Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
''Benim kaderim süleymannn..Onunla doğdum onunla ölürümm '' keşke süleyman duymuş olsa mustafada anasının doldurmasıyla çemkırıyo efsuna

mahinin pozlarına bakın heleeeeeeeeee

bu bölümlük senin cakannnn mahii cadolozuu

merak etmeyin kızlar vali bey kurtulacakkkk

ayyy bali kız balii..ay kurtulsunn..onu bırakın beni alınnn
yuhhh mahiiii pessss hele heleeeee hareketlere bakın yaaaa..valıde senın havanı alır şimdiiiii şişirilmişşş kibirli şey bide gerçekten sultan olsaydı düşünsenize hahah şimdiden sultanlığını ilan etti paçozz gülüyorumm

Son düzenleme:
uyuz korkak mahiye bak ney dönüştü sülo uyansa da ağzının payını verseler şunun

ayy bakın hele mahi ne kadar masummuş yazıkmış ona hürrem kötüymüş evveeeettttt kimmmiş kötü olan

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh valide sultanı şuan ayakta alkışlıyorum hahahahahahah hürremin senden farkıı onun aklı var ama senın yok akılsızsın mahidevrannn bunu valide kankan söyledi sana bide haha

valide ölse benim halim ne olur diye zır zır ağlayan mahiye bak.sülo uyansın yandın sen.valide ne güzel konuştu ama

ayyyyyyy baliii valii fark etmez gitti dağ gibi adam....hemide uyuz aybide içinnn

ayyyyyyy baliii valii fark etmez gitti dağ gibi adam....hemide uyuz aybide içinnn

ayy hiç sorma yaktı gül gibi çocuğun başını yaaaa yerlerde sürünüyo malkoçoğlumm kıyamammmmmmm saraydan atılırsa bali beyi ben kaçırcam
mahi gerçek yüzünü okadar çok gösterdiki artık herkes şoklarda... valide pargalı tutuştu mahi cadısıyla biz napcaz diye..ee tabi kimse onun kadar fırsatçı,çıkarcı değil...herkes anladı..
''beni geç ibrahim asıl çocukları mı koruyabılır mısın ?'' hürrem bu bölümde hem bir aşık kadın, hem tam bir anne..

ne olurduki hürremle ibrahim dost olsaydı.ibrahim o kadar da kötü değil ya mahi gibi çocukları da kendi de ölsün diye beklemiyor hiç değilse

katılıyorum bebeğemmm sözlerine harfııı harfineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…