Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
herzaman olduğu gibi bu yapılan saldırıda örtbas edilecek..çünkü hürreme saldırıldı..bir şekilde valide ve ibraam çıkmayacak o saldırının başında..

hürrem mutlaka bulunacak..

ve gizemmidir nedir yaa..o olmasın ben o kıza gıcığım..birde mihrimahı o yaparlarmış..düşüp bayılmam an meselesi..

gizem gelirse izlemem diyomuşum çok yapmacık o kız ya

hürremimize birşey olmaz.ama sülüman onsuz tutuşur ve aşk iyice alevlenir ve gelsin nikah.gizemde sülümanın artık halveti biteceğini düşünerek mihrimah diye düşünüyorum.malkoçoğluda bizim gibi hürremci.pargalıda mahici.hürremi artık kimse tutamaz.kendini kimin öldürtmek istediğinide hemen bulur ve hepsinin canına okur.saray hürremden sorulur.bence sülümanda annesinin ve pargalının işi olduğunu anlayacak.

Ama pargalının işi olduğunu anlarsa pargalının kafası gider o zaman prgalı ölürse hemen dizinin heyecanı kalmaz

gizem kim ya?? vasfı ne? tiyatro sanatçısı mı?sinema sanatçısı mı? bu diziye layık görüp getirirlerse çok yazık olur
kaliteli oyuncuların arasına yakışmaz ...

hürrem hadi iyisin vuslat yakın izlemek için sabırsızlanıyorum yeni bölümü,
düğün kıyafeti de kanımca tanıtım fooğrafındaki taçlı kıyafet ,
mahidevranın çöküşünden belli :)

Oyunculuk için diksıyon gereklıdır sadece bu yeterlı deıldır , duyguyu hıssetmek ve ekrandan verebılmek gerekır
bu kız kadar donuk , boş bakan varmı ya ? hele ağzını yaya yaya konuşamaması bırde boyle yaparak kendını sevımlı gosterdıgını sanıp gozlerını ıkıde bır kırpması .. cok vasat ya.
sadece güzel oldugu ıcın nasıl oyuncu oluyor.. sınırlerım zıplıyor ..

Kızçelerrrrrrrrrrrr yeni bölümden resimler buldum koşun hele
hurrem bulunuyormuş çok bıtkın bı halde gozlerını sarayda açıyormuş fılan sonrada hekım dıyormuş ki kendınızı yormayın sultanım çünkü gebesınız tabı bu tüyo bılemıyorum nekadar doğru ama cıhangır şehzade gelıcek zaten oda var sonra sünnet düğünü oluyormuş bırde bir resim var hurrem kocaman taçlı fılan belkıde nıkahtır o ahanda eklıyorum resımlerı ayy sabırsızlanıyorummm yenı bolum ıçınnnn

Eki Görüntüle 323596 Eki Görüntüle 323597 Eki Görüntüle 323598
Eki Görüntüle 323599

Hürrem Sultan canını kurtarabilecek mi?

Gece saraya dönerken saldırıya uğrayan Hürrem'in imdadına Malkoçoğlu yetişir. Olay yerinden ormanın derinliklerine doğru kaçmayı başaran Hürrem'in peşine saldırganlarından biri düşmüştür. Malkaçoğlu, saldırganlarla mücadele ederken Hürrem'in hayatı artık bir başkasının elindedir.

Saldırganın Hürrem'e ulaşması an meselesidir. Malkoçoğlu ise diğer saldırganlardan birer birer kurtulur. Ancak Hürrem ve peşindeki katil çoktan uzaklaşmıştır.

Hürrem'e yapılan saldırının haberi saraya tez ulaşır. Sultan Süleyman hiç beklemeden olayın olduğu ormana gelir. Herkes Hürrem'i bulmak için seferber olmuştur.

Hürrem'e yapılan suikasti düzenleyenler kıskıvrak yakalanır. İbrahim Paşa olayla bağının ortaya çıkacak olmasından endişelidir. Katillerin sorgusuna bizzat katılır. Gerçeklerin ortaya çıkması çok yakındır.

Sarayda şehzadelerin sünnet düğünü için hazırlıklar başlar. Bütün saray halkı görkemli bir düğün hazırlamanın telaşındadır. Valide ise endişelidir. Hürrem'in başına gelenlerden sonra Sultan Süleyman'ın tavrını değiştirmesinden korkar. Süleyman ise tüm sarayı sarsacak bir kararın eşiğindedir. Bundan sonra haremde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Bu bölümğ süper olacak heyecanla bekliyorum çarşambayı

yeni bölümden resimler

veee bi haber

Hareme giriyor
'Survivor' ve 'Var mısın Yok musun' yarışmalarının renkli ismi Gizem Akın, şimdi de hareme giriyor.

'Survivor' ve 'Var mısın Yok musun' yanşmalarıyla adını duyuran Gizem Akın, Star TV'deki 'Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna girdi. Posta'nın haberine göre, Gizem Akın, Kanuni Sultan Süleyman'ın (Halit Ergenç) haremindeki cariyelerden birini oynayacak. Hürrem Sutan'ın (Meryem Uzerli) uykulanı kaçıracak.

ALINTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…