Ben Meryem Uzerlinin döneceğine inanıyorum
Evet gençler
Memati yani Mimar Sinan yani Gürkan Uygun daha önce sizinle paylaştığım sebepten dolayı diziden ayrıldı : )
çok pis dedikodular geliyor kulağıma....
Tadımlık Mimar Sinan ; Meryem yoksa bende yokum dedi ...
Demeyinnnnn
Sizdede ne kulak var Kazen bey masallah.
Zaten cok pis oyunlar dönüyor ortada
O ressam leo varya ressam leo
Selimin babasinin ressam leo oldugu söyleniyor
Bosunami sari selimmismis.
Babasi yabanciymista ondan sariymis
Osmanlinin ilk Türk olmayan padisahiymismismis selim
Allahim aklimi koruuuu
Merhaba arkadaşlar;
Yönetici asistanı Burcu Aktekin ınstagramda uzun bi açıklama yapmış ben aklımda kaldığı kadar size aktarayım; meryem uzerlinin çalışma şartları çok iyi idi haftada 4 gün 10 saat çalışırdı.nisan ayında 15 gün mart ayında 11 gün çalıştı.Bize burada çalışanlara çok büyük haksızlık etti gibi şeyler yazmış.Yani baya isyan etmiş
Meryem kimseye haber vermeden gitmiş ve set hazırlanırken seti arayıp gelemeyeceğini söylemiş.Can ateşle ilişkileri bittiğinden can ateşi bile aramamış
Timur Savcı bugün avukatları ile meryem uzerlinin ailesi ile görüşecekmiş.Bugün o görüşmeden sonra meryem döneceği ve ya dönmeyeceği belli olacakmış.Yani dananın kuyruğu bugün saat 2 kopacak.
Çekimler başlamış tabiki meryemsiz.Yeni sezonda 15 yıl gibi büyük bi atlama olacakmış.Buna dayanarak meryem dönmezse daha yaşlı bir oyuncu seçilecek.
Evet gençler
Memati yani Mimar Sinan yani Gürkan Uygun daha önce sizinle paylaştığım sebepten dolayı diziden ayrıldı : )
çok pis dedikodular geliyor kulağıma....
Tadımlık Mimar Sinan ; Meryem yoksa bende yokum dedi ...
100.bölüm tekrar düzenlenmiş.İçinden hürremin bazı sahneleri alınmış 101.bölümünde kullanılmak üzere.Hürremi daha az göreceğiz önümüzdeki bölümlerde
Meryem kesin giderse helvasını ben yapacam dağıtacam
O kadar kısa süre çalışıp nasıl yetiştiriyormuş ki sahneleri ben bunu inandırıcı bulmadım. Sahnesi en fazla olan kişi diğerleri o kadar fazla çalışırken nasıl daha az çalışıp daha çok sahne çekebilir.
Bence gidişini fitilleyen olay Can Ateş'le ayrılmasıdır uzun çalışma saatleri değil uzun çalıştığına inanıyorum ama 3 senedir bunu yapabilen birinin son sezonda böyle çekip gitmesini başka türlü anlamlandıramıyorum.
Erol Köse'nin de bir açıklaması olmuş buna göre Meryem'e ait yurt dışı çıkışı yokmuş Meryem bir otelde saklanıyormuş ve şartları kabul edilene kadar çıkmayacakmış kimse de hangi otel olduğunu bilmiyor yurtdışında sanıyormuş bir nevi blöf yapıyormuş. İsteyene otelin adını verebileceğini söylemiş. Gerçekten de Hürrem'i giderken çekebilen tek gazeteci yok. Bakalım neler olacak. :26:
Sarayda kendi odasında felan olan görüntüleri almışlar onları tekrar kullanacaklarmışZaten oğluyla sancağa gitti gibi gösterecekler ki. 100. bölümden nasıl sahne alacaklar konuşmalar her şey o bölümde yaşanacaklara göre 101. bölümde nasıl kullanacaklar acaba. Apar topar Mehmet Amasya sancağına gidecek annesi de onunla gitmiş olacak ve içi boş iki üç bölüm izleyeceğiz gerisini de önümüzdeki sezon anlayacağız.
Meryem kesin giderse helvasını ben yapacam dağıtacam
bugünleride mi görecektik abla yaa
Meryem değil ki bizim sıkıntımız abla hürrem.Asıl düşün sen biz hürremi nasıl yok ederiz
Bu isminin sonu E Vahide gördüm mü acaba :26:
Canım tv izleme şansın varsa kanaltürkdeki 2.sayfa programında baya açıklamalar yapıyorlar.
Erol köseyi sevmeme ama dedikleri hep doğru çıkıyoreğer böyle ise herşey yalansa meryem uzerli düşer gözümden
Sarayda kendi odasında felan olan görüntüleri almışlar onları tekrar kullanacaklarmış
Meryem değil ki bizim sıkıntımız abla hürrem.Asıl düşün sen biz hürremi nasıl yok ederiz
Bu isminin sonu E Vahide gördüm mü acaba :26:
Görelim görelimmmm
Haa meryem haa hürremmmmgidecek ya sen ona bak
Olabilir bencede dizi ileriki yıllarıda gösterecek nasılsa tam da uyar kendisi diziye..
evet o adamın dedikleri genelde doğru çıkıyor zaten Meryem'in diziden kaçtığını da ilk o yazdı. Sonra yayıldı. Bence de eğer öyle bir şey yaptıysa durmasın buralarda ekmek çıkmaz ona kimse güvenipte iş vermez dönsün Almanyasına.
Kesinlikle canımm karakter değişse de Hürrem aynı Hürrem ve Hürremciyiz ama hani o aralarındaki aşkı sevdayı seviyorduk ya biz. Mahidevrandan onu ayıran en önemli özellik işte o tekrar nasıl sağlanır inandırılır bilmiyorum.
Vahide cıksss valla olmaz yaaa o ne öyleee kadında ihtişam mı bizim Hürremimiz gibi tamam yaşlı biri olacakta uymaz ki hiç entrika yapacak havalı ışıltılı bir durumu yok yani şive de uymaz ona yok yok Gülçin gelsin daha iyi.
Bence de uyar ama ortalıkta çok bilgi dönüyor artık netleşse de bizde bilsek ne olmuş ne bitmiş
Vahide güzel olur çok hoş hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?