Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
canım orası öyle zaten az sonra başlıycak kendini düşünmeye

ibraam kurtarır nasuhu şimdi..ay ağlattı hurrem beni gene..allahımm kıyamammm nasılda bayıldı hemennnnnnnnşiirlere gelin kızlarrrrrrr..aşka gelin aşkaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar arkadaşım kostümlerini dikiyor dizinin

tüyo verdi ..o izlemediğinden benim sorduklarımı cvpladı...

şimdi sülüman iyileşiyor daha mustafayı öldürmesine varmış en son 56.bölüm çekilmiş vali beye gelince başı vurulmaktan son anda kurtulup mustafa affedip her ikisinide memleketine olluyormuş

meral okay öleceğini hissetmişmidir nedir???baksanıza ölümle acıyla alakalı bir bölüm

meral okay öleceğini hissetmişmidir nedir???baksanıza ölümle acıyla alakalı bir bölüm

canım buraları çok onceden yazmıştır zaten..ama şimdi görüyor mudur dıye duşundum bende
yalnız gençlıklerını nekdar çok benzetmışler yaa...
suleymanın da pargalı nın da..
hurrem le suleyman nın şiirleri bıtırdı benı..

abooooooooooooo mahiye bakın dereyi görmeden paçaları sıvadıııı

oğlu daha merhametliii

Hııııh gerçek mahi aralarına döndü:26::26:

ülennn çiyanaa bakınnnnn yaaaaaaaaaaaaa görün işteeeeeeeeeeeeeeee oğluuuu bile anladııı anasınıııı

Helalll mustafaaaaaaaa helal zatin ben seni çok seviyorum

mahi pisliği gerçek yüzünü saklayamıyo..okadar çirkinki o yüzü hırs bürümüş pis çıkarcı sırf hurreme cocuklara ve suleymana nefretınden suleyman ölsünde benım devrim başlasın diyo..gıcık..

eeeyyy aşk sen nelere kadirsin o fettan güzel hürremi bile nasılda önünde diz çöktürüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…