Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sülüman yüzüğü yaparken hürrem görmüştü çok güzel demişti begenmişti sülüman cevap vermedi güldü .. bitirince hürreme hediye etti..

dün akşamki bölümü beğendim çünkü ibrahim ve haticenin sahneleri fazlaydı ben zaten onlar için izliyorum yeni evli adam isyan bastırmaya mı yollanır süleymana çok kızdım
dikkat ettim okan yalabık ın sahneleri halit ergenç ten daha fazla daha çok çalışıyor ama halitin aldığı paranın yarısını alıyor haksızlık bence ve de daha başarılı o su götürmez bir gerçek bence
ibrahim ile haticenin oğlanları olucak

mahinin maşası gülşah,boğmayı başaramasa bari..
nigar çok sevimli bi karakterdi..

belkide nigar kalfa ölmeyecek
hürreme karşı kullanacaklar tehdit yoluyla
ölürsede hürremin eli kolu olduğundan yanlız bırakmak istediler
şayet ölürse diğer faillerinde suçlusu olarak gülşah gösterilecek,bu durum gülşahın sonu olur ,bu sayede mahi sağ kolunu kaybetmiş olur.durum mahinin aleyhine işler..
bendeki senaryolarda böyle :))

pargalı örtbas eder gene nasılsa..
mahiyi nasıl da kayıtsız şartsız koruyor ya..
mahinin eteğini öptürttü resmen hürreme,saraya dönebilmesi için..
kız suçsuzdu,katil matil değildi yani..
bunu da sakladı sülümandan o pargalı
pargalı ölümü hakediyor valla..
kendi kuyusunu kazdı ince ince

fakat sanıldığı gibi hürrem öldürtüyo olmıcak pargalıyı..(bunu da hakediyordu ya!)
pargalı padişah gibi davranıp,yetki sınırlarını aşacak..
bardak taşacak..
bre Türkler hitabı da başını yiyecek..
küçümsemek var mı

pargalı mahi devranı neden bu kadar kollayıp koruyor
ben ilk bölümlerden itibaren izleyemedim,bu konu hakkında çok fazla bilgim yok.
mustafa şehzadeyede çok ilgi gösteriyor,nedir mahi ile arasındaki bu sıcaklığın sebebi?

bu konu da muamma işte..

canım Mahidevran Ve Süleyman öbür sarayda iken yani Süleyman daha padişah olmadan önce Pargalı da onlarla berabermiş ve hep onları korumuş gerçek ailesi olarakta onları görüyor haliyle. Hakeden insanın Mahidevran olduğunu düşünüyor. Mustafa'da eline doğmuş gibi birşey olmuş o yüzden koruyor onları ve tabii Hürrem ile de sürekli zıtlaşmış olmalarınında bunda etkisi var.

bu aklıma şu düşünceyi getiriyor,
mustafa pargalının oğlu olabilir,belkide süleyman bunu öğrendiğinde pargalıyla mustafayı öldürttü,çünkü bir baba evladına kıyamaz,
pargalıyı mustafayı izlerken dikkat ettinizmi nasılda sevgi dolu bakıyor mustafaya bir baba gibi...

böyle bir bilgiye rastlamadım.
mustafayı hürrem öldürtüyor diye okudum bi yerlerde ,babasının tahtına geçmek istediği öne sürülüyor,hürremin dolduruşuyla öldürtülüyor diye biliyorum ama aslını tarih bilimciler daha iyi bilir.

ben bu diziyide seviyorum..altıüstü 3 5 dizi seviyorum işte aralarında bu da var..
aklıma geldi tvde biri konuşma yapıyrdu işte "ben sultan,paşa falan değilim" diyordu adam annemde yemekte aramızdaki birine cvp veriri gibi birden ;""ee hürremmisin" dedi ben koptum:)))neden bilmiyorum paylaşasım geldi:)

evet ya bunu bende anlamıyorum!:26:

mustafayı ve ibrahimi hürremin dolduruşlarıyla süleymanın öldürttüğü biliniyor yani tarih böyle yazıyor benim anlayamadığım hürrem niçin bu kadar masum gösterilmeye çalışılıyor dizi gerçekleri yansıtmıyor

dizi yorumu yapılıyor bu topikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…