

Yapımcı yerine başka oyuncular düşünmeye başlamış

Şöyle bir haber vardı. Dizinin bu sezon zaten 3 bölümü kalmış çekilen bölüm hariç. Bu üş bölümü Meryemsiz çıkarabilmek için Hürrem Mehmet ile Amasya sancağına gitti gibi gösterilecekmiş ve bu şekilde bu bölümler çekilecekmiş. Yeni sezonda da yeni oyuncu gelecekmiş artık bilemiyorum kim gelecek. Açıklama yapılmaması kuşku uyandırıyor ama şöyle birşey de var aklıma gelen belki de Hürrem'e erken tatil verdiler bu şekilde sancağa gitmiş gibi gösterecekler diğe sezonda dönecek herşey bence bu hafta değil de haftaya olan bölümde anlaşılır az çok çünkü Hürrem geri dönerse sancağa da gitse gösterilir Hürremsiz sezon finali olmaz.

Bunu bende duymuştum Timur Savcı Meryemin daha önce verdiği sinyallerden dolayı böyle bişey olabileceği içi; searistlere meryemin gitmesi durumunda olayı yönetebilecek şekilde yazmalarını söylemiş.Senaristlerde bayadır askıda olan sancak olayını gündeme getirmişler.Meryem giderse hürremde sancağa gidecek

Evet doğru..
Bugün bana teklif geldi Hürrem rolü için

Ama Şaka bir yana seyredilmez Hürremsiz Muhteşem de

Son düzenleme:

hmm olabilir de bu sancak olayı yoktı hiç gündemde birden nasıl ortaya çıktı dimi. Ama dizide aylar geçti falan Mihrimah doğum yaptı etti mutlu mesut dizi sürerken araya mutlaka birşey girer o da bu sancak olayıydı. Hem senaryo da günü gününe yazılmaz ki stoklar vardır yine de mümkün görünüyor hani çünkü Meryem baya sinyal vermişti bir ödül gecesinde falan. Yine de ben ihtimal vermiyorum hiç gelmeyeceğine 3 senedir sorun yoktu bu sene sonu mu sorun oldu. Vallahi Hürrem giderse kim gelirse gelsinn asla ve asla izlemem dizinin büyüsü gider bir kere yaa biz o aşk için seyrediyorduk.

nerden çıktı bu ayrılık yaa hiç iyi olmadı hürrem gelmezse onunyerine kim gelirse gelsin dizinin tadı tuzu büyüsü kaçar
3 yıldan beri hayranlıkla izledik hepimiz şimdi nasıl meryem uzerlinin yerine bir başkası gelir ve nasıl o kii hemen kabul edilir olmaz OLMAMALI atın yerine eşek bağllanmazönerilen kadını ilk burda gördüm yada dikkat etmedimbilmiyorum ama yakışmadı yakışmaz ben meryem uzerlinin bukadar sorumsuzca herşeyi geride bırakıp kaçmasını biz izleyicilerine yaptığı büyük bir saygısızlık olarak gör
üyorum

offff ciddi ciddi çıktı mı diziden şimdi bu meryem yaa
şaka gibi
bütün izlediğim diziilere bişi oluyor yaa bitiyor ,ya en sevdiğim karakteri çıkarıyorlar
dizi izlemeyi bırakıcam ama artık ha ramak kaldı,sinirleniyorum

hürrem çıkacağına gıcık hatice sultan çıkaydı,şahruba mı nedir o çıkaydı ne bilim mahideevran çıkaydı da hürroşum çıkmayaydı yaa
hürrem yuvana dön yavrum sensiz dizinin tadı kalmaz

Asıl neden ortaya çıktı
Meryem Uzerli, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle Almanya'ya giderek bir kliniğe yattı.

Ünlü oyuncuya, çalışma hayatının getirdiği stresle beraber maddi ve manevi doyuma ulaşamama, bunun sonucunda mesleğe karşı duyarsızlaşma şeklinde kendini gösteren 'tükenmişlik sendromu' teşhisi kondu.

Ancak Uzerli'yi bu noktaya getirenin sadece ağır çalışma şartları olmadığı, son noktayı özel hayatındaki çalkantının koyduğu iddia edildi.

Uzun zamandır beraber olduğu, aynı evi paylaştığı Can Ateş'in geçen hafta çıktıkları Bodrum tatili dönüşü ilişkiyi noktalaması ve evi terk etmesi üzerine, Meryem Uzerli'nin psikolojisinin daha da bozulduğu ve yurtdışına çıktığı konuşuluyor.

Gülse Birsel Hürriyette çok güzel bir yazı yazmış Meryem Uzerlinin tükenmişlik sendromuyla ilgili

iyide yayınlanacak dizi hemen o hafta çekilmezki daha önceden çekilir 2 3 bölümü.Sonraki haftalar da izleyemeyecek miyiz acaba

Evet doğru..
Bugün bana teklif geldi Hürrem rolü için

Ama Şaka bir yana seyredilmez Hürremsiz Muhteşem de

Olurmu dersin Seni buarada mı keşfettiler Meg bu kadar hürremsever birini göz ardı edemeyiz mi dediler

İnan anti hürremci olmama rağmen kesinlikle hürremsiz olmaz bu dizi

Bence dizinin kalitesini büyüsünü bu haberler bile bozdu.Muhteşem yüzyıl setinden biz 3 senedir hiç birşey duymadık.Ne bileyim bi aşk bi kavga haberi hiç olmadı.Sessizce gidiyordu dizi o büyüyde koruyordu.Şimdi sanki o büyülü balona bir çizik attılar yavaş yavaş sönüyor gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…