Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Nur içinde yat Meral Okay sonunda mahinin yüzünü gördük,mahicilerde gördümü acep,yoksa güneş gözlüğümü taktılar ki

Ooooo işte bu süper oldu hahahah valide duydu mahinin benim devrim başlıyo dediğini birbirlerine düşsünler hahaha mahi katili hürremi öldürmeyi geçti çocuklarından da hemen kurtulmalıyız dıyo..ufacıklar daha gülfem mahiden önceymiş..ama daha akıllı..mahide onu gözden düşürmüş sonuçta.. mahiye iyi oldu hemen gerçek yüzünü gösterdi fırsatçı..

ölsün süleyman o ki mahinin üstüne hürrem cadısını getirdi sürüne sürüne can versin

valideye bakın yaa can derdine düştü ahhh sülooooo duy şu mahinin cemkirişleriniiiii hürrem saltanatı başlasın tez elden

valide hürremin çocuklarını kurtarıcak kesinnnnnn..tutuştu çünkü..ay ınanamıyorum..şu mahının yuzunun nasıl güldüğünü görüyomusunuz..yok artık pessss yılann

Son düzenleme:
karşımızda aşık kadın,karşımızda anne işteeee,karşımızda sultanlar sultanııııııııııııı hürremimmmm

Tüüüü allah kahretmesin mahi ne ...... mişsin sen öyle..Valide de hatçede artık gidişatı gördü şükürçocuklar nasıl titriyor canlarım yahu

buda mustafa da ne kadar saf ya annesine aşkın yakanmış gözyaşın yalanmış diyeceğine azcık kafasını çalıştırma zahmetinde bulunsa...

beyin bedava musti al kullan

mahi ne kadar adi çıktı zaten öyleydi de bu kadar da beklemezdim artık ay deli oldum ya uyanınca söyleseler de mahiyi saraydan kovsalar

Ne Hürrem, ne Pargalı, ne de Valide Mahidevran kadar kötü olmadı. Kadın kanlı kraliçe Elizabeth Bathory gibi oldu çıktı.

Son düzenleme:
Malkoçoğlummmmmmmmmmmm hayırrr onu bırakın beni alın ulennnnnnnnn aybike yaktın başını çocuğun
ay şu mahiyi biri durdursun işi gücü mustafyı doldurmakkkk, abuk sabuk konuşmak boş işler müdiresii yaa valide olmuşta devri başlamıştaa pehhhhhhh akılsız şey gitti mustafaya küt diye söyledi ya..valide tek velihat mustafa kalmasın dıye hurremın çocuklarını kurtardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…