kızlar saflar değişti bence pargalı ve valide hürrem tarafındalar artık....çünki sadece o kıçını kurtarma derdine düşmedi......
artı sülo ölürse bende ölürüm dedi....ve çocuğunun acısı dinmeden onun yorgunluğunu atmadan gece gündüz bekledi aşkının başında mahi odasına çekildi.............
seviyorum ben bu aşk kadınını:103:
Saflar değişmedi, Hürrem hala pargalı, mustafa ve mahidevranı düşman görüyor.
Son görüntüye iyi bakın, hürrem ve çocukları bir tarafta, hatice-valide ortada, ibrahim-mustafa-mahidevran hürremin karşısında
Tamam mahi çiğlik yaptı da ne pargalı ne mustafa buna destek olmadı...
Hürrem cozutmaz ilerleyen bölümlerde umarım...
Ayrıca gerçekte zavallı mahidevran mehmet dışında hiçbir şehzadenin doğumunu görecek kadar sarayda kalmamış ki bunlar olsun...
Gerçeği halen aşırı çarptırdığı için rahatsızlık duyuyorum dizide, hürrem melek gerisi kelek gibi gösteriliyor...
bu kadar da yapılmaması lazım....
dizideki mahidevran karakteri çok basit bir insan olarak göseterilmek istendi ve başarıldı, kadının kemikleri sızlıyordur yattığı yerde....
Saflar değişmedi, Hürrem hala pargalı, mustafa ve mahidevranı düşman görüyor.
Son görüntüye iyi bakın, hürrem ve çocukları bir tarafta, hatice-valide ortada, ibrahim-mustafa-mahidevran hürremin karşısında
Tamam mahi çiğlik yaptı da ne pargalı ne mustafa buna destek olmadı...
Hürrem cozutmaz ilerleyen bölümlerde umarım...
Ayrıca gerçekte zavallı mahidevran mehmet dışında hiçbir şehzadenin doğumunu görecek kadar sarayda kalmamış ki bunlar olsun...
Gerçeği halen aşırı çarptırdığı için rahatsızlık duyuyorum dizide, hürrem melek gerisi kelek gibi gösteriliyor...
bu kadar da yapılmaması lazım....
dizideki mahidevran karakteri çok basit bir insan olarak göseterilmek istendi ve başarıldı, kadının kemikleri sızlıyordur yattığı yerde....
eğer tarihe bakılırsa hürremde söyledniğinin aksine çok hayırsever bir kadınmış......nerede bir tarihci dinlediysem en basiti geçen bir takvim yaprağında okudum yaptığı hayırları..........ve tek gerçek var bugün ama çarpıtılımış ama çarpıtılmamışşş
hürrem süleyman aşkı neredeyse mektupları kitap olacak kadar.............
Yahu elbette yapar, saray hazinesinden payı var, ki o sıfatla azad ediliyor hayır yapıcam diye, elbette yapacak, hayır yapması pürü pak olduğunu göstermez ki...
onu diyen tarihciler, elçilerle gizli yazışmalar yaptığını, kendi kökeninden diye kuzeye seferleri engellediğini bilmiyor mu?
o tarihçilere bakarsanız selim de süper bir padişahtı cariye peşinde koşarken ölmedi...
Çalan şarkıya bakın kızlarrrrrrrr...Meral Okay içinnnnnnnnn
Yahu elbette yapar, saray hazinesinden payı var, ki o sıfatla azad ediliyor hayır yapıcam diye, elbette yapacak, hayır yapması pürü pak olduğunu göstermez ki...
onu diyen tarihciler, elçilerle gizli yazışmalar yaptığını, kendi kökeninden diye kuzeye seferleri engellediğini bilmiyor mu?
o tarihçilere bakarsanız selim de süper bir padişahtı cariye peşinde koşarken ölmedi...
Kızlar başlarken ve biterken Meral Okay'a değinmeleri çok inceydi herhafta yazar inşalahbızde anarız bu vesıleyle
mahinin yüzünü gördüler,hürroş mutlu oldu,sülüman uyandıgüzeldi valide bile mahiye akılsız dedi hürremden tek farkın bu dedı kapak iyi geceler kızlar hürroşla ağladık güldük gene ya
ne alaka arkadaşım hürremden bahsediyoruz....bu konuda herkes farklı konuşuyor......
her yazar farklı yorumluyor............artı hürrem ak kaşık demiyorum...hayırlarıda yapmak zorunda değildi bir yapar iki yapar 3-4 yapması mecburi değildi ..........
hiçbir tarihçi selim çok iyi bir padişahtı demez
Çalan şarkıya bakın kızlarrrrrrrr...Meral Okay içinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?