[video=youtube;oqUk8WFbfrk]http://www.youtube.com/watch?v=oqUk8WFbfrk&feature=g-all-u&context=G2329afaFAAAAAAAAAAA[/video]
[video=youtube;oqUk8WFbfrk]http://www.youtube.com/watch?v=oqUk8WFbfrk&feature=g-all-u&context=G2329afaFAAAAAAAAAAA[/video]
Mahi'nin asaletine,pürü pak kalbine hayranımmm canımmm benimm oyyyyyyyyyy
bence burda bazi yerleri hürrem rüya görüyor bencemahi okadarinada cesaret edemez
Ne kadar da melek değil mi gerçekten Mahi'cik cik cikkkkk cikkkk:82:
İyilik timsali :86:
İşten pazarlık nedir bilmez,kalbi kötülük bilmez,aşkı derun sultağn Mahicik cik cikk cikkkk
hürrem çok fena çoooooook
1 sezonluk senaryo zaten hazırmış yani Meral zaten senaryo da çekimlere göre önden gidiyormuş o yüzden sıkıntı olmayacakmış en azından bu sezon için sanırım. Birde yanındaki yardımcılarına anlatmış kimin ne olacağını, kimin kime nasıl davranacağını kaba taslak şekilde. 4 sezon için anlaşılmış ama sürmeyebilir tabii bekleyip göreceğiz başkası devralsa eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum..
Valla bu durumda ne Mahiyi ne de Hürremi suçlamak gerekir,
Sonuçta Süleyman ölürse illaki bi şehzade tahta geçecek devletin bekası için,
Mahinin oğlu büyük olduğu için ona düşer bu görev,
Ha Hürreminkilerden biri büyük olsaydı o zaman onun oğullarından biri geçerdi yani,
Hem ayrıca sanki Hürremin büyük oğlu olsa aynı şeyi yapmaz mıydı?
Mahiden de erken davranırdı hiç şüpheniz olmasın,ben nikahlı karısıyım benim oğlum tahta geçecek falan deyip hemen tezgahlara başlardı,
Hem dizinin başında da hatırlayın Süleymanın babası Sultan Selimi defnediyolar hemen sonra tahta çıkış eğlenceleri falan başlıyodu,
Yani devletin idaresini yönetimini boş bırakmaya gelmez,padişah ölecekse her ihtimal -ölüm dahil- düşünülüp yerine gelecek kişiyi
tayin etmek gerekir en kısa zamanda...
Bu tüm kültürlerde devletlerde de böyledir,
Tudors,Büyük İskender filimlerinden hatırlayan olursa ne demek istediğimi anlar yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?