Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
fragmandaki mahinin söyledi sözler rüya degilmiymis gercekdenmi söyledi bu korkak mahiye bu cesaret nerden geldi

süleyman ayaklansin korkak tavsana döner yine böylelikle herkesde mahinin gercek yüzünü görmüs oldu

ben muhtesemi tvden izleyemiyorum onun yerine sizi izliyorum böyle daha güzel oluyor

tarihdeki mahiyi bilmem ama bu mahi çok fena yılanmış ne kadar sinsi oğlu bile şaştı kaldı anasına

ayyy ne yılan şu mahii yaaaa süleyman ölsün diye bakıyor ama validede anladı onun gerçek yüzünü hürremin yanında olacak artık bence çocuklaarıda korumaya aldılar bu mahiden herşey beklenir zaten sevmiyordum hiç acımadım ona şimdi dahada sinir oldum gerçek seven belli oldu bi mahiye bakın birde hürreme ne kadar üzgün bitti kadın

şuan ağlıyrum evlatların ölümünü görmektense kendisi kıyacak canınaa offffffff aseletsin hürremimm

şuan ağlıyrum evlatların ölümünü görmektense kendisi kıyacak canınaa offffffff aseletsin hürremimm

uyaniiiiiiiiiiiyyyyyy hürroş koşşş aşkitoooooooooooo asaletlim benimmmmmm mıstafya da hiç yakışmamış padişahlık ay vallahi

Son düzenleme:
mustafa babası uyandığında anasına haddini bildirirmi acaba mahinin yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…