Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Arkadaslar aslında heppımız dızılerın şuankı durumuna kaptırmısız kendımızı ıçeriğine bakmadan tarıhı arastırmadan hurreme bayılmısız mahıden nefret eder olduk oysakı gercek tarıh tam tersıne gecen gazate kosesınde okudum gercekte mahı devran harem tarafından sevılen sayılan cok ınanclı merhametlı comert bır hatunmus hurrem tam bır seytanmıs,dunyayı korkutan suleyman hurreme laf gecıremez olmus ve 3 kıtada at kosturan OSMANLI bır carıyeye yıkılmıs nekadar acı dusunecek olursak AŞK işte sultan suleymanı bıle körelttı sen nelere kadırsın ey AŞK:))

zaten bizim yorumlarımızda dizi üzerine tarihde böyle yaşanmamış olabilir

offf yaa meral okaya dedi gördünüzmü .....offf hala inanamıyorum hala kötü oluyorum

meral okayı çokta takip eden biri değildim üstelik...ama çok üzüldüm

süloo neden otsal yaşama girdi yaaaaaaaaa pöffffffff demek rüya değilmiş.....mahi gerçekten ötüyor demek baş ucundaa

mahiye bakın hele yaaaaaaaaaa hala kendini düşünüyorrrrrrrrrrrr yaa ne uyuz karııı

ayy mahi gerisi gene kendini düşünüyo yaaaaa off boğucam bu kadını halimiz nolur diyo gıcıkkkkkk

bugün şimdi süleymanın yaşam savaşıyla geçer.mahi de ne üzülüyorsa en çok ona yarar sülonun ölmesi

bugün şimdi süleymanın yaşam savaşıyla geçer.mahi de ne üzülüyorsa en çok ona yarar sülonun ölmesi

ay ne uzulmesı yaaa halımız nolur dıyo hala kendını duşunuyo uyuz karı..şimdi hemen der oğlum hadi tahta geç hurremın çocuklarını da yoket..hurrem nerdesn gelde uyansın suleyman ya..senı hısseder iyleşirr aşkın gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…