Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahidevran üzüldü hatta yıkıldı ! yok böyle bi nankörlük..pislik.. Hürroşşş koş bebeğimm koşşşşşşşşş ay çok duygulandım

gözün aydın hürremmmmmmm ayyyy çok güzeldi hürrem ve çocukların sevinciii hadiii birde mahi yılanını görelimmmmmm

burada bitecek hürremi böyle kazanmıışş izleyince huzur içinde uyuyorum yawwwwwwwwww

sende huzur içinde yat MERAL OKAY :2:

valide gelininin kıymetini anladı bencee.hürremin bakışına bak siz yandınız diye bakıyor

aaaaaaa git gide daha iyi efektler geliyoor
seviyorum bu diziyi yaaa

ne seviyesiz bir cadıymış şu mahi bee pöffff.. valide sultan bile hürrem has odaya girince oh be geldi işte dedi içinden

Bakalım Meral Okaysız Muhteşem Yüzyıl nasıl olacak...

Mahidevran üzüldü hatta yıkıldı ! yok böyle bi nankörlük..pislik.. Hürroşşş koş bebeğimm koşşşşşşşşş ay çok duygulandım

çöktü resmen mahi fesatı nankörün nakörü yaaahürroşun o çocuklarıyla geliş sahnesi harikaydı ağllattı bizi bu bölüme bayıldım ilk defa böyle heyecenla izledim diyebilirimmm

kızlar saflar değişti bence pargalı ve valide hürrem tarafındalar artık....çünki sadece o kıçını kurtarma derdine düşmedi......

artı sülo ölürse bende ölürüm dedi....ve çocuğunun acısı dinmeden onun yorgunluğunu atmadan gece gündüz bekledi aşkının başında mahi odasına çekildi.............

seviyorum ben bu aşk kadınını :103:

inşallah sülüman mahiyle hürremin konuşmalarını hayal meyal de olsa hatırlıyordur.. ucundan azıcık duyduysa yeter

sülü hazır herkes oradayken okkalı bir konuşma yapacak.mahi hapı yuttun cadııııı...off off şimdi nasıl bekleyecez fragmanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Saflar değişmedi, Hürrem hala pargalı, mustafa ve mahidevranı düşman görüyor.
Son görüntüye iyi bakın, hürrem ve çocukları bir tarafta, hatice-valide ortada, ibrahim-mustafa-mahidevran hürremin karşısında
Tamam mahi çiğlik yaptı da ne pargalı ne mustafa buna destek olmadı...
Hürrem cozutmaz ilerleyen bölümlerde umarım...
Ayrıca gerçekte zavallı mahidevran mehmet dışında hiçbir şehzadenin doğumunu görecek kadar sarayda kalmamış ki bunlar olsun...
Gerçeği halen aşırı çarptırdığı için rahatsızlık duyuyorum dizide, hürrem melek gerisi kelek gibi gösteriliyor...
bu kadar da yapılmaması lazım....
dizideki mahidevran karakteri çok basit bir insan olarak göseterilmek istendi ve başarıldı, kadının kemikleri sızlıyordur yattığı yerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…