Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mekanı cennet olsun Meral Okay'ın şok oldum öğrenince resmenn
Şimdi buna da "Bak işte tarihi çarpıttı,olmayan şeyleri varmış gibi yansıttı,
padişahı kadın kız meraklısı gösterdi cezasını buldu."derler Allah bilir

Allahım mekanını cennet eylesin..eşine kavuştu..

ya mahii sen adam olmazsın senden bi cacık olmaz yaa...

sığınmışsın şaaahzadeem şaaahzadeem bu ne yaa???

dur hünkar kalksında bi ayağa...sen diğer evlatları için varsın atıp atıp tut..

kötüsün sen kötü

birde bu valide neden torun kayırıyor ya..cihangiri birkez bile sormadı..nasıl babanne bu yaa

Son düzenleme:
Mahiiiiii yılan Mahiiiiiiiiiiiiiiii başına ne geldiyse müstehak sana
Evlatlarının hazin sonlarını görmek için yaşicakmışmışşş Hürroş yok yaaaaa.
Sen gör bakalım Hürroş sana neler ediyooooo Evladının hazin sonunu görmek nasıl oluyormuş

Hürrem'in çocuklarını kimse sallamıyor yahu... Anası sevilmeyenin danası da sevilmezmiş misali. Mahi bayrağı eline almış koşuyor ama Süleyman ayağa kalkınca göreceğiz.

demişler zaten birsürü dedikodu almış başını gitmiş face de
onlara konuşmak kolay allah yakınlarına sabır versin..

[video=youtube;oqUk8WFbfrk]http://www.youtube.com/watch?v=oqUk8WFbfrk&feature=g-all-u&context=G2329afaFAAAAAAAAAAA[/video]

valla bu mahi cadısı açık açık aranıyo
hürremide bıraktı çocuklarına dikti gözünü
sen rüyanda görürsün ancak tahtı
neyse hürrem bununda altından aslanlar gibi kalkar

meral okay için üzüldüm ALLAH rahmet eylesin

süleymanın başucunda mahi çemkiriyor ya,sülü bunu duyacak ve uyanınca mahinin anası ağlayacak..aha da buraya yazıyorum.hürrem aşkından o ölürse ben de ölürüm diyor mahinin lafına bak.gıcık

İllk kanser olduğunu öğrendiğimde inanamıştım hatta twittırda muhteşemin oyuncularına sormuştum cevap alamamıştım ayalndır demiştim, sonra gerçek olduğu ortaya çıktı atlatır dedi, güçlü kadındır dedim ama olmadı,olamadı. Eşinin yanına sonsuz huzura kavuştu.Son iyi işini de yaptı ve gitti hasta yatağında bile senaryo yazdı öle işine aşık gülünce gözleri gülen idealist bir insan.. Her ölüm erkendir ama bu gerçekten çok erkendi bu kadar üretken birinin bu kadar erken vedası çok kötü oldu.Nur içinde yat Meral Okay eminim ki eşinle birlikte gülen gözlerinizler izliyorsunuz şu an hayatı..

Meral Okay'a Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Bazı sitelerde Meral okay'ın ölmeden önce "bu diziyi alt ekibe bırakmam, bana birşey olursa dizi biter" söylemleri yer alıyor. Böyle birşeyin Meral okay'ın ardından reklam olarak kullanılması çok itici. Eğer gerçeklik payı varsa bence dizi bitebilir, sorun olmaz. Ama Ben devam edeceğini düşünüyorum. Dizinin reytingleri o kadar yüksek ve oyuncularının hayran kitlesi o kadar büyük ki, bugüne kadar dizideki tarihi yanlışları nasıl görmezden geldiysek, bundan sonra da senaryoda ne yazarlarsa yazsınlar bu dizi izlenir diye düşünüyorum.

Yeni bölüme gelince, sonunu bildiğimiz için dizideki olayların, bu tarz bölümler bana gerçekçi gelmiyor. Tam tersi yine oyalayıcı bir bölüm olacağını düşünüyorum.

