Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Eyyy senaritslerr efendime söyleyim Timur bey yayıncısı yonetmeni b planı nedemek cidden Hürrem rolünde bi başkasını oynatmayı düşünmüyosunuz heralde yok artık bizim Meryem'e olan hayranlığımız zaten okey kadına hayranız, ama Hürremciler olarakta ayrı bi hayran kitlemiz var karaktere karşı ciddi ciddi Hürrem'i seviyoruz, her hareketini mimiklerini stratejilerini..boşuna reis demiyoruz
Sözün kısasııı değil Hürremi, Hürremin seslendirmesini bile başkası yapsa oolll-maz. Olmaz arkadaş, Hürrem Meryem'dir, biçilmiş kaftandır, çizilmiş kadındır, bu rol için bulunmaz hint kumaşıdır. Tabıkı baştan başkası oynasaydı ona alışırdı seyirci ama yani imkanı yok olmaz. Bitsin dizi daha iyi Allah aşkına batırmayın rezil etmeyin gül gibi dizimizi Sakın

Son düzenleme:
çok enteresan.. dizi ile ilgili olan kişiler hiç açıklama yapmıyor..

biraz bu söylentiler kasıtlı, ortalığa atılmış spekülasyon olabilir gibi geliyor...
100.bölüm gibi psikolojik bir rakama denk gelmesi ve sezon sonuna denk gelmesi
dizinin popülerliğini arttırmak ve söz ettirmek,merak uyandırmak için de olabilir..
son 3 bölümü hürremsiz sancağa çıktı senaryosuyla çekebilirler..
durumu muallakta bırakıp, soru işaretleri yaratmak için...

sonra yeni sezonda da küt diye hürrem dizi de yer alabilir

bu da bir teori olabilir

Tarih dizisini bile senaristler oyuncuya gore yazabiliyorlar :):)

Aynen şekerim olayın bu yönüde var. Tarihte oğullarıyla sancağa yalnız gıtmeyen tek hatun Hürrem. yine ilklerin kadını anacım Süleyman'la birlikte gıdıp gerı gelıyormuş. Sülüman orda da bırakmıyo Hürrem'i zaar
Bitirin daha iyi batırmayın rica ediciz

:13:

:))
Hürrem sultan, hastalikli cocugu cihangir icin diger cocuklarinin yanina gitmiyordu.
Ayrica dizide gösterilenlerin cogu hayal.
Sultan Süleyman in Hürremden sonrada baska kadinlardan cocugu olmustur.
Mahidevrandan 3 cocugu olmustur.
Diger eslerindende olmustur.
Hürremin bir oglu idam edilmistir ikisi hastaliktan ölmüstür.

Diziye gelirsek, Meryem Uzerli geri dönmeyecek.
Üzgünüm ama kendinizi alistiraniz iyi olur.
Baska birini bulacaklar büyük ihtimalle

Siz hala meryem diyorsunuz anlaşma yapıldı bile : )

Eki Görüntüle 720765

bence gayet uygun..

KIZLAR KENDİNİZİ ALIŞTIRIN,meryem bizi bıraktı,o kadar seveni varken,o kadar ödüller alırken bizi terk etti gitti daha ne meryem meryem diye yırtınıcam,eğer gerçekten hastaysa bunu türkiyede de tedavi olup,gerekli, yerlere rica ederdi,hayır olmaz meryem diyip zorla mı oynatacaklardı.resmen şımarıklık...
yeni kızı ben çok beğendim,tamam eskisi gibi duygusal izleyemem belki ama uygun yani kızz,lütfen şu meryem durumundan çıkın daha da prim yaptırmayın şuna,resmen bizi sattı gitti yani,daha ne üzülcem...3 bölüm daha dayanamadı

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin psikolojik destek için dizi setlerini terk etmesiyle ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil dalga geçti.

Mehmet Ali Erbil Meryem Uzerli'yle fena dalga geçti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin 'tükenmişlik sendromu' hastalığına yakalanıp ülkesine dönmesini ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ti'ye aldı.

Aldığı aylık ücreti beğenmeyen Meryem Uzerli'yi hedef alan Mehmet Ali Erbil, "50 bin Euro'ya geçinmek kolay mı? Kız ne yapsın? Ben ayda 5 Euro'ya geçiniyorum" dedi.

Tüm bunlar olurken Meryem Uzerli'nin ne zaman döneceği ise hala şüpheli...

