Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
huuu komşularrr mustafa büyüdümüüüü

oyyy ne güzelde oldu nikah kıyıldı düşmanlar çatlasınn ayolll çarşambayı iple çekiyorummmm

ayh kızlar yeni qördüm burayı bn de katılabilr miym qeçen hafta kaçırdm bn hürreme kim ne yaptı :44: ama şmdi arkadaş saqolsun link paylaşmış fraqmana baktm içim rahatladııı nikahı kıydırdı ohh canıma deqsin mahi dewran çatlasın hahay

Ohhhhhhhhhh beeeeeee nıkahı da gordukkkkkkkkkkkk oohh yandannnnn hurrooossumm afferım bebegımsn herzamankı gıbı sende cadı kaynana rededersen et ölmedi hurrem çatlada patla

[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]

çooookkkkkkkk iyi oldu handancım yani hürreme yapmadıkları kalmadı kaç kez canına kasdettiler

bu hafta herkesin içinin yağları eriyece belli.oooohhh diyeceğiz.yarın nasıl gelcek yahu

kızlar diziyi büyük bi merakla bekliyorum ama burdaki yorumları dahada büyük bi merak ve heyecanla bekliyorum
yarın akşam gecikmeyin dökülün buraya azıcık gülelim

Muhteşem Yüzyıl'da Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'ya cariye aranıyor

Adları öne çıkan Ceren Hindistan'la Gizem Hatipoğlu'ndan sevişme ve öpüşme sahnelerine "Evet" diyen dizide rolü kapacak.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORLAR
Boynuz kulağı geçecek! Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan, I Mahidevran Sultan ve Prenses Isabella arasında mekik dokuyan Kanuni Sultan Süleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa'nın cariyesi çok ses getirecek! Onlarca güzelle görüşen ve deneme çekimi yapan yapımcılar, Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade'nin cariyesine hayat verecek güzeli bulmak için ince eleyip sık dokuyor.

Ama pargalının işi olduğunu anlarsa pargalının kafası gider o zaman prgalı ölürse hemen dizinin heyecanı kalmaz

arkadaşım fragmanda süleyman hürremi öldürmek isteyenleri bulacaksın.kimsenin haberi olmayacak pargalının bile dedi.acaba pargalıdan şüphe duyup annesinin yaptırdığını mı anlayacak.süleymanın artık pargalıya güveni azalmaya başladı zaten.nikahta kıyılıyor.hürrem hewmen hamile kalacak. yada bulununca ebe gelecek muayene ve gebe diyecek.gizemde mustafayacariye olabilir.ben mihrimah mı diye düşünmüştüm ama mustafa büyüyor artık.mustafayıda sünnet edip büyütecekler hemen artık.bu bölüm çok heyecanlı hemde her şey hürrem adına güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…