::26:
Bugün Gazetesi Magazin Müdürü Bilal Özcan dizinin bel kemiği Meral Okay'ın akciğer kanserinden tedavi gördüğü günlerde menajer Ebru Keskin'e yaptığı acı itirafı yazdı:

Ben iyi olmazsam dizi de olmayacak.

İşte Özcan'ın o yazısı:

"Basının yazdığına bakma, hiç iyi değilim"

Sabah sabah Meral Okay'ın acı haberiyle sarsılmak kötüydü...

Her ölüm üzüntü verir ama bazı kişilere dokunduramıyor insan.

Tembelliği çok sevse de çalışkan bir insandı.

Günde 18 saat çalıştığını duyardım.

10 ay önce kanser olduğunu öğrenince beynine sıçramasından çok korkmuştu.

Kemoterapi tedavisi hastalığı geriletince, "Ben duvara çarpmayacağım, virajı aldım" diyordu.

Ancak son aylarda hiç iyi değildi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin mimarı oydu.

Proje tasarımı ve senaryosu ona aitti...

2 ay önce kendisini arayan menajer Ebru Keskin'e şunları söylemişti:

"Ben hiç iyi değilim, sürekli kemoterapi görüyorum. Ben iyi olmazsam dizi de olmayacak. Bu diziyi alt guruplara, alt ekiplere emanet etmeyeceğim. İyi olamazsam diziyi bitireceğim. 10 gündür hastanedeyim..."

Ebru Keskin, 20 gün önce bir oyuncusunu diziye sokmak için Meral Okay'ı aradığında yine benzer sözler duymuştu...

Ve sormuştu:

"Ama Meral Hanım, gazetelerde Sezen Aksu ile fotoğrafınız çıktı, basın iyi olduğunuzu söylüyor."

Aldığı yanıt çarpıcıydı:

"Bakma sen basının yazdığına, ben hiç iyi değilim. Şimdi oyuncunla ilgilenemeyeceğim. İyileşince ara, yine konuşalım."

Meral Okay'ın ardından!

Yaşlılığında sevdiği Gümüşsuyu'nda oturmak, sokak kedilerine annelik yapmak istiyordu.

Kaderinde ölmek varmış.

2012 yılının 9 Nisan günü.

İstanbul'a yağmur yağarken hiç durmamacasına...

Boğaziçi'nin hemen kıyısındaki evinde son nefesini verdi.

Çok sevdiği 'yaz'ı göremeden...

Son bir kez denizde yüzemeden.

Bilenler bilir...

Boğaz'da deniz suyu hızla akar...

Kah üstten, kah alttan.

Ne acelesi varsa suların...

Ve yelkovan akrebi kovalar, akrep yelkovanı.

Biteviye...

Ne acelesi varsa zamanın.

Bak, işte durdu zaman Meral Okay için...

Kaderinde ölmek varmış.

2012 yılının 9 Nisan günü.

Baltalimanı'nda evinde...

Ne acelesi varsa Azrail'in.

Yazık, sokak kedileri öksüz kaldı...

(Bugün)

gerçekten ölüm haberini duyunca yok dedim..kendisini basından tv.den tanıyorum ama seviyorum..dobra bir kadındı...

artı muteşemyüzyılla birleşince dahada sevdim....

şimdi muhteşem yüzyıl dizisi bitecekmi??? sanmam illa ekibi vardır ...temennim onun fikirlerini biliyorlardır istediği gibi ilerletirler

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla çokk iyi oluyorrr...Suleyman olmıcek ama gerçek yuzunu gorur mahi sümsüğünün..hemen o ölünce sultan olma derdine, oğlunu tahta çıkarma derdine, hurremın çocuklarını ortadan kaldırma derdinde..pis sümsük suleyman kalksında sen gor gununu..ınşalah duymuştur o yatağın başında konuştuklarınızıda. gıcık şey.

Mahi'nin asaletine,pürü pak kalbine hayranımmm canımmm benimm oyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…