Son düzenleme:
çocuklar duymasında biz hiç ille de Pınar Altuğ olsun demedik ama diğerleriyle de olmadı işte. Hele ki bu karakter, doldurulması çok zor. Maalesef büyük yaşantıların sorunları da büyük oluyor. Allah sağlık versin, umarım diziye Meryem Uzerli döner.

evet hürroşa bende kızgınım yeri dolmaz falan ama gülçin şantırcıoğlu gerçekten çok iyi oluncu elveda rumeliyi izleyenler hatırlar hatice rolundeydi bembeyaz teni var filiz ahmetle yani nigarla kardeş rolündelerdi ve bence de yakışır zaten başkada şans yok ya bitecek yada böyle devam edecek

nasil ya simdi meryem yokmu yerine baskasimi gececekkaldirin ulen o diziyi meryemsiz hurremmi olurmus

Ya maalesef söylentiler doğru çıkacak gibi bugün eşimde söyledi Gülçin ile anlaşma imzalanmışş

Bende çok kızgınım Meryem'e. Böyle yüzüstü bırakılmaz oyuncuya yakışmaz öyle kaçmak gitmek hem de 3 sezondur bu kadar önemli bir rol oynamışken kemik seyircisi varken bir sezon mu dayanamadı zaten 3 hafta sonra sezon finali yapacak dizi 3 ay dinlenecekti 3 sezon yorulmadı şimdi mi yoruldu yani çok yazık hem Meryem olarak hem Hürrem olarak seviyordum her iki karakteri de ancak bu saatten sonra bunları söyletti ya gelse de işin büyüsü kaçtı ki ne kaçtı. O aşk için izliyorduk biz. Burada Hürrem'in yanında olmayanlar bile onun oyunculuğunu takdir etti onlar bile onsuz olmayacağını biliyor. Gülçin ile ne kadar olur bilmem ama ben gelecek sezon izleyeceğimi sanmıyorum hatta bu bölümü bile severek izleyemicem Hürrem'e tüm sempatim bitti. Orada gece gündüz çalışan kimsenin canı yok mu tek o mu çalışıyor ondan da daha az para alıp onun kadar fazla belki de daha da çok çalışanlar ne yapsın acaba.

Bence haksizlik ediliyor Meryem Uzerli ye.
O bir türk gibi düsünmüyor.
" özel yasamim kalmamis, dizide yassiyorum, artik meryem kalmadi sadece Hürrem var, üstelik yaptigim isin karsiligini alamiyorum, zaten aldigim parayi harcamak icin vaktimde yok" gibi düsünüyor.
Bizim millet dizi ile yatip dizi ile kalktiklari icin, yapimcilar oyunculari köle gibi calistiriyor cünkü cok büyük paralar dönüyor.
Uzerli de bu duruma ayak uyduramadi, kaldi ki hakli, bizim millet cok acayip cok degisik bir millet.
Bu kadar dizi, tv, senaryo, hayal dünyasi icinde yasanmaz.

Tarihi bile dizilerden ögreniyor insanlar.
KArsi degilim, tarihten ilham alinarak senaryolar yazilabilir, filmler diziler yapilabilir.
Vahim olan insanlarin okumamasi, okuyarak degilde dizi izleyerek, tarih ögrendigini zannetmesi.

Birsürü sacma sapan haberler, senaryolar falan filan.
Bugünün kafasi ile 600 yil öncesini degerlendiriyor insanlar.
Gercekten okunmasi gereken bir tarih Osmanli tarihi.
Saray düzeni, enderun, harem, yönetim, siyaset.
Hepsi ders alinarak okunulmali.
Evet Sultan süleyman Muhtesemdi.
Onu Muhtesem yapan seyler ise harem ve Hürrem sultan degildi.
Bugün batida Sultan Süleyman heykelleri var, hepside hakaret icerikli.
Bunun sebebini iyi okumak ve anlamak gerek.
Kirli isabeli, fransuayi, schalkeyi, birlesik hiristiyan toplulugunu ve daha bircogunu.
Gerci o zaman Sultan Süleymanin izin vermedigi hiristiyan birligi bugün Avrupa birligi adi altinda kurulmus durumda ama neyse.
Velhasil, dizi dizidir, gercek tarih arastirmak ve okumakla ögrenilir.

Uygun, Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak geldiğini ve iki bölüm oynadıktan sonra ayrıldığını söyledi. Kendisi için güzel bir deneyim olduğunu belirten Uygun, yeni dizisinin çekimlerinin yakında başlayacağı müjdesini de verdi.

Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi serilerinde toplam 260 bölüm 'Memati' karakterine hayat vermişti. Star'ın fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da ise dönemin önemli isimlerinden 'Mimar Sinan'ı sadece 2 bölüm canlandırdı.

Evet gençler

Memati yani Mimar Sinan yani Gürkan Uygun daha önce sizinle paylaştığım sebepten dolayı diziden ayrıldı : )

çok pis dedikodular geliyor kulağıma....

Tadımlık Mimar Sinan ; Meryem yoksa bende yokum dedi ...

Bu da ayrıntılar : )

Yerinde bir söylem olmus.

Gürkan Uygun`un Meryem Uzerli dizinen ayriliyor diye diziyi birakacagini düsünmüyorum acikcasi.Öyle fedakarlik yapacak oyuncu nerde simdi,herkes cebine girecek miktari düsünüyor...
Mimar Sinan rolundeki Gürkan Uygun un 2 bölümlük anlasma yaptigi ve yeni sezonda yeni bir diziye baslayacagini okumustum